Şimdi Ara

Öğrenci için 18.000 TL Araç önerisi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dkerem2

45 binde lpgli panda var dusunursen kmde 18 20 krs max.

Hocam değişen veya boya varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

45 binde lpgli panda var dusunursen kmde 18 20 krs max.

Hocam değişen veya boya varmı ?

Degisen ve boya yok arabaya kefilim. Kmde orjinal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto - corsa - 207 öğrenci için uygun diye düşünüyorum . Aslında en iyisi golf ama uygun fiyata temiz az yakanını bulmak zor malesef
  • 2006 Grande punto 5 kapı aldım arkadaşlar.Öncelikle tüm öğrencilere, sonra da trafikten muzdarip herkese araba nasip olsun inşallah.
  • Bugün köprü kapalı olduğu için arabayı almadım maslak tan maltepe ye 4 aktarma ile 3 saatte geldim normal istanbul trafiğiyle 1,5 en fazla 2 saatlik yol.

Ne kadar rahat ve toplu taşımaya göre kısa olduğunu bilirim. Bakmayın siz diğerlerine. Hayırlı olsun.
    Bu arada araba benim değil evin ortak kimin ihtiyacı olursa alıyor. Çemkirecek olursa baştan söyleyeyim
    Edit:mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpk -- 5 Kasım 2013; 19:02:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun fiyat-performans olarak en iyi tercihi yapmışsınız kazasız belasız kullanın inş :)
  • teşekkürler arkadaşlar.gayet memnun kaldığım içime sinen bir araba oldu.darısı herkesin başına diyorum.Tüm yardımcı olan ,tavsiyelerde bulunan arkadaşlara teşekkürler.
  • corsa yada polo alabilirsin
  • Arabanın şart olduğunu düşünüyorum benim imkanım vardı aldım çünkü nerdeyse 1.5 hatta 2 saatiniz otobüste geçiyor + verdiğiniz ücrette cabası. o kadar yol git yorgun bir şekilde derslere gir sana önerim clio olur yakıtı az vergisi düşük parçası ucuz bende 2009 symbol vardı sattım şimdi üzerine bir miktar para ekleme fırsatım oldu daha iyisini alıcam inşallah.allahım herkese nasip etsin kazasız belasız sürüşler
  • Şu öğrenciye araba işini o kadar abartan var ki saçmalıktan öte bir şey değil.Ortalama bir öğrenci arabasının yıllık masrafı 400-500TL'yi geçmez.Her öğrenci de sigara,alkol almayarak veya başka şeylerden kısarak bir senede bu paraların katını çıkarabilir abartmanın lüzumu yok.Araba ihtiyaçtır,zenginlik belirtisi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.unlike

2006 Grande punto 5 kapı aldım arkadaşlar.Öncelikle tüm öğrencilere, sonra da trafikten muzdarip herkese araba nasip olsun inşallah.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Bana da alınacak, 15-20 bin arası, acemiliği atmak için. Siz dizel aldınız sanırım? Dizele vergi gelecek diyorlar, bir de lpg'nin ucuzluğu beni cezbediyor, ben lpgli düşünüyorum ama gönlüm dizelde
  • Carbon Fiber kullanıcısına yanıt
    Benim araba da tüplü.Dizelleri biraz daha pahalı 2000TL yakın oynuyor aynı temizlikteki araçlar arasında.açıkcası dizelle tüp arasında yakıt masrafı olarak fark yoktur.Ortalama olarak Dizelde 4-5lt /100km yakar,tüp 9-10lt/100km yakar.yani totalde km başına fark etmez çok.dizelin avantajları var tüpün de avantajları var.Punto lar çok rahat ve sağlam arabalar gördüğüm kadarıyla.tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.unlike -- 10 Kasım 2013; 15:23:39 >
  • böyle bir araç al lpg ile bin kardeşim dizel düşünme
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-1.2-16-v-clio-142572380/detay
  • Ne kadara aldın araç kaç km de biraz bilgi verırımısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-cok-temiz-fabia-143511607/detay

Fabia iyiymiş Konuyu açan arkadaş almış arabasını ama bana 1 ay sonra falan alınacak, daha dizel mi lpg mi baksam, ona bile karar veremedim. 1.2 Fabia olur, yakıtı da iyiymiş gördüğüm kadarıyla..

Alınacak arabada en büyük önceliğim yakıt tüketimi, sonra da güvenlik, düz vites. :) Başka ne önerirsiniz hocam? Kendim araştırıyorum 1 haftadır, 20 bin liraya kadar o kadar çok araba var ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-cok-temiz-fabia-143511607/detay

Fabia iyiymiş Konuyu açan arkadaş almış arabasını ama bana 1 ay sonra falan alınacak, daha dizel mi lpg mi baksam, ona bile karar veremedim. 1.2 Fabia olur, yakıtı da iyiymiş gördüğüm kadarıyla..

Alınacak arabada en büyük önceliğim yakıt tüketimi, sonra da güvenlik, düz vites. :) Başka ne önerirsiniz hocam? Kendim araştırıyorum 1 haftadır, 20 bin liraya kadar o kadar çok araba var ki

nerde nasıl kullanılacak yaş kaç hb mi düşünüyosun bunlar önemli bütçe 20 bin mi

• quote:

quote:

hocam mitsubishi colt gerçekten az yakar o olabilir.
    honda jazz olabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-dynamic-1.4-142995390/detay

25 civarına çıkarsanız evo punto olur

yada

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-fabia-2008-63.000-de-orjinal-lpg-li-ruhsata-isli-140319784/detay#

oloabilir işte bunlar

• quote:

quote:

quote:

nerde nasıl kullanılacak yaş kaç hb mi düşünüyosun bunlar önemli bütçe 20 bin mi

Hocam 20bini biraz geçebilir ama yani acemilik geçene kadar, 1 senelik bir araç almayı düşünüyoruz.

Hb düşünüyorum ama sedan da olabilir.

Okula gidip gelmek için, Ankarada şehir içi kullanılacak hep. Ayda 1000 km en fazla.

Yakıtı yakmasın, koklamasın bile, ve güvenliği olsun yeter Böyle işte. Fabia elegance'lar aklıma yattı ama bilemedim.

edit: yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 10 Kasım 2013; 23:07:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 20bini biraz geçebilir ama yani acemilik geçene kadar, 1 senelik bir araç almayı düşünüyoruz.

Hb düşünüyorum ama sedan da olabilir.

Okula gidip gelmek için, Ankarada şehir içi kullanılacak hep. Ayda 1000 km en fazla.

Yakıtı yakmasın, koklamasın bile, ve güvenliği olsun yeter Böyle işte. Fabia elegance'lar aklıma yattı ama bilemedim.

edit: yaş 19

Acemiye 20 binlik araç gelmez hocam. B sınıı hb arabalar bakın palio corsa vb

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.