Şimdi Ara

Öğrenci için 18.000 TL Araç önerisi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğrenci adamın araba niyetine akbil bulduğuna şükret. otur derslerini çalış okulunu bitirince işe girer kendi arabanı alırsın
  • Adamın parası var, ailesi de onaylamış. Buradakilere ne oluyor anlamadım, öğrenci adam arabaya binemezmi yani? siz binemediniz diye başkalarınında binmeye hakkı yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoderAdam

Nasihat başlığı değil burası hadi arabanı çek kardeş.Ters konuşmak istemiyorum ama zıvanadan çıktınız.Arabayı alınca ruhsatın fotosunu koyarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.unlike -- 30 Ekim 2013; 21:00:55 >
  • Diğer tüm arkadaşların önerilerini halen inceliyorum.almayı düşündüğüm araçta 10bin lira hasar kaydı çıktı vazgeçtm.Halen arayış içindeyim.TEşekkürler ilgilenen arkadaşlar.
  • gel sana benim arabayı verim hasarı yok boyası yok motorsiklet gibi gzersin bana dua edersin.
  • Fiesta derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

öğrenci adamın araba niyetine akbil bulduğuna şükret. otur derslerini çalış okulunu bitirince işe girer kendi arabanı alırsın

Sanane?
  • Yazik bu forumdaki cekemeyen insanlara. Ogrenciyim,cok sukur arabam var umarim ileride daha iyisini kendi cocuklarima alirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Yazik bu forumdaki cekemeyen insanlara. Ogrenciyim,cok sukur arabam var umarim ileride daha iyisini kendi cocuklarima alirim.

Demek ki Bilkent Üniversite'sine gitseler hasetlerinden çatlayacaklar. Devreleri yanar. SLS'ler, Gallardo'lar, M3'ler, S2000'ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Yazik bu forumdaki cekemeyen insanlara. Ogrenciyim,cok sukur arabam var umarim ileride daha iyisini kendi cocuklarima alirim.

Demek ki Bilkent Üniversite'sine gitseler hasetlerinden çatlayacaklar. Devreleri yanar. SLS'ler, Gallardo'lar, M3'ler, S2000'ler...

Bilirim hocam iyi bilirim hem de lise arkadaslarimin %80'i Bilkent'te.

• adam tavsiye istemiş tavsiyeden çok nasihat vermişsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Bilirim hocam iyi bilirim hem de lise arkadaslarimin %80'i Bilkent'te.

istanbil bilgi universitesi daha felaket :) en garibani kadirhas memur universitesi

• JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    SLS ile s2000 i aynı cümle içinde kullanmış ya insan biraz anlar arabadan biraz avakadoyla dut u aynı kefeye koymuşsun
    akıllı ol düzgün konuş
  • coder adam

sen neden herkese sataşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

SLS ile s2000 i aynı cümle içinde kullanmış ya insan biraz anlar arabadan biraz avakadoyla dut u aynı kefeye koymuşsun

Sakin ol aslanım. Yanyana yazmış olmam aynı kefeye koyduğum anlamına gelmiyor, aklıma geleni saydım. 5 yaşındaki cocuk bile slsin s2000'e denk olmadıgını bilir. Uzayabilirsin şimdi hafiften..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 1.4 hdi düşünebilrsin o fiyata temizini bulursun sanırım.Bende de 1.6 XS tek kapı var çok memmunum..
    efendi ol
  • ben de ankarada öğrenciyim arkadaşı anlayabiliyorum gerçekten özellikle odtü hacettepe bilkent öğrencileri için gerekli olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.