arkadaşlar spot 6630 a sahibim haliyle mp3 ü zil sesi yapamıyorum bende ogg formatına çeviriyim dedim. bi 64 biltlik yükledim bide 32 bitlik bi fark olduğunu görmedim açıkçası. bu telefonlar bi bit e kadar mı destekliyor ondan mı farketmedim yoksa bi sorun mu var? fark olması gerekiyormu ? doğru olan nedir yardımcı olursanız sevinirim.
mp3 mono ise 32 , stereo ise 48 bite kadar convert edersin. Fark olmaz merak etme
mp3lerimin hepsi stereo 32 liğide yükledim 64 lüğüde hiç fark yok o zaman bn hepsini 32 lik olarak ogg olarak yüklicem.
Valla dostum bendeki converter "stereo" olan mp3 leri en az 48 kbps ile convert ediyor. 4 mb lik bir parça oluyor 1 MB çevirebiliyosan ne güzel senin için. Çevir bir fark yok .ogg de Karttan tasarruf yaparsın az yer kaplar
saol dostum
Sen de saol
swoosh senin cihazın versiyonu ne?
merhaba ... hangi converter i kullanıyorsunuz....?
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
Valla dostum bendeki converter "stereo" olan mp3 leri en az 48 kbps ile convert ediyor. 4 mb lik bir parça oluyor 1 MB çevirebiliyosan ne güzel senin için. Çevir bir fark yok .ogg de Karttan tasarruf yaparsın az yer kaplar
quote:
Orjinalden alıntı: volkankocaman
merhaba ... hangi converter i kullanıyorsunuz....?
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
en iyisi ImTOO MPEG Encoder
www.maxicep.com da varmı? programları?
alla allağ nasıl mp3ü zilsesi yapamıyosunuz yaw benimki en eski versiyon 2.39 bende hiçbir sorun yok
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
alla allağ nasıl mp3ü zilsesi yapamıyosunuz yaw benimki en eski versiyon 2.39 bende hiçbir sorun yok
ben de yok walla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme