Şimdi Ara

Öğrenci için 18.000 TL Araç önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öğrenciyim.Okula gidip gelmek artık iyice can sıkıcı oldu,Ankara trafiğinde günde 4 saatimi harcıyorum otobüste.Canıma tak etti bir araba almam gerekiyor.Günlük ortalama 40-50Km yol yapacağım.Almak istediğim araç mutlaka hatchback olmalı diyorum.Yapacağım yol yıllık 15.000km i bulur (memlekete gidip gelmek vs eklenince) o yüzden dizel tercih ediyorum.2-3 sene binip satacağım.Bu koşullar altında bana 2005 model ve üzeri tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir ? BÜTÇE 18000TL maks.

• 45 binde lpgli panda var dusunursen kmde 18 20 krs max.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    tekerlekli tabut arıyorum dememiş araba arıyorum demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Gunumuz ogrencileri masaallah ne guzeller kardesim. Ne diyelim allah utandirmasin.

Hocam birazda teknoloji geliştiği için bu işler biraz daha kolay oluyo

• yuksek okulda okurken bi arkadas polo clasic ile gelirdi sene 2002 arac 98 4 yasinda mis gibiydi ama cebinde bi cay icecek parasi yoktu bizzat sahit sok oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

tekerlekli tabut arıyorum dememiş araba arıyorum demiş

tekerlekli tabut dediğin araba 2004 yılında 3 yıldız almış abs ebd çift hava yastıgı standart olan bir modeldir. ayrıca 2004 yılında avrupada yılın otomobili seçilmiiştir. bilip bilmeden yorum yapma.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    3 yıldız mı tipik fiat çı yaklaşımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750.000 TL aile aracı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

3 yıldız mı tipik fiat çı yaklaşımı

20004 yılından bahsediyorum ben 2004 yılında fiatın a sagmenti panda ile chevroletin daweo) sparkı karşılaştır istersen hangisinin tabut oldugunu görürsün.
  • ne var ki?bende 3 sene önce aynı paraya dizel araç almıştım, kazaya karışmasa hala biniyordum ve öğrenciyim
  • quote:

Hocam teknoloji gelisse de cepte para olmadan bu isler zor bu gun bir ogrenci icin 18.000 lirada az bir parada degil. Ben memur halimle o kadar parayi arabaya veremedim hic.

Doğru hocam ama siz kızlara hava atmaktan falan bahsetmişsiniz ama inanın üniversitede okuyan bi kişi hava atıyım diye 18 bin lira veremez ya da sadece onun için vermez gerçekten otobüsle çok zor oluyo gidip gelmek

• ne kadar boş adamlarsınız ya.Yok efendim öğrencilik bu muymuş,yok efendim pazarlık edermişsiniz.

tek şey soracağım ? size ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.unlike -- 25 Ekim 2013; 23:02:32 >
  • arkadaş haklı valla Ankaralı olmayan bilmez de Hacettepeye gitmek çok zor hele ki kışın, ayrıca araba alınca kimse züppe falan olmuyor.Aracım var 4 yıldır Türkiyenin en iyi beş özel üniversitesinden birindeyim ama hiç de öyle bir durum yok burda bile.Her arabası olanın da aracında 5 kız olmuyor, kimse de araçla okulda şov yapmıyor
  • Haklisin kardes cahiliyet iste insanlarin akli fikri baska yerlerde :)

• okula arabayla bi biz gidemedik. otostop çekerek mutfağa yiyecek alırdık ah ahh.
  • Ya abi size ne siz onerinizi yapsaniza adamin imkani varsa ailesi raziysa niye zorluk ceksin ki siz onerinizi yapin. Hyundai accent crdi admire 2005. temizini bulursan al derim.

• ismail,sen ne okudun ,ne iş yaparsın ?
  • Forumdan bi'şey almak için biraz da bi'şeyler vermek gerekir; tartışma ortada argüman olmazsa elbette bu seviyeye gelir. Aklında en azından üç-dört model olur; iyisi kötüsü alternatifi düşünülür. Sahibinden de istediğin şeyler ile arama yapsan en az 50 sayfa dolusu ilan çıkar. Şahsen bi yarım saatinizi ilan sitelerine ayırıp seçenekleri daraltmanızı tavsiye ederim yoksa sabahlara kadar öneri yapılsa da ne geri dönüşü olur ne de anlamı.
  • Forumda ne çok çekemeyen varmış yahu..
  • quote:

Her gun bu sekilde en az 2 farkli konu aciliyor ve millet de ciddi ciddi cevap veriyor. emin olun ogrencinin hali minibuscu ile pazarlik yapan bizlerin halinden cok da farkli degil. Maksat fantazi olsun bence. Senelerce ogrenci olduk okula araci ile gelen ogrenci gormedik.

Yanlış düşünüyorsun. Maddi durumu iyi olan alabilir bence. Bende öğrenci olarak araba bakıyorum. Altımda 2004 clio var değiştirmek istiyorum.
  • Aklimda 3 model var ama etkilemek icin soylemedim.iki haftadr girmedigim site kalmadi.belki gormedgm modeller olur diye yazdim buraya

Aklimdaki modeller
    Fiat punto 1.3 dizel 2005 17.500tl
    Hyundai getz 2007 dizel 18500tl
    Citroen c3 2004 dizel 16500tl

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.