Şimdi Ara

Oğlunun Sünnetine Twerkçü Getiren Baba / Dikkat +18 ^^ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
5
Favori
83.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İslamı güncellemiştiler de baya fena bir yöne güncellemişler ben güncellemeleri telefona bile kurmuyorum iki siyasal islamcıya mı uyacağım ALLAH’ın kitabı yeter ülkemizdeki çakma şeyhlere uyarsak böyle şeyler olabilir badelenebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

OHA dedim

Alıntıları Göster
    Bu nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haberi görmediğim mecra kalmadı. Millet resmen sekse hasret yemin ediyorun memlekette . Topluca seks yapsak herkes pamuk gibi olacak.

• Bunlar kesin muz tarikatinin değişik versiyonlarına mensupturlar. Başka bir açıklaması olamaz. Azmış kudurmuş olabilirsiniz tamam da be SOYSUZ SOPSUZ KANSIZ ŞEREFSİZLER çocuklardan ne istiyorsunuz. Çocukların olmadığı ortamda ne halt yiyorsanız yiyin.
  • Ya bence babanin zobtik arkadaslarinin yaptigi bi komplo olabilir. Babasinin getirdigini dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 26 Eylül 2019; 10:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Dansöz filan zaten çağırıyorlar sünnet düğününe bana göre burada ki absürt olan kısım kadının bir yoga pant vb. bir şey ile twerk yapmak yerine bayağıbildiğin eteği kaldırıp tanga ile actiona girişmesinde saklı.
    Daha modern işte, bir yanlış yok

• bu suç ise büyük ihtimal dansöz getirtip oynatanlara da gerekli cezai işlem yapılacaktır. Tv lerde dansöz felan oynatılırdı sonucta onları da cocuklar izliyor. Yayınlayan tv kuruluşlarına da işlem yapılır diye dusunmek gerekiyor. Twerk ile dansöz dansı arasında ki fark ne onu çözümlemeye çalışıyorum bilgili biri varsa beni aydınlatsın
    twerk suç oryantal değil mi :D ? oryantalde yukarı taraflar da açık mantıken bakarsak
    google görsellere yazdım dansöz elbisesi..
    cıkan sonuclardan biri

Oğlunun Sünnetine Twerkçü Getiren Baba / Dikkat +18 ^^

not : bu bir sorudur :D

bu sekilde cocuk önünde dans legal?
    hepsine işlem yapılmalı madem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikapikacu -- 26 Eylül 2019; 11:9:25 >

• Video sanki paralel evrenden gelmiş gibi
  • Videoya instagramda yada twitterda denk geldim, arkadaş neresinden bakarsam bakayım olay tuhaf ve saçma :) Sadece kadınların olduğu bir organizasyon bile olsa fazlayken, bildiğin sünnette böyle bir şey olması tam bir saçmalık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Daha modern işte, bir yanlış yok

Alıntıları Göster
    O zaman tamaman çıplak çıksarsa modernliğin nirvanası oluyor galiba ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Şu haberi görmediğim mecra kalmadı. Millet resmen sekse hasret yemin ediyorun memlekette . Topluca seks yapsak herkes pamuk gibi olacak.
    puhahahah harbi ha, cinsel içerikli haberlerin bu kadar popüler oldugu başka ülke yoktur millet aç aç :D
  • Evet toplum içinde eteğini kaldırıp "göt"ünü sallamak cidden olağan bir durum. Bu şekilde de çocuklara çok güzel örnek olunmuş olunuyor değil mi ? Bu durumu normalleştirmek için baya üst düzey bir akıl gerekli.
  • Bekliyoruz, özelin kapalı galiba :D
  • babası bence kendine bir şeyler çıkarmak peşindeydi bir kaç çevre yapacaktı twerkçu kız yapacaktı kendine ahh yaramaz babiş ah
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Normal ya da olağan bir şey diyen yok. Reşit olmayan bireylerin görmesini sakıncalı bulmanı komik buldum Sanki hiç görmedikleri şeylermiş gibi. En geç 14 yaşında neyin ne olduğunu biliyorlar zaten.

• Etekli kariyi buzlamak, atv Haber tadinda video

• Neyin ne olduğunu illaki biliyordur 14-16 yaşlarından sonra ancak karakter daha o yaşa kadar oturmadığı için örnek alma ihtimali çok yüksek bu tarz bir olayı. Olay zaten kadının poposunun gözükmesinden ziyade bunun bu şekilde toplumda sergileniyor oluşu ve oradaki insanların buna anormal bir durum değilmiş gibi tepkisiz kalması.
  • Adam kesin arada çıtırı yiyecekti bir.şekilde yakalanınca düğüne getirdim demiştir.

• İzlerken kıpkırmızı oldum, sizde nasıl anlayış var?
    Orada yaşlılar,ailesiyle gelmiş insanlar ve çocuklar var.
    Bu ne rezillik!!
  • Yanlış batılılaşma
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.