Şimdi Ara

Oğlumun odası sanırım CO2 kokuyor yardım ltf!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oglumun uyudugu oda (15m2) ince uzun pimapenle kapali balkona (9m2) bakiyor. Iki havalandirma menfezi olmasina ragmen hava ruzgarli olsada olmasa da ozellikle geceleri balkon inanilmaz kotu kokuyor. Izmirgaz bakti. Gaz kacagi yok dedi. Servis geldi kombide sorun yok baca45cmden uzatilabilir 1mtye dedi. Kombimiz yeni ve hermetik bosch 2000. Eski kombimizde de ayni koku vardi. 6 ay oldu yeni kombide ayni kokuyu yapiyor. Koku orman yangini yada mangal kokusuna benziyor co2 oldugunu düşünüyorum.
    Ben sistemi calistirirken bazi petekleri kısıyorum. Bazıları tam açık bu duruma etki eder mi bilmiyorum. Benim fikrim çalışan mavi alev sabaha kadar ortam oksijenini tüketiyor icerisi buyanma sonucu boyle kokuyor.
    Bu durumu nasil çozebiliriz? Kimse sorumluluk almiyor. Kimse adam akillli cozumde uretmiyor. Dedim bari balkon kapisini yuzde yuz kapanan contali bir pvc kapi ile yenileyeyim daha garanti olur. ÇÖZÜMSÜZLÜK sinir bozucu..Oglum geceleri zararli gaz soluyor diye endise ediyorum. Iyi calismalar dilerim. Isterseniz foto eklerim sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Endise etmeyin bence..

mahallenizde hava kirliligi varmi.

Kombi hermetik oldugu icin disardan kendisi havasini alir, ortamdaki oksijeni tuketmez.

Bacanin balkondan disari cikmasi daha iyi olur, bizim burada baca disari cikmaz ise projeye onay vermiyorlar..

Menfezleri acik birakin..

Dedigim gibi mahllede genel olarak hava kirliligi varsa, komur odun veya cul caput yakiliyorsa bunun verdigi bir kokuda olabilir.

Eger genede endise ediyorsaniz cocugunuzn odasina gaz dedektoru taktirin..gercekten karbonmonoksit gazi varsa otme yapacaktir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baca yarim metre disarida 2 menfez var ikiside acik... garip olan şu; icerisi yani balkon inanilmaz kotu kokuyorken pencereyi acip disari soludugumda tertemiz hava oluyor. Disarida genel olarak hep ruzgar var oldukca şiddetli.

Bacadan geri tepme yapiyor olabilir mi? Eger oyleyse ne yapilabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten enteresan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.