Şimdi Ara

Öğrenci için 18.000 TL Araç önerisi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Corsa C kasa falan olabilir tabi. Bu 15-20 bin arasında o kadar çok araba var ki, beynim yandı valla.. En iyisi marka marka model model liste çıkartayım ben, yakıt tüketimiydi falan hepsini bir güzel karşılaştırayım, kimseyi de yormayayım. En son karar aşamasında bir konu açar danışırım :) @jjuuddaass

Teşekkür ederim hocam.. Yalnız neden 20 binlik araç olmaz acaba? Yani fiyat azaldıkça arabalar da yaşlanıyor hayli hayli, açıkçası yaştan ve kilometreden çekiniyoruz biraz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Corsa C kasa falan olabilir tabi. Bu 15-20 bin arasında o kadar çok araba var ki, beynim yandı valla.. En iyisi marka marka model model liste çıkartayım ben, yakıt tüketimiydi falan hepsini bir güzel karşılaştırayım, kimseyi de yormayayım. En son karar aşamasında bir konu açar danışırım :) @jjuuddaass

Teşekkür ederim hocam.. Yalnız neden 20 binlik araç olmaz acaba? Yani fiyat azaldıkça arabalar da yaşlanıyor hayli hayli, açıkçası yaştan ve kilometreden çekiniyoruz biraz :/

Her insan kaza yapabilir lakin acemilikte bu oran yüksektir, bu yüzden sürttüğünde için cız etmesin acemiliğini arabanın tüm sınırlarını deneyerek atman için palio uygundur. Parça ucuz ikinci el canavar tüketim düşük geçiş arabası sonra satar kaliteli araba alırsınız. 20 bine çok kaliteli arabalar var. Arabadan ne bekliyorsunuz bunu çözün önce. Tüketim güvenlik performans donanım görünüş vs.

• quote:

Corsa C kasa falan olabilir tabi. Bu 15-20 bin arasında o kadar çok araba var ki, beynim yandı valla.. En iyisi marka marka model model liste çıkartayım ben, yakıt tüketimiydi falan hepsini bir güzel karşılaştırayım, kimseyi de yormayayım. En son karar aşamasında bir konu açar danışırım :) @jjuuddaass

yanar hacı sen ne istedigini tam bilemedigin için böyle oluyo işte, aslında bence wampa arkadas haklı palionun son kasasını o fiyata rahat alırsın tüplü binersin mis gibide götürür seni,
    bak dostum bu işte 2 yol var
    Kaliteli - yüksek km li - modeli düşük avrupa arabaları ( fabia polo corsa vs. )
    Digerine nazaran biraz daha kalite düşük - düşük km - yüksek model - ( palio - getz )
    tarzında.. bilmem anlatabildim mi

demeye çalıştıgım olay tamda bu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-orjinal-skoda-fabia-143532320/detay#
    fabia 2001 model istenilen fiyata bak,

buda palio 2008 multijet
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-km-116000-143437541/detay

bu sadece bir örnek kararını kendin ver palio al diye demiyorum farkı anlatmak istiyorum ve dostum bence her zaman yeni iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 11 Kasım 2013; 0:32:34 >

• Çok iyi anladım hocam. Şimdi bir arkadaşımla konuştum, onda da 2004 1.2 clio authentique var. O da palio sole, fire active olabilir, 206 olabilir, clio falan da olur dedi. wampa ve sizin dediğiniz gibi, acemiliği atmak için falan da genç palio'lar ideal gibi. @wampaa
  • almayanlar veya düşünen arkadaşlar için renault symbol derim fiestaya bulaşma çok ses alıyor içeri bu fiyata güzel fiesta da bulamazsınız eski model ve bence hiç iyi değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylak_ogrenci -- 11 Kasım 2013; 0:43:33 >
  • quote:

Çok iyi anladım hocam. Şimdi bir arkadaşımla konuştum, onda da 2004 1.2 clio authentique var. O da palio sole, fire active olabilir, 206 olabilir, clio falan da olur dedi. wampa ve sizin dediğiniz gibi, acemiliği atmak için falan da genç palio'lar ideal gibi. @wampaa

tabi canım ideal tabi hem parça olarakta zorlamaz onu her zaman düşünmek lazım arabayı alınca malesefki bitmiyor..
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. shadowgeist'in deyimiyle ; Acemi ? Palio. Gerisi ? Cacık. Gönlünüze göre bir araç almanız dileğiyle. İyi forumlar.
  • punto iyidir, candır. hayırlı olsun
  • coltlara bak
    az yakar
    sağlam
    sorunsuz
    2005 ten daha yüksek model bulabilirsin
    hemde espli
    galiba gölbaşına yada çayyoluna gidiyosn tahinimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu aralar 15 binlik ikinci el ariyorum mumkunse istanbul sehir ici. 15 bini muhtemelen 18 19 a kdr esnetebiliriz. Cevrenizde yada sizde temiz olduguna inandiginiz arac var mi ?
    Simdiden tesekkurler

• 2004-2005 model Toyota Yaris 1.3 Sol öneriyorum. Sağlam araçtır, az yakar ve sorunsuzdur. Tam bir öğrenci arabasıdır :D

Seç beğen al :D

http://www.sahibinden.com/toyota-yaris?a706=32474&viewType=Gallery&price_max=18000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur00013 -- 19 Kasım 2013; 9:39:06 >
  • Peki biraz dha uzun genis sedan yada hp tarzi arac onerebilirmsnz . Ben bi kac araf buldm aksama linkleriyle bi konu acicamda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.