Müstakil evde yaşıyorum. 1Milyon₺ bütçem var. Corsa Elektrik ve Clio 1.3TCe düşünüyorum. Clio daha ferah geliyor ve benzinli motor daha iyi hissettiriyor ama elektrikli araç için çok uygun bir evde yaşadığımdan aklıma Corsa Elektrik girdi. Daha yeni olmasıda benim için avantaj tabi. Ev iş arası gidiş dönüş 30km kadar. Önerilerinizi beklerim. |
İşe gitmek için 1milyon liraya araç önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.3 clioların piyasasını şişirdiler, 1.0 TCe alın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ucuz elektrikli alın illa değer kaybı olacak ama azdan az gider... yakıtsız yolculukda kar ettiirir.
-
Cidden çok şişti. 970'e RS Line'lar var. Ne yalan söyliyim çok beğeniyorum ama mantığım alma diyor elektrikli kullanma şansın varken.
-
4-5bin KM'de olacak alırsam alacağım araç. Seneye evlilik sebebiyle ev değiştirebilirim. Yani çok uzun birliktelik olmayacak maksimum 5-6bin km yapabilirim. Değer kaybı umarım aşırı olmaz. En kötü evin 2.arabası olarak kalır.
-
2. El mg4 comfort
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bayi kendilerine faturalandırmış oldukları araçları daha uyguna veriyor normal sıfırdan. Vergi levhalılara özel 750bin lira 1,99 faizle kredide veriyor. O da aklımı çelmiyor değil. Comfort'u zorlayarak alabilirim ancak üst paketle aralarında çok fark olur mu diye tereddütteyim. MG4 ile Opel Corsa-e arasında fark olur illa ki. Biri doğuştan elektrikli ancak yine de insan bildiğinden şaşmak istemiyor...
-
Yani küçük araçlara hayır demezseniz bayi bayi dolanın o paraya. Sıfır düzgün araç illa bulursunuz
-
Corsa zaten çok dar biraz daralıyorum içinde daha ufağına katlanamam :D Bakalım gezelim biraz.
-
Hocam clio bakıyorsunuz her türlü, daha kötüsü zor
-
Hocam bahsettiğiniz krediyi internette araştırdım ancak bulamadım, sadece elektrikli araçlara mı veriyorlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MG bayilerinde vergi levhalılara özel MG Ready kampanyasına özel. Yani 7 temmuz öncesi kendilerine plakalandırdıkları araçlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç kriter belirtmemişsin ki kim sana ne önersin?
tek veri işe gidip geleceğim clio düşünüyorum...
İlla hb mi olacak,sedan olmaz mı?
Elektrikli olması şart mı? Bence tr şartlarında benzinli de düşünebilirsin çok kullanmayacaksan.Elektrikli motorun geleceği yok pil teknolojisi gelişmedikçe.
Elektrikli alacaksanız psa grubuna bulaşmayın
Mg4 kendini kanıtlamış bir model
Yılda ortalama 20bin km yol yapıyorum. Yani ortalama 50bin lira cebimde kalacak elektrikli araçla beraber. Bakım masrafları cabası.
Gayet kriter belirtmişim işte. Şehir içi kullanım için araç arıyorum. Hb modeller hoşuma gidiyorki iki seçtiğim seçenek de hb.
-
2008 1.5 dizel bakabilirsiniz , boyut ufak park yeri sorunu yapmaz , suv(aslinda tam değil yerden yüksek sadece) diye inmesi binmesi kolay olur,dizel daha az yakar 5km yolda 10/15 litre yakmazlar:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
?
-
zoe veya daçça spring öneririm
-
mg4 en mantıklı seçenek bence.
-
Corsa elektriğe bulaşmayın. MG veya ZOE olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- opel otomatik şanzıman
- skoda felicia 1.3 glx alınır mı
- elektrikli araç karşılaştırma
- kia ceed 1.6 crdi otomatik
- toyota corolla mı megane 4 mü
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X