Şimdi Ara

Öğrenci için 18.000 TL Araç önerisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim millet istiyor ki kendi yapamıyorsa alamıyorsa kimse almasın. siz öğrenciyken minibüslerde gidip pazarlık yaptınız diye bütün öğrenciler öylemi yapsın? o zamanki ekonomik şartlarla şimdiki şartlar aynı mı belki ailelerinin alım gücü var? bende öğrenciyim arabam falanda yok ama bende yok diye herkes benim gibi sabahları metrobüs camına mı yapışsın? eskilerdeki aile yapılarıyla şimdiki nesil bir mi? Bizim zamanımızda böylemiydi zihniyeti.. adı üstünde sizin zamanınızdı.
  • 2002 Clio Hatchback benzin /LPG öneririm. Dizele yeni vergiler yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Her gun bu sekilde en az 2 farkli konu aciliyor ve millet de ciddi ciddi cevap veriyor. emin olun ogrencinin hali minibuscu ile pazarlik yapan bizlerin halinden cok da farkli degil. Maksat fantazi olsun bence. Senelerce ogrenci olduk okula araci ile gelen ogrenci gormedik.

Öğrenim kredisi 300 tl/ay , 60 ay kredi çeki 15 bin lira , gayet de ödenir ve ben öyle yapıcam. arabamla fotoğraf çekip atarım istersen , ha bu arada babam da milyarder değil , 20 yıllık öğretmen olmasına rağmen 2500 tl maaş alıyor. öyle girip ferrari mi alsam maseratti mi alsam diyenlerle , 60 ay borca giren adamları birbirine karıştırma.
  • ya alalh aşkına evden okula 3 vasıta değiştiren insanlarız , hiç elini vicdanına koyup demiyorsun ki bu insanlar her sabah ne çekiyor? yine bile ailesinin omuzlarına yük bindirmeden araba almaya çalışan insanlar var , ben kılı kırk yarmaya çalışıyorum , hem az yakan hem ucuz , hem de annemi babamı sığdıracak genişlikte bir araba arıyorum , adam ordan biz minibüsle pazarlık yapardık diyor . biz de bol bol bindik o minibüslere rahat ol sen. tek suçumuz işi bilen insanlara ne alsak diye danışmak mı yani? burda avatar ve nickin arkasındaki kişileriz , benim ferrarim olsa nolur , bu şekilde mi hava atıcam ben sana? tek amacım bilgi almak , yardım edersen allah razı olsun ama etmezsen de gelip bize ağır abilik taslama.
  • ismail,konu benim hangi bölümde okuduğum da değil,ne yani tıp okuyorsam araba hakkım, aktüerya okuyorsam dolmuş a talim mi diyeceksin ? Bu ne zihniyet. fakat senin %95 ihtimalle hayal bile edemeyeceğin bir puanı alıp hayal edemeyeceğin bir bölüm okuyorum.Öss sınavında matematik geometri filan FULL yaptım hani öyle düşün.Kaldı ki bu seni asla ilgilendirmeyecek bir konu.Ama eğer söylersen hangi üniversite/bölüm bitirdiğini (eğer bitirdiysen tabi) bende detay veririm.

Destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Öğrenci olanın çektiği sıkıntıyı öğrenciler bilir ancak.Sıcacık evinizden, sabah kapınızın önüne gelen işyeri servisinizden, kalkıp öğrencilere ahkam kesmeyin.3 kişiden 5tl paramız çıkmadığı da oldu,yemekhane de 1 yemek alıp 2 kişi yediğimizde oldu.Çok şükür şuanda araba alacak durum var.Niye herkes sefalet çekmek zorunda ,kendinizi başkalarının mutsuzluğundan faydalanarak böyle mi mutlu hissediyorsunuz ? Bazı arkadaşlar kendileri sıkıntı içinde yaşadı diye imkanı olan kişiler de sıkıntı çeksin istiyor.Sene 1990-2000de okumuş adamlar bizim zamanımızda araba mı vardı diyor.20-30 sene sonra ,okula uçakla gidilse bu sefer onu da eleştirrsiniz.4 senedir çektiğim sıkıntıyı ben biliyorum.Kaldı ki milyarder olsam da kimseyi ilgilendirecek bir husus değil.Bu yaşıma kadar anne-babama 1TL fazladan masraf olmadım ,sıkıntı yaşatmadım,her sınavı ilk girişimde kazandım,dershanelerde burslu okudum.Şimdide ailem beni mükafatlandırıyor diye sizi germesin.

• ula ismail ne adamsın ya.Senin atalarında kuduz aşısı bulunduğunda,bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler,şimdiki bebeler bile aşı vuruluyor diyodu muhtemelen.Teknoloji gelişiyor ismail.memur olduğun için zor şartlarda çalıştığını sanıyorsun ismail ama bir çok kişiden çok daha rahat yaşıyorsun.şimdi bu yüzden sana ne şanslı adamsın lan diyorlar mı ?

Birde sormadan edemiyorum çok zor oldu mu söylediğin tekerlemeyi öğrenmen.Birde terbiyeden bahsetmişsin.aaaa hiç yakıştımı sana ismail ? memursun sen,ben hiç duymadım böyle sözler yakın akrabamdaki bir memurdan.Anlaşılan o kadar terbiyeli değil mişsin ismail ?

