Şimdi Ara

Öğrenci evi kira sözleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz 3 öğrenci eve çıkmayı planlıyoruz. Babam ille de 1 inizin üstüne olmalı diyor. 3ümüz de beraber imza atamaz mıyız aynı sorumluklara sahip olarak? Bir de bizim bir arkadaşımız ameliyat olduğu için ayın sonunda gelecek istanbula, ancak biz evi 15 ine kadar tutmak istiyoruz. Bu konu için ne yapabiliriz, bir kapora sözleşmesi gibi bir şey var mıdır. Ya da emlakçının bizi beklemesnii sağlamanın bir yolu

• Abim sözleşme vb şeyler ev işinde cok sıkıntı.Ben ev sahibi olsam bir sözleşmede 3 imza olan sözleşmeyi kabul etmem NEDEN ?

-Sorumluluk 3 kişide olacağı için bir karar alırken 3 kişiyi muhattap almak zorunda kalacak

-Kira artış oranında 3 kişi ile uğracak

-1 kişiyi evden cıkartmak varken 3 kişiyi çıkartmak zorunda kalacak

-Ben ödedim o ödemedi onunda imzası var diyecek mülk sahibi evi ile rezil olacak vs vs..

*Tek imza olursa tek sorumlu olacak ve kira konusunda tek kişi ile muhattap olunacak.O açıdan tek imza sağlıklı olur.Ek olarak diğerlerini göndermek zorunda kalırsan daha kolay gönderebilirsin :)

Kapora işi olabilir elbette ancak o arada güzel evler çıkarsa verdiğiniz paraya yazık olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 7 Ağustos 2021; 21:37:13 >
  • 3 kişi imza atabilir biz öyle yapmıştık. Ev sahibine her ay kirası gider nasıl gittiği kimseyi ilgilendirmez. Kimse sözleşmeye tek imza atma yükü altına girmez, girmemeli. Ev arkadaşları kaçabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİRA ÖDEMEDEN KAÇAN KİRACI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.