Şimdi Ara

Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğimiz bant'ı yazacağimiz bilginin ustune yapistirin ve yavaşça cekin . Kitapdan daha net cikiyor :) . Siraya ya da duvara yapistirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik kağıda yazma taktiğinde ve kitap açma imkanı olan bir sınavda o küçük kağıda kitabın içindekiler bölümünü yazmıştım. Zaten dersi bilmiyorum küçük kağıtlara ne yazacağım diyerekten içindekileri komple geçirdim. En azından haldır haldır kitabı kurcalamam diye şettirdim. Tabi sonuç yine hüsran yine hüsran.
  • Kalkıp Arkadaşlara Soruorum Kopya Verecek Yokmu Diye Bagırıyorum Hoca Sadece Gülüyor İzün Veriyor Lise

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Klasik kağıda yazma taktiğinde ve kitap açma imkanı olan bir sınavda o küçük kağıda kitabın içindekiler bölümünü yazmıştım. Zaten dersi bilmiyorum küçük kağıtlara ne yazacağım diyerekten içindekileri komple geçirdim. En azından haldır haldır kitabı kurcalamam diye şettirdim. Tabi sonuç yine hüsran yine hüsran.

o kadar root adminsin bunlarla mı uğraştın yakışmadı

edit: kanka bide benim telefonu root edemiyom bi el atsan

edit2: çizme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxn -- 6 Aralık 2012; 23:00:48 >

• pencere kenarındaysan ve mevsimde kış ise ;

1- cama hoh hoh yapıyoruz ve cam buharlanıyor
    2- kopyamızı yazıyoruz
    3- sınavda gene hoh hoh ve 1 kaç saniye gözüküyor ve kayboluyor.

not: eğer kalorifer fazla yanıpta cam buharlaşırsa yüzünüzde bir has**ktir ifadesi oluşur, bende olmuştuda
  • Siniftaki caliskan ogrencilerle aranizda whatsapp kurun gayet basarili oluyor.

• Yillar once, koparirdim defterin ortasindan sayfa, baslardim yazmaya, onemli olan formulleri bilgileri kagidin en altina yazardim ki siranin altindan bakmasi kolay olmasi icin. Eger hoca saf biriyse ve pozisyonum musaitse sinav sonlarina dogru siranin ustune koyup yazdigim cok olmustur.

• Kalem kutusu varsa,icine kagitlari koyun ustune kalemleri, silgi aliyomus gibi bak yaz ,yalniz biraz riski var ben feci bi tehlike atlatmistim

• sıranın en alt tahta kısmına orta boy bir mukavva alıp 4 raptiye ile köşelerinden tutturun mukavva ile sıra arasında bi kağıdın rahat girip çıkabileceği kadar boşluk bırakın bir dosya kağıdına kopyaları yazın ve sınav esnasında ordan kağıdı çekin hoca gelirken kağıdı ileri doğru ittirin

Denendi en iyi çalışan kopyalar arasında yerini aldı
  • her zaman duvar tarafına geçerim ve kopyalarımı ufak kagıda yazardım 1 ufak kagıda 50 sayfanıın özetini çıkartırdım sınıftakı kızlar şaşırırdı oha burda herşey var fln diye ama kimse okuyamazdi çünkü ben ufak yazardım ve kendim anlayacagım şekilde kısaltırdım ve sol pantolon cebine koyardım hoca yerimi değiştirse sıkıntı yok kopya hala cebimde oturdugum yere göre kagıdı nasıl saklayacagımı planlıyordum ve 4 sene boyunca bu şekilde liseyi bitirdim en zor hocanın derslerinde müdürün girdiği derste bile bana çekemezsin dediler ama ben çekmiştim kimisi üstümü sıramı aradı aradı ama bulamadı çünkü kıvrak bi zekayla kagıdı yok ettim
  • son 2 sene boyunca hep ayni kisiyle oturmustum ve hemen her sinavda bana yardim ederdi, o kadar piskindim ki bazen yeter kopya verdin deyip sinavdan cikardim hic oyle yontem montem ugrasmadim
  • ben anlatsam kopya tarihi bastan yazilir o yuzden hic girmiyorum.
  • Kendi alfabemi olusturmustum.

• selpak al, bir tanesini aç; iç kısmında kalan bölümün boyutlarını ölç. o boyutlarda yazıcıdan kopyayı çıkart, oraya yapıştır. 4 bölüm var, 10 peçeteden 40 tane sayfa eder. yeteneksiz değilsen yakalanmazsın, güzel yöntemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serius Maniac

Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir.
    Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı

Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim.
    Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !

Bir Taktik benden olsun

Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor

aynı zamanda başlamışız aynı yaştayız çok özel bi yönteme gerek yok ortak sınavsa hocaya burda bi yanlışlık var heralde deyip hoca diğer hocayı çağırmak için dışarı çıktığında sağdan soldan ne toplasan kar normal sınavsa zaten hoca sınıfta gezdiğinde sorun birisine oda olmadı kopya çekmek istediğinden silgi iste silginin üzerine hangi soruyu sorduğunu yaz "6 ne olcak" gibi sonra geri ver sonra tekrar iste cevaplar elinde hepsi denendi bugüne kadar yakalanılmadı :)

• hiç olağan üstü taktikler yokmu :D peçeteye kağıt yapıştırma güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

+11111javascript:void(AddText(''))
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juhin

Kendi alfabemi olusturmustum.

• İyi iyi, biraz daha taktik yazın varsa.

Daha iyi kontrol ederiz öğrencileri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.