Şimdi Ara

OGamer Pilot v1.0 Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OGamer Pilot v1.0 Çıktı. OGamer programına benzeyen ama çok fonksiyonlu olan bu programı ilk kullananlar arasına katılmak istiyorsanız acele edin.

OGamer Pilot v1.0 İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr-Teytey -- 25 Nisan 2007; 15:21:57 >

• 1 - ogamer yassak
    2 - kessin virüslüdür bu
  • Böyle şeyler kullanmayın bunca insanın emeginin hakkını yiyorsunuz... Bu oyunu hırs yaparak oynayanlar asla basarılı olamazlar... Sakin ve mantıklı büyüyerek güclenebilirsiniz ogamer ve türevleri sizi ancak şerefsiz insanlar kategorisine sokar...

Ayrıca böyle programlar Trojen yuvası oldugundan şifrenizi kaybedebilirsiniz sonra aglamayın
  • benimde içim gitti indirmedim trojen vardır bunda
  • bunların kodlarını hazırlayan bir arkadaş gördüydüm tam anlamıyla bir tuzak yaw !!!

Yüklüyen adamın bilgisayarına girmek için keylog yüklüyor . Sonra IP bulucu bulunduruyor ve hard dick çökertebiliyor bu programlar . En önemlisi ise şifreniz ogamer ' i kurar kurmaz bu tuzağı ayarlayan adama gidiyor . Ayrıca eskiden ittifağımda bir adam ogamer ile sonda yapmış ve baya bi maden almış 1000k gibi . Ama ertesi gün hiç saldırı yemediği halde maden ler püf diye gitmiş . Bunlar tuzaktır inanmayın
  • bunu kullananı yakalarsam kendi ittifağımdan dahi ispiyonlardım

bkz. Ayda 3 defa ittifak değiştirme problemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyNdRoMe_

bunu kullananı yakalarsam kendi ittifağımdan dahi ispiyonlardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyNdRoMe_

bunu kullananı yakalarsam kendi ittifağımdan dahi ispiyonlardım

helal budur işte
  • 23 Nisanda çoluk çocuk kandırmak için sürmüş adam programı
  • valla ben monopoly indidim ogame bakarken onu oynuyorum yardımcı program oluyor bu tarz programların alayı yalan haksız lık da sağlıyor alet olmayalım...
  • bişi sorabilirmiyim bu prog.ram ne işe yarıo daha yeni başladım ogame yed e ama bana şerefsiz felan demeyin böle program kullanmak istio die
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerpenT385

bişi sorabilirmiyim bu prog.ram ne işe yarıo daha yeni başladım ogame yed e ama bana şerefsiz felan demeyin böle program kullanmak istio die

bu programı kullandığında ogame şifreni çalıyorlar.

yani sana oyunu bıraktırmak için tasarlanmış bir program (çağın hastalığı ogame ne de olsa)

eğer yine de olmazsa, op'lar kapatıyor oyununu. kesin çözüm yani.garanti kapatılıyor hesabın. bunun yanında bonus olarak, bol rrr'lisinden bir şerrrrefsiz damgası yiyorsun kullanınca

• uzak durun bencede
  • yha şunun şurasında zevk için oynuyoruz boşerin böle şeleri..
    yok ama ben kullanacam diosanız cezanızı bulursunuz
  • alnının teriyle gel bence bi yerlere... öle hileyle falan olacak iş değil bunlar... alt üstü bi oyun ya... böle oyunlara alet olmayalım...
  • 12 mesajlı bi üyenin free hosta kurulmuş bi forumunda yayınlanan ogamer'dan ne hayır gelir ki. İçinde %99 bi casus program vardır ve ogamer temiz olsa da kullanılması hiç adil değil
  • dsad
  • alet olmayın böle şeylere. diğer oynayanların ne günahı var onlar da alnının teriyle geliyor senin hileyle geldiğin yere utan lan şerrrrrefsiz
  • 1) Bu konu tekrar hortlatılmış.

2)OGAMER PILOT programını bir allahın kulu yakalayamaz...

3)OGAMER programını yapan eleman aldığımız duyumlara göre projesini GAMEFORGE ye bildirmiş ve kullananlar bir şekilde oda kesin olmamakla birlikte yakalanmış.

4)ogamer pilot programı kimseye havadan sudan kri deu metal vermiyordu.Zira aynısını COMMANDER & SUBAYLAR adı altında parayla zaten satıyorlar...% delerle ifade edilen maden üretiminden ve enerjiden üretim süresinin azaltılmasından bahsediliyor ki bunları bu program yapmıyor onlardan para karşılığı alıyorsunuz
    .
    .
  • Bu kadar hırs neden ki? Altı üstü bir oyun... Oyunda kendi emeğinizle büyüyüp güçlenmek varken böye programlara gerek yok... Bu tür programlar işe yarasa bile oyundan zevk alamassınız ve oyunun anlamı kalmaz... Üstelik hacklenme riskide var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.