Şimdi Ara

Öğrenci interneti sorunu, nasıl çözebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtta kalıyorum. İnternette çoğu zaman sıkıntı var. Laptoptan bağlandığımda çoğu zaman sınırlı bağlantı hatası alıyorum. Telefondan ama sıkıntı olmuyor. Hem telefon hem laptop aynı anda kullanınca sıkıntı oluyor diye düşündüm. Kişiye özel isim ve şifre var. İki ayrı cihaz falan diye düşündüm. Telden kapatıp girmeye çalıştığımda da aynı sorun var. O sarı üçgen içindeki ünlem hep orada. Bağlandığımda da yavaşlık sorunu var. Oda arkadaşım 720p video izlerken youtubeden, ben google giremiyorum. Netcut tarzı şeyleri kullanmak istemiyorum, işe yarar mı onuda bilmiyorum. Wifi ayarlarıyla, bir kaç satır kod ile bu sorunu çözebilmenin, azaltmanın bir yolu varmıdır konuyu o yüzden buraya açtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok
  • Modem ayarlarına girmeden ağınızda kaç kişi bağlı görmek isterseniz ve bağlı cihazların internet hızını düşürmek ya da internetini kesmek isterseniz aşağıdaki video da anlatılıyor... (Netcut tarzı bir program ama hız sınırlama da yapabiliyor.)
    https://youtu.be/dI4tvGUE2O4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatislove -- 20 Ağustos 2019; 1:21:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.