Şimdi Ara

Oğlunun Sünnetine Twerkçü Getiren Baba / Dikkat +18 ^^ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
5
Favori
83.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bakışta nerden anladın ordaki insanların hepsinin dini bütün olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 25 Eylül 2019; 14:39:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatunu buldum beyler.İsteyen özele gelsin
  • Dansöz filan zaten çağırıyorlar sünnet düğününe bana göre burada ki absürt olan kısım kadının bir yoga pant vb. bir şey ile twerk yapmak yerine bayağıbildiğin eteği kaldırıp tanga ile actiona girişmesinde saklı.
  • hepsi yetişkin insanlar olsa neyse dersinde orda çoluk cocuk var küçük kızlar var bunlar bu aptalı örnek alırsa ne olcak ? sokakda orda burda oyun oynarken gel sana twerk yapıyım derse hiç bişi diyemezsin normal bişeymiş gibi izletiyorsun ceza almaları lazım bence böyle saçmalık olamaz kimsede napıyo bu coluk cocuk var demiyor garip yani

olayı başka bi açı getirmiş resmen her tarafını açmış bi iç çamaşırı var böyle bişi olabilir mi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 25 Eylül 2019; 15:25:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Hatunu buldum beyler.İsteyen özele gelsin
    İsmi nedir bende davet edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Hatunu buldum beyler.İsteyen özele gelsin
    Donanımhaberde üşenmeden kişileri arayıp bulanlara hayret ediyorum
  • Ortam ve olayın saçmalığına bakar mısın, tam yeni Türkiye'ye uygun, mantık aramyacaksın.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Buldum sandım ama değilmiş. Neyse artık buldugumla yetincem .s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya belki babası getirtmedi kim nerden çıkarıyor.
    Belki kadın ben dans edeceğim şu şu müziği çalarmısınız demiştir. Sonrada dur diyememişlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisa etek giyilmesine tepki gosterip kiz/kadin oldurenler simdi bunu hayretler icerisinde izlediler izliyorlar

• Konu neden +18 başlığı var. Kadının genital bölgesi mi görünüyor? Kadınlarda genital bölge vajinadır. Popo ya da meme değildir. Cahillerin bilgisine

• Baba gibi baba be bizimki Şam baba

• Cok buyutulmus bence

Sunnettekiler hayatindan memnun gibi

Ayrica cocugunun gozunu kapatan bir ebeveyn de gormedim

Dava acan avukatlar kendilerine prim yapmaya calisan ......... lar sadece bence

————-

Yalniz cocugun babasini da tebrik etmek lazim buyuk sehirde hadi tamam da orada nerden bulmus getirmis 😂

• bızım aıle bu olayı dogal karsılıyor ne var bunda dedı
  • Birisi dansöz yerine bunu önermiştir ucuz diye kabul etmiştir. Twerk in ne olduğunu ben bile bilmiyorum emmi hiç bilmez. Evde akşam büyük yaygara kopmuştur.

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Rizasiz bir çocuğun vucut bütünlüğü bozun erkeğin alacaği zevki kisitlayip % 85 hadim edilen sunneti kimse konusmuyor . insan bedeni konuşuluyor. Ciplakliğin cocuklarin pisikolojisini bozduğu bir yerinden uydurulan yalandan başka bir şey değil. Bilimsel literatorde asla oyle bir sey yok. Zaten dogaya aykiri hic bir canli giysilerle doğmuyor

• Yalnız baba tam alfaymis

• Dini amaçla yapilan bir olayda böyle sacma sapan seylerin yapilmasi tam bi rezillik. Allah akil fikir versin herkese.

• Baba da babaymış hani

Diyorsunuz içinizden kesin 😁😁

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.