Şimdi Ara

Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serius Maniac

Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir.
    Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı

Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim.
    Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !

Bir Taktik benden olsun

Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor
    Kağıda ufak ufak kopya yazılır.
    kağıdı çarptırmaya karşıı masaya yazılır
    bunlara ek olarak çevrenizdeki arkadaşlar tembihlenir "Sınavda kopya ver olm yoksa si...m(şaka babında) gibisinden".,

hoca başka bi yere oturttu kağıt var kağıt var.
    hoca kağıdı gördü masa var.
    masadakileri gördü kağıt var.
    (bütün ihtimaller tersine giderse her ihtimale karşı eline 45 puanlık soru yaz da kalma bari)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

İyi iyi, biraz daha taktik yazın varsa.

Daha iyi kontrol ederiz öğrencileri

hocam silginin içini delip oraya kağıt koyma taktiği var haberiniz olsun benim bi arkadaş yapıyodu hiç akalanmadı
  • bacaklarınıza yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

hocam silginin içini delip oraya kağıt koyma taktiği var haberiniz olsun benim bi arkadaş yapıyodu hiç akalanmadı

Doğru diyorsun, silgileri de iyi kontrol etmek lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Doğru diyorsun, silgileri de iyi kontrol etmek lazım.

hocam isim ne bizim okuldaysan sıkıntı çıkmasın senin dersinde çekmeyiz

• 1 gün boyunca sınava çalışmak yerine kiril alfabesini öğrendim. Sonra kirilce kopyaları hazırlayıp hem sınavdan 90 aldım hemde gereksiz bilgiler yerine kiril alfabesini öğrenmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

1 gün boyunca sınava çalışmak yerine kiril alfabesini öğrendim. Sonra kirilce kopyaları hazırlayıp hem sınavdan 90 aldım hemde gereksiz bilgiler yerine kiril alfabesini öğrenmiş oldum

La o benim taktiğimdi
  • bu alfabe işi çok hoşuma gitti arapça alfabe ezberlerim sırf bunun için mümkün müdür,? hoca yakalarsa dua okuyorum hocam derim
  • Malum İHL'deyiz, Kopyaşarın hepsini ne olursa olsun Osmanlıca yazıyorum sıraya. Geçen sınavda Yazının yarısını Osmanlıca yazılarla kapladım hepsi kopya. Ancka sınavda işime yaradı mı ? Tek kelimesine bile bakamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper1.6

bu alfabe işi çok hoşuma gitti arapça alfabe ezberlerim sırf bunun için mümkün müdür,? hoca yakalarsa dua okuyorum hocam derim

Alfabe ve harfleri sayıya çevirmek güzel fikir,ileride deniyeceğim

Sayı karışık olursa,alfabe taktiği yani her ingilizce cümleye karşılık Türkçe'de bir cümle belirlerim öyle yazarım,güzel taktik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 7 Aralık 2012; 19:56:29 >

• Kopya çekmek yetenek işidir. Zamanlaman mükemmel olmalı doğru zamanda doğru hamleyi yapabilmelisin.
  • kiril alfabesini ogrenip yapsam nasil olur beyler? her turlu kopya taktigini denedim bunu da deneyeyim. yakalarlarsa arastirirlar mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimya dersinden yazilidaydik musa hoca en sert hocasiydi okulun bende bi suru kopya hazirlamistim sinav baslamisti bende kucuk kucuk kagitlar vardi baktigim kagidi on siraya dogru atiodum musa hoca geldi on siraya dogru egildi yerden bisiler topladi sonra bunlar ne hayvan diyip ferhatin kulagini patlatti ferhat hocam benim degil demeye calisioduki arkadan bitanede ben vurup obir kulagini patlattim artik duyamiycagi için bisi anlatamazdi hoca sen niye vuuruon hayvan dedi bende dikkatimin dagildigini izah edince anlayisla karsiladi sinavin sonunda akif herseyi gordugunu ve beni hocaya ispitliyecegini soledi bisiler yapmaliydim dusundum ve kimya dersinde akiften onca musa hocanin yanina giderek hocam akif itraf etti kopya kagitlari onunmus dedim hoca zincirini koparmis bir hayvan edasiyla yerinden kalkti veakifin uzerine dogru kostu akifde ayaga kalkip hocam noluyo derken musa hoca var ggucuyle akifin hayalarina gecirdi bom diye patlama sesi cikti ve akifin yumurtaliklari patladi sonra akif yerden kalkip hocam kopyanin bana ait oldugunu soylerken tam ben araya girip hocam annenize kufur etti dedim musa hoca bir hayvanin en hayvani yerine basilmiscasina hayvanca sesler cikartarak cenesinin altina gecirdi akifin akifin cenesi musa hocanin elindeydi
    ve bir gun cografya dersindeyiz bi anda kapi kirildi iceriye musa hoca ayisi girdi bana ddogru hayvani adimlarla geliordu hemen cebimdeki elektro shok aletimi cikarip hayalarina shok verdiim oraciga bayildi cografya hocasi naptin hayvan ddiye bagirdi ben kactiim ve 1 haftadan beri okula gidemiyorum sizce napmaliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

+1 bende aynisini binary kullanarak yapiyordum.

Nasıl bir yöntem bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

+1 bende aynisini binary kullanarak yapiyordum.

Nasıl bir yöntem bu?

Harfleri ve diger karakterleri vs 0 ve 1 lere donusturuyorsun.Sonra sinavdayken ihtiyacin oldugunda tekrar harflere ve karakterlere donusturuyosun.
  • telefonda internet var google amcaya yazıyorum bakıyorum oradan yazıyorum baba olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

1 gün boyunca sınava çalışmak yerine kiril alfabesini öğrendim. Sonra kirilce kopyaları hazırlayıp hem sınavdan 90 aldım hemde gereksiz bilgiler yerine kiril alfabesini öğrenmiş oldum

La o benim taktiğimdi

Nasıl derler, Hab' keine Lust es zu riskieren Joe.

• Taktik 1

Önce 10. sınıf coğrafya kitabını kucağımıza alıp MSWord'te işimize yarayacak herşeyi yazıyoruz. Ardından 4 punto büyüklüğe alıp yazıcıdan print ettiriyoruz. Çıkan kağıdı üstten çok az boşluk kalacak şekilde etrafındaki gereksiz yeri kesip coğrafya kitabının arasına ertesi gün okula götürmek üzre sayfa numarasını kontrol edip koyuyoruz. Ayrınca bir adet toplu iğne de işimizi kolaylaştıracak. Sınavdan 5 dakika önce gömleğimizin sol -solaklar için sağ- kolunun düğmesini kapatıyoruz. Düğmenin hemen sol - sağ kol için sağ- tarafında oluşan boşluğa kopyamızı dikkatlice yerleştiriyoruz. Kolumuzu masada çevirdiğimizde gözükecek kapattığımzda gözükmeyecek şekilde ayarladıktan sonra arkadan olabildiğince az gözükmesi için uğraşarak iğneliyoruz ve sınavda kullanıyoruz.

-------------------------------------------------------

Taktik 2

Ceketimizi sıranın altına tepiyoruz ve kolunu bize doğru bakacak şekilde yerleştiriyoruz elimizi birazcık içeriye sokarak boşluk yaratıyoruz. Hafifçe büyük kopya kağıdımızı oraya koyuyoruz. Hoca kağıtları dağıttıktan sonra bakmadığı bir anda kopya kağıdımızı ceketin kolundan birazcık dışarıya çıkartıp gerekli bilgileri sınav kağıdına geçiriyoruz. Hoca tehlikesi farkedildiği zaman sol elimizin - solaklar için sağ- baş parmağı ile çaktırmadan kopyayı koldan içeriye itiyoruz. Tehlike geçtikten sonra tekrar 1. adıma(?) dönerek kopya çekmeye devam ediyoruz.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

kiril alfabesini ogrenip yapsam nasil olur beyler? her turlu kopya taktigini denedim bunu da deneyeyim. yakalarlarsa arastirirlar mi acaba?

Kopya çekerken yakalanırsan sorun olabilirde, sıra altında bile bıraksan sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü alfabeyi kullanarak türkçe anlamlı şeyler yazdığın için hoca yakalayıp araştırsa bile rusça olarak algılayacağı için anlamsız sonuçlar çıkacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.