Şimdi Ara

Öğrenci için araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakıt değeri düşük olan birazda görünüşü göze hitap eden bir araç arıyorum bütçem 15.000 zorlasam en fazla 18.000 olabilir aklımda Megane 1 coupe'ler var bu araçlar hakkındaki görüşünüz nedir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-temizlikte-lpg-li-242918102/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

arkadaşlar yakıt değeri düşük olan birazda görünüşü göze hitap eden bir araç arıyorum bütçem 15.000 zorlasam en fazla 18.000 olabilir aklımda Megane 1 coupe'ler var bu araçlar hakkındaki görüşünüz nedir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-temizlikte-lpg-li-242918102/detay

Renaulta görüşe pek gerek yok kardeşim .
    Mal belli .
    Yakıt iyi .
    Servis iyi , yaygın .
    Parça ucuz , bol .
    Temiz kullanılmışsa genelde sorunsuz .
    Kaporta biraz kötü .
    18 bine süper yol tutuş , hız , konfor bekleyemiyeceğize göre gayet mantıklı bir araç .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

arkadaşlar yakıt değeri düşük olan birazda görünüşü göze hitap eden bir araç arıyorum bütçem 15.000 zorlasam en fazla 18.000 olabilir aklımda Megane 1 coupe'ler var bu araçlar hakkındaki görüşünüz nedir

Mal belli .
    Yakıt iyi .
    Servis iyi , yaygın .
    Parça ucuz , bol .
    Kaporta biraz kötü .
    18 bine süper yol tutuş , hız , konfor bekleyemiyeceğize göre gayet mantıklı bir araç .

evet tabiki 18.000'e üstün bişey beklemiyorum fakat yol tutuşuda önemli sayılır hatta bu yüzden hatchback araçlara pek bakmıyorum.Mesela bu fiyata alabilceğim volvo s40 yada eski kasa mondeo'lar falanda var şehirlerarası yol yapacağım için ayda 1 otobanda vs. yol tutuşuda önemli benim için

• 1-2 kronik arızaları vardır onun dışında güzel araçtır. 16-17 den fazla vermeyin derim.

Kronikler ;

sunroof kesin arızalanmıştır 5 sene de bir dişleri kırılır.
    Direksiyon kutusu kesin arızalanır yapılır bir daha kolay kolay tekrar etmez.
    Arka cam kelebek motorları arızalanır fiyatı pahalıdır manuele çevrilir
    Deri döşemeleri kesin deforme olur engellemek zordur.

Kaporta zayıf denilemez idare eder. Güvenlik iyidir. Boyası çok hassastır boyalı bakmak daha mantıklı.
    Tüple uyumludur , yakıt iyidir gidişi iyidir.
    Konfor donanım herşey tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

1-2 kronik arızaları vardır onun dışında güzel araçtır. 16-17 den fazla vermeyin derim.

Kronikler ;

sunroof kesin arızalanmıştır 5 sene de bir dişleri kırılır.
    Direksiyon kutusu kesin arızalanır yapılır bir daha kolay kolay tekrar etmez.
    Arka cam kelebek motorları arızalanır fiyatı pahalıdır manuele çevrilir
    Deri döşemeleri kesin deforme olur engellemek zordur.

Kaporta zayıf denilemez idare eder. Güvenlik iyidir. Boyası çok hassastır boyalı bakmak daha mantıklı.
    Tüple uyumludur , yakıt iyidir gidişi iyidir.
    Konfor donanım herşey tatmin eder.

direksiyon kutusu ve deri döşeme zor şeyler değil aynen çoğu boyalı zaten sıkıntı yok o yüzden
    arabanın arka kelebek camları açılmıyo diye biliyorum zaten sadece ön camlar açılıyo sanırım

• Kendi aracımıda öneririm Clio 2004 falan bulabilirsin .
    Kronik ağrıza falanda yok .
    0 aldım die değiştiriyorum ben ama bence taş gibi araba .

• quote:

Kendi aracımıda öneririm Clio 2004 falan bulabilirsin .

clioların tipi hiç hoşuma gitmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk araç tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Valla açıkçasını istersen benimde gitmiyor :)
    Ama f/p aracı kesinlikle :)

• quote:

quote:

quote:

Valla açıkçasını istersen benimde gitmiyor :)
    Ama f/p aracı kesinlikle :)

megane 1 coupe'lar nasıl sizce bu linkte attığım gibi

• 2001 clio Temiz
    İlan No: 242015308
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-clio-temiz-242015308/detay

Al bunu bin boşver :)

• quote:

quote:

quote:

Mal belli .
    Yakıt iyi .
    Servis iyi , yaygın .
    Parça ucuz , bol .
    Kaporta biraz kötü .

evet tabiki 18.000'e üstün bişey beklemiyorum fakat yol tutuşuda önemli sayılır hatta bu yüzden hatchback araçlara pek bakmıyorum.Mesela bu fiyata alabilceğim volvo s40 yada eski kasa mondeo'lar falanda var şehirlerarası yol yapacağım için ayda 1 otobanda vs. yol tutuşuda önemli benim için

Hb araclarin kotu yol tuttugunu kim soyledi hocam. B sinifi diye ayrilabilir ama c segmentinde neredeyse tum hbler, sedanlarindan daha oturakli.

O fiyatlara temiz bir civic (97-98) bulunursa alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

quote:

quote:

quote:

Mal belli .
    Yakıt iyi .
    Servis iyi , yaygın .
    Parça ucuz , bol .
    Kaporta biraz kötü .

Hb araclarin kotu yol tuttugunu kim soyledi hocam. B sinifi diye ayrilabilir ama c segmentinde neredeyse tum hbler, sedanlarindan daha oturakli.

O fiyatlara temiz bir civic (97-98) bulunursa alinabilir.

kimse söylemedide ben öyle düşünüyorum mesela sürdüğüm mondeo ile hb focus arasında yada golf ile jetta arasında çok fark gördüm çoğu aracın hb modelini kullandım virajlara girerken hafif tırsmıyo değilim

• Tek çare "LADA"

• 96-99 arası 3k Civic alabilirsiniz
    2001 üstü Full Megane Coupe alabilirsiniz (bu arada Megane Coupe ve opel tigra için t.ravesti arabası diyorlar özellikle sarılarına haberin olsunda)

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

96-99 arası 3k Civic alabilirsiniz
    2001 üstü Full Megane Coupe alabilirsiniz (bu arada Megane Coupe ve opel tigra için t.ravesti arabası diyorlar özellikle sarılarına haberin olsunda)

opel tigrayı duymuştumda megane coupe'ı hiç duymadım açıkçası evet sarısı çok itici zaten siyah veya lacivertini almayı düşünüyodum ama bu sözünüz bi etkiledi şu an beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.