Sen soruyosun nerde okuyorsun diye bende söylüyorum.Hersene benimle beraber 5-10 bin kişi alabiliyor aynı puanı 2milyon kişi içinden.Sen okumamışsın anlaşılan bir cevap veremiyorsun.Senin kpss ye girmeden önce saatlerde çözmeye çalışıp içinden çıkamadığın matematik soruları var ya, İşte o soruları ben çerez niyetine ,egzersiz olsun diye çözüyordum.Sen integral neymiş derken,ben üç katlı integral çözüyodum.

Bu arada memurlara da servis var ismail.senin çalıştığın kurumu bilemiyorum tabi,sana kıyak geçmemiş olabilirler.

• Konu sahibini haklı buluyorum, ismail4444 gereksiz yere kıskançlık yapmış ve konuyu dağıtmış. Ben de öğrenciyim ve çok şükür benim de arabam var, durumu anlatayım belki hak verirsiniz. Günde okula gidiş geliş 75 km yapıyordum otobüslerle. Verdiğim yol parası günlük toplam 10 TL idi. Şimdi babamdan Allah razı olsun Megane II aldı, bi arkadaşımla yakıt parasını paylaşıyoruz. Megane sakin kullanımda 25 kuruş civarı yakıyor. Hatta dün okula git-gel 2.5 lt yaktı. Yani 12 TL. İki kişi 20 TL'ye gidip gelirken artık 12 TL'ye gidip gelebiliyoruz Allah'a şükür. Şimdi günlük 8 TL kardayız. Ne yapmamızı istiyorsun ismail4444 ?

12 / 70 = 17 kuruşa denk geliyor km'de. İnanmazsınız belki ama , hız sabitleyiciyi açtım mis gibi geldik çok şükür.

Normalde giderken 3 , dönerken 3 vesait yapıyorduk. 2 minibüs , 1 otobüse biniyorduk ve okula gittiğimizde haşatımız çıkıyordu. Üstelik 1.5 saatte gidiyorduk. Şimdi 45 dk'da gidiyoruz , hem zamandan, hem yorgunluktan , hem paradan kazanç. Daha ne kadar karlı olabilir ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 26 Ekim 2013; 10:44:40 >

• ya sizene adamın arabasından adamın parası var alıyor. çekemeyen anten taksın
  • adama sorsan gaziosmanpaşanın istanbulda olduğunu bilmez , her sabah 3 vasıtayla okula kadıköye gidenler var ordan . geçiniz , hayırlı olur inşallah , keyine göre bir araba bulursun umarım
  • 18 bine dizel zor gibi ama benzin lpg düşünebilirsin. corsa c , honda civic , fiat punto bak derim
  • 1.7 DTI Corsa,veya hemen favorilerimdeki bir ilanı paylaşayım.

Ayrıca boşver milleti,bu hayata bir kere geliyoruz paran varsa alacaksın tabi ki.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-hb-2005-sahibinden-servis-bakimli-140207399/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

3 yıldız mı tipik fiat çı yaklaşımı

20004 yılından bahsediyorum ben 2004 yılında fiatın a sagmenti panda ile chevroletin daweo) sparkı karşılaştır istersen hangisinin tabut oldugunu görürsün.

http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_2000/64.aspx

Yıla göre kıyaslarsak bu 2000 üretimi.

• Dizelin hiç bir avantajı kalmadı, onu söyleyerek başlayayım. Forumda polo dizelciler şehiriçi 25 kuruş tüketime "ooo maşallah kokluyor" falan yazıyorlar. Benim lpg'li polomda bu tüketim felaket olurdu herhalde.

İllede dizel dersen punto gayet iyi bir seçenek, fiesta da olabilir. Küçücük, ufacık tatlı arabalar bunlar.
  • 206 al hem azda yakar
  • arkadaşlar tüm iyi görüşleriniz için teşekkürler.Umarım hayırlı olursa fiat punto 2005 1.3 dizel için görüştüm 17500tl,pazartesi ustama göstereceğim.LPG tercih etmememin sebebi yıllardır dizel e alışmış olmam ve uzun yolda lpg bitince ,bulamadığım petrol istasyonu sorunsalı.Kısmet olursa ,aldığımda tekrardan bildirir fotografını atarım.
  • Arkadas ogrenci diye mi bu kadar elestriler aldi ne var yani ogrenciyse araba alamazmi cok acayipsiniz arkadaslar bende ogrenciyim son sinifim kendi parami biriktirip araba alacagim 21 bintl butcem var baba parasi degil kendi param yani demekki ogrencide araba alabilir oncelikle topic sahibi kardesim punto aracin simdiden hayirli olsun gande kasasi mi yoksa ilk kasasimi eger grand kasasi ise o kasayi bende cok begeniyorum ama adam gibi arac bulamadim malum istanbuldayim baktigim araclar cok kotu ve uyanik olmassan itelerler adama iyi baktir derim ben
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Fiyat ?
  • suzuki swift bak istersen güzel araca benziyor birde tüplü olsun tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Forumda ne çok çekemeyen varmış yahu..

Ben konuyla alakam olmasığı halde şikayet ettim terbiyesizlik yapan üyeleri. Buyrun sizde şikayet edin. Forumun seviyesini korumak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.