Şimdi Ara

Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

+1 bende aynisini binary kullanarak yapiyordum.

Nasıl bir yöntem bu?

Harfleri ve diger karakterleri vs 0 ve 1 lere donusturuyorsun.Sonra sinavdayken ihtiyacin oldugunda tekrar harflere ve karakterlere donusturuyosun.

Her harfin bir kodu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2005te mezun oldum liseden. Çok kopya çektik arkadaşlarla.
    Küçük kağıtları 1 hafta önceden hazırlayıp üzerine şeffaf koli bandı yapıştırıp muhafaza ederdik. Hem silinmiyordu, hem diğer sınav için lazım olabiliyordu hem de diğer sınıflardaki arkadaşlarla değiştirebiliyorduk :)
    başka bir yöntem ise sıranın altına sürgülü raf yaptık. Kitap bile koyulabiliyordu. Çünkü çok genişti. Hoca gelip baksa bile hem göremezdi hem de anlamazdı.
    Başka bi yöntem ise sıranın kısa kenarına dik, yani uzun kenara paralel olarak 7cm genişliğinde sırayı kestik. Alttan uzak uca da boş makara taktik. Metrelik kopyaları bu makarada çevirip okurduk. Kapak da yaptığımız için, görünmezdi :)
    bir de sıraların kenarları duvarları delmesin diye sınıf boyunca duvarda tahtalar olurdu. Onu da kesip içine kopya yapıştırdık :)
    sonuç olarak ben inşaat mühendisi oldum arkadaşım da makine ve elektrik mühendisi oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid777 -- 7 Aralık 2012; 20:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

kiril alfabesini ogrenip yapsam nasil olur beyler? her turlu kopya taktigini denedim bunu da deneyeyim. yakalarlarsa arastirirlar mi acaba?

Kopya çekerken yakalanırsan sorun olabilirde, sıra altında bile bıraksan sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü alfabeyi kullanarak türkçe anlamlı şeyler yazdığın için hoca yakalayıp araştırsa bile rusça olarak algılayacağı için anlamsız sonuçlar çıkacaktır

Hadi ya hiç aklıma gelmedi kiril alfabesini biliyorum ama son sınıf olunca işe yarar mı bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

quote:

quote:

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

Nasıl bir yöntem bu?

Harfleri ve diger karakterleri vs 0 ve 1 lere donusturuyorsun.Sonra sinavdayken ihtiyacin oldugunda tekrar harflere ve karakterlere donusturuyosun.

Her harfin bir kodu var

Benim anlattigim daha basit

• helal olsun size be muhasebeden burdan bulduğum bi kaç taktikle 80 aldım

Devam paylaşıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

kiril alfabesini ogrenip yapsam nasil olur beyler? her turlu kopya taktigini denedim bunu da deneyeyim. yakalarlarsa arastirirlar mi acaba?

Kopya çekerken yakalanırsan sorun olabilirde, sıra altında bile bıraksan sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü alfabeyi kullanarak türkçe anlamlı şeyler yazdığın için hoca yakalayıp araştırsa bile rusça olarak algılayacağı için anlamsız sonuçlar çıkacaktır

Hadi ya hiç aklıma gelmedi kiril alfabesini biliyorum ama son sınıf olunca işe yarar mı bilinmez

Ben de son sınıfım. Pek sıkmıyorlar ama üzerime çok gelirlerse affetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Serius Maniac

helal olsun size be muhasebeden burdan bulduğum bi kaç taktikle 80 aldım

Devam paylaşıma

ben 35 aldım ama haftaya 2. Sınav var bişeyler yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: keta35

quote:

helal olsun size be muhasebeden burdan bulduğum bi kaç taktikle 80 aldım

Devam paylaşıma

ben 35 aldım ama haftaya 2. Sınav var bişeyler yapmam lazım

bak bu taktik müthiş birşey sıranın en alttaki tahta kısmının altı için bir mukavva al mukavvaya önceden beyaz bir kağıda yazdığın kopyaları yapıştır (mukavvanın üst ve alt kısmına) sınavdan önce mukavvayı tam ortasından raptiyele. Sınavda çevirdiğinde alt ve üste yazdığın kopyalar gözükecek şekilde gerisi senin yeteneğine kalmış

• Bilgisayar okumustum direk programlarin fotosunu cekip sinavda teli apisarama koyardim hoca uzaklastiginda zoom yap bak zoom yap bak uniyi telefonla bitirdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bir yöntem bu?

Her harfin bir kodu var

Benim anlattigim daha basit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınıfın tahtasına yazın kopyalarınızı, Genelde yazılı yapılacakken kimse kontrol etmiyor tahtayı yazılı bittiğinde sili verirsiniz :)
  • mikro uç kutuları oluyor kapağı yeşil fln onun içindeki kağıdın arkasına yazıyorum uçlarıda kağıdın reklam kısmının onune koyuyorum en azından bi 7 8 tane uç kutusu oluyor sınava girerken bide avucumun içi kadar bir kağıt ayarlıyorum ona kopyayı yazıyorum arkalı onlu sonra onu koli bandınla sarıyorum sınava çeketimle giriyorum mesela sağ kolumu kullandığım için sol kolumun çeketin koluna koyuyorum kağıdı sınav başlayınca çıkartıyorum avucumun içine sırayada elerimi yaslıyorum barikat gibi ordan bakıyorum küçük tehlikelerde avucumun arasına alıyorum yumruk şeklinde yapıyorum koli bandınlada sardığım için yazılarda silinme veya kağıtta yırtılma olmuyor buyuk tehlikelerde ceketimin koluna tepi veriyorum 4 yıldan beri hiç yakalanmadım hele bir kere hoca kalem kutumu açtı baktı içinde 10 tane uç vardı ama farketmedi

• Hoca böyle serbest bir hocaysa veya az safsa hiç acımam ben direk kitabı açarım. Onun dışında çok kez elime kağıt koydum çaktırmadan formüllerin tamamını sınav kağıdına geçirip kağıdı yere atıp üstüne basmışlığım var.
  • Yanından çektimmi kağıt çıkan versatil kalemlerden al kağıdı istediğin boyutta kes yeni boş kağıda döşe kopylaarı sonra kaleme aynen monte çek gelsin,hoca gelince sal geri gitsin üniversiteyi böyle bitirdim kimse çakmadı

Edit: Aha buda olayın kahramanı  Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 7 Aralık 2012; 23:41:38 >

• quote:

Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir.
    Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı

Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim.
    Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !

Bir Taktik benden olsun

Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor

bu metodla kopya çekiyorsan öğretmeninde kafa yokmuş boşa hazırlık yapıyorsun aç kitabı koy kucağına.sınavda su içecen, peh

• quote:

quote:

Bende flash kullanıyordum da lise 3de kaldırıldı mecbur html5e gecmistim

• Foto düzenleme ile 4 resmi birleştiriyorum onlarda da kopya var sonra telefonun ana ekranına koyuyorum tuşa dokunduğum anda

• ben alışagelmiş bir kopya taktiği olan saat altına kopyayı biraz daha geliştirdim . mekanizmayı komple cıkardım içine kopya yerleştirdim. üst camada naylon yapıştırdım keçeli kalemle sahte bir saat çizdim ve ilk sınavda gayet tatmin edici bir sonuç aldım :)
  • quote:

En mantikli ve en temizi budur. Valla helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.