Arkadaşlar bi yazılım firmasında yazılım destek uzmanıy olarak çalışıyorum ,elimde iş olduğu sürece sıkıntı yok fakat elim boş olduğu zaman uykum geliyor kendimi zor tutuyorum ve bu da baş ağrısına sebep oluyor. Kahve vs içecekleri önermezseniz sevinirim etki etmiyor artık şimdiden teşekkür ederim iyi günler :) |
Ofiste uykuyu gidermenin çaresi var mıdır?
-
-
Tam uyukladığın zaman kendine sağlam bir şamar at. 2 saat daha götürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından yaratıcı teşekkür ederim
-
Uykun geldiğinde git elini yüzünü yıka varsa diğer departmanda arkadaşın iş bahanesiyle bi yanına git gel hareket et oturma pozisyonunda durma uykun daha çok gelir klima cam aç hava gelsin içeriye belki işe yarar .
-
Kahve herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kahve vs içebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. <3
-
Ciddi olamazsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: VhertigoCiddi olamazsın
Hocam bence kahve vs iç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Masaya dirseğini koyup kafanı da eline yasla. Öbür el de farede olsun. Eğer kafan eline yaslanmış şekilde havada uyuyabiliyorsan pek uyuduğun anlaşılmıyor. 10-15 dk iyi geliyor. Şaka bir yana ben kalkıp arkadaşlarla muhabet falan ediyorum, ayakta doruyorum azıcık. Uykuyu kaçıralım derken bir 20 dk gidiyor.
-
Hocam mesajın devamıı okurken korktum uyku tavsiyesi vereceksiniz diye bir de bizim ofis küçük ayağa kalkınca yapacak bişey bulamıyorum sadece çay veya kahve alıp geliyorum arkadaşlarla yan yana oturuyoruz zaten
-
Makale oku
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizim de öyle yan yanayız da olsun ben yine kalkıp yanına gidiyorum Ben çok uyuyakalıyorum mesela ofiste. Sabit bir işe takıldım mı 10-15 dakikaya direkt uykum gelir. Zamanında bebek var diye ondan sanıyorlardı ama bu üniversitede de böyleydi, lisedeyken de. Hatta lisede pharmaton kullanıyordum. Gece değil sabah kullansın demişler uyku açar diye. Ben her sabah ilk derslerde uyurdum lisedeyken.
Hatta çok komik bir anım da var iş yerinde uyuma ile ilgili. Savunma sanayisi bir firmada staj yapıyorken excele bir şeyler giriyordum. Geçen mesajda dediğim gibi bir elime kafayı yaslamışım, diğer elimle de klavye kullanıyorum derken arkadan bir ses geldi güzel çalışma diye. Bir baktım ekrana klavyede parmağım bir tuşa basılı kalmış şekilde uyuyakalmışım. Ekranda da aynı harf uçup gitmiş.
-
Hocam o pharmaton gibi ürünler işe yarıyor mu gerçekten yoksa palavra mı ?
-
Aman hocam pharmaton falan hikaye para tuzagi
Sana tavsiyem papatya cayi ic spor yap
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha çok uyu.
Çok oturmaktan kaynaklanıyor kalk bi tur at su iç kahve iç lavaboya git gel camdan bak
Dediğim gibi beni zihinde tutsun diye içiyordum ama bünye bana mısın demiyordu. Hala uykum geliyordu. Vücudun ihtiyacı olan vitamin, mineral bunları falan karşılıyor olabilir bir şey diyemem ama bende kesinlikle uykumu gidermedi.
-
oturduğun yerin daha aydınlık olmasını sağla. çalıştığım yerlerde gözüm rahatsız oluyor deyip tepedeki ışıkları kapattırıyorlardı.bende karanlıkta kaldığım için sürekli uykum geliyordu. tepedeki ışığı açtırınca sorunum büyük oranda çözüldü.
-
Valla reklamlarda çıkıyor internette sağda solda gün boyu zinde tutuyor falan diye üzücü.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tam uyukladığın zaman kendine sağlam bir şamar at. 2 saat daha götürür.
|
Benzer içerikler
- reflor ishali kaç günde keser
- borsada günlük 200 tl kazanmak
- kahvaltıda ekmek yerine ne yenebilir
- torbalı da evler neden ucuz
- asker künyesinde ne yazar
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X