Arkadaşlar ihtiyacım olduğu için bir banka'dan Kredi kartı almayı düşünüyorum. Üniversiteliler için özel imkanlar tanıyan,bildiğiniz bir banka varmı? Siz hangi banka'nın kartını kullanıyorsunuz,artıları eksileri neler?...
up
Ben iş bankası maximum kart kullanıyorum artıları düşük faiz ücretleri var..Kefil sormamışlardı..Nakit para çekemiyordum ama 2 sene kullandıktan sonra artık nakitte çekebiliyorum...Eksre bilgileri çok açıklayıcı diğerleri gibi karısık değil....Birde finansbank gokartım var.Onun fazileri maximuma göre %2daha fazla.200 tl ye kadar faizsiz nakit çekebilme özelliği var (200 den sonrası faize girer) Ekste bilgileri biraz karısık.bulunduğun yerde finansbank bankamatik veya sube yok ise ptt lerden borç ödemesi yapılabiliyor.
finansbankın gokartının avantajları bayağı var, ben hsbc kullanıyorum ama memnun değilim açıkçası, yinede idare ediyo :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pankre@s
Ben iş bankası maximum kart kullanıyorum artıları düşük faiz ücretleri var..Kefil sormamışlardı..Nakit para çekemiyordum ama 2 sene kullandıktan sonra artık nakitte çekebiliyorum...Eksre bilgileri çok açıklayıcı diğerleri gibi karısık değil....Birde finansbank gokartım var.Onun fazileri maximuma göre %2daha fazla.200 tl ye kadar faizsiz nakit çekebilme özelliği var (200 den sonrası faize girer) Ekste bilgileri biraz karısık.bulunduğun yerde finansbank bankamatik veya sube yok ise ptt lerden borç ödemesi yapılabiliyor.
tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: Dünyaninnisi
finansbankın gokartının avantajları bayağı var, ben hsbc kullanıyorum ama memnun değilim açıkçası, yinede idare ediyo :)
Gocard'da en son puanlarımla 100 kontör almıştım....Puanları bol tutuyorlar
Ama sadece kendin kullanacaksan süper arkadaşa vs vermeye gelmez ben arkadaşa verdim gitmiş ayakkabı almış onuda 7taksite bölmüşler. Arkadaşla gidiyoruz 4taksit diyorum 6 7 taksite çıkarıyor.
işbankası maksimum 300tllik limiti var. kendinide frenlemen açısından tavsiye ederim. formu dolduruyorsun bankada hesap açılıyor, kitapçık uzatıyorlar, birsürü imza attıktan 15-20 gün sonra kredi karın kargoyla geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
işbankası maksimum 300tllik limiti var. kendinide frenlemen açısından tavsiye ederim. formu dolduruyorsun bankada hesap açılıyor, kitapçık uzatıyorlar, birsürü imza attıktan 15-20 gün sonra kredi karın kargoyla geliyor
İş bankasından ben aldığımda 200 tl limiti vardı..zamanla limitlerde yükseliyor şuan 500 tl limitim var.Ayrıca kredi kartı kargoyla değil kuryeyle geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme