Eskiden 30net mat diyince çok yüksek yerler gelirdi günümüzde herkes bu netleri yapabiliyor sizce bunun sebebi ne ? |
ÖĞRENCİLERİN ÇOK BAŞARILI OLMASI
-
-
Youtube -
öss döneminde 40ta 30 yapan her yeri kazanıyormuş hemen hemen YouTube bence de büyük etken
-
Ygs lys ile tyt ayt hic yakin degil tytayt beleş bir sistem -
Evet hocam, ben de bu şekilde dusunuyorum. Sınırsız kaynak var. -
bence direkt ekonomik kriz bunun sebebi. Artık herkes iyi okumak zorunda
-
40 ta 30 yapan her yeri kazanmıyordu öyle. Kazanmak şimdiye göre bazı bölümlerde çok zordu. Neredeyse ilk 10 bin sıralamanın altında tıp yoktu. Tıptan hemen sonra diş ve eczacılık sonra mat öğretmenliği vardı.
Boğaziçi mat öğretmenliği vardı. Tam puan 380 iken 381 ile kapatırdı puan olarak. O derece yüksekti.
Şimdi tıp ve bazı üniler dışında kazanmak çok kolay atanmak ve iş bulmak çok zor.
Şimdiki ünivetsiteler o dönemin lisesi gibi.
Her yerde üniversite ihtiyaçtan fazla öğrenci vs vs . -
klasik zor sorular vs orta yeni nesil -
kesinlikle öyle, hatta kapatılması gereken çok üniversite ve bölüm var.
-
Saat 22.00 da ışıkları acıp kapatalım protesto yapalım belki bi çözüm bulurlar üniversite olayına -
bilmem sen bi dene istersen
-
Sınav zor degil ki ağlatan sınav olması lazım her sene -
Ben yapamıyorum 30 net, nasıl yapabilirim bilmiyorum zor geliyor -
2015-17-21 haricindeki ilk aşama sınavları haricinde yapılabilir netler. Sınavın zorluğuyla alakalı bir şey, öğrenci kapasitesi değişmiyor. Aksine sanal ortamda ders dinlemek öğrencinin başarısını yükseltmek yerine düşürebilir de.Bilgisayar başında film izler gibi ders dinleyen de çoktur. Düzenli şekilde çalışmak, doğru yerleri not almak, tekrar yapmak önemli.
Eskiden devlette tıp fakültesi kazanmak daha zordu (ilk 10k-yüzde 0.5 dilim).2000 ve 2008 krizlerinin etkisiyle tıp fakültesi değerlenmişti. 2023'deki maaş iyileştirmesi nedeniyle tıp fakültesine kayan olur gibi görünüyor bence. Özel sektörde maaşlar iyi değil şuan. 3-5 kurumsal firma, vakıf şirketindeki maaşlara göre bakmak yanıltıcı.
-
Asıl sorun maaşlar değil kiralar aşırı yüksek önceden bu kadar zorlanılmıyordu
-
Nedense sadece YKSde başarılı öğrenciler. Üniversite derslerinde pek de iç açıcı değil durumları.
-
Boooooom booooom booommerrrrrrrrrrrrr
-
uF
ikigai noktayı koymuş. -
tyt matematik ortalaması 7.9 , ayt matematik ortalaması 5.5 . Herkes 30 yapıyor yersen.
-
Aynen baya yüksek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nedense sadece YKSde başarılı öğrenciler. Üniversite derslerinde pek de iç açıcı değil durumları. |
Benzer içerikler
- devlet dershaneleri ücretsiz dershaneler
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- ortodontist maaşı
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X