Şimdi Ara

Ofiste bi boka yaramayan eleman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ofiste bi eleman var bizim. Adam gün boyu bir gram yapmadan oturuyo kimsenin ellediği yok kovulduğu yok bi bok yapmadan adam bizle aynı maaşı alıyor. Abi aranızda böyle insanlar varsa napıyosunuz olm tüm gün ofiste insan sıkılır abi bomboş ekrana bakmaktan yani vaktiniz nası geçiyo amk ya da her çalışma yerinde böyle bi eleman var mı yoksa bize özel spesifik bi dallama mı bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kıskandin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    Hocam afedersin de ben enayi miyim çalışıyorum kıskanmakla alakalı bi durum yok ADAM ÇALIŞMIYOR ÇALIŞMIYOR aynı departmandayı aynı maaşı alıyoruz neyini kıskanıcam

• Brain storming yapıyor olabilir. Saygı duy ve irdele.

• Çalışma sende çalışmak zorunda değil adam işkolik olmaktan iyidir iyi ozaman senden fazla maaş alıyorum ağlayacakmısın buna ?

• AMC kullanıcısına yanıt
    Dostum maaş yarıştırmıyoruz burda hem ben zaten maaşımı paylaşmadım velev ki benden yüksek maaş alıyorsun bu da beni ilgilendirmez çalışmak çalışmamak ve işkoliklik arasındaki farkı bilmen gerekiyor o haksız kazanç elde ediyor diye ben niye çalışmamazlık yapayım o çalışmalı doğru olan da budur

• Usta valla büyük kalite eleman bu brain stormingin sonunda herhalde şirketmizi dünyanın en büyük şirketi haline getiricek ben de bakış açımı değiştireyim brain storming yapmasında yardımcı olayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jamesbrown0fnatic J kullanıcısına yanıt

hakedildiği gibi calısıyor iş yerine köle olmaya gerek yok mesaiden vakit cal sende

• Bizdede var bu tipten, adama imreniyorum adam akıllı biz enayiyiz.

• jamesbrown0fnatic J kullanıcısına yanıt

Ol tabi bir sinerji yaratıp beraber yaparsanız şirket için daha hayırlı olur belki patronunuz size mutlu sonlu masaj hediye eder?

• Etkin ve verimli çalışıyordur.

• Maaşı cebinden mi çıkıyor? Bırak onu işe alan düşünsün.

• Yanlış yerde aşık atıyorsunuz. Burası tembeller ve sorumluluk almak istemeyenler diyarı. Çalışkan olmak burada hor görülür. Bence hiç bulaşmayın burada böyle konulara.

• ibretlık işte sende çalışma uc kurus prim az al maasının hakkını ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 12 Ocak 2023; 11:24:30 >
  • Ben hayatta öyle çalışamam sürekli aktif olmam gerek yoksa zaman geçmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patronun ajanıdır o. Hepinizi fişliyodur.

• Bir fıkra vardı hatırlar mısın ? Bizde iş yapanı s..... diye.

Böyle tipler çoğu yerde var. Ya patronun yeğeni, ya hatrı sayılır birinin referansı ile gelmiş birileridir. Böyle adamlar çok çalışıyoruz ayağı yapıp devamlı kahveye cigaraya terasa çıkarlar. Bilgisayardanda akşama kadar dizi film izler, batak pişpirik atar. Millete salça olur çalışırken vs vs. Sen adam çalışmıyor ben enayimiyim diyorsun ama hayat adil değil zaten. Ona bakarsan sen harıl harıl çalışıp aynı maaşı alırken ay sonu patronun çalıştırdığı elemanların sırtından dünyaları alır. Kısaca fazla takılmamak lazım bunlara. Akıl sağlığını kaybedersin. Ya işi dalgaya alacaksın ya da kendi işinin patronu olup ipleri eline alacaksın. Arada kalanlar darda kalırlar bu dünyada.

• Maaş kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende çalışma

• seni ilgilendiren bir mevzu değil ki sana zararı da yok neden bu kadar zoruna gidiyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.