Şimdi Ara

Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Live `

quote:

Orijinalden alıntı: Serius Maniac

Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir.
    Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı

Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim.
    Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !

Bir Taktik benden olsun

Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor

aynı zamanda başlamışız aynı yaştayız çok özel bi yönteme gerek yok ortak sınavsa hocaya burda bi yanlışlık var heralde deyip hoca diğer hocayı çağırmak için dışarı çıktığında sağdan soldan ne toplasan kar normal sınavsa zaten hoca sınıfta gezdiğinde sorun birisine oda olmadı kopya çekmek istediğinden silgi iste silginin üzerine hangi soruyu sorduğunu yaz "6 ne olcak" gibi sonra geri ver sonra tekrar iste cevaplar elinde hepsi denendi bugüne kadar yakalanılmadı :)

bizim hoca "herkes kendi silgisini kullanacak" derdi dolayısıyla bu yöntemle kopya çekemezdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

1 gün boyunca sınava çalışmak yerine kiril alfabesini öğrendim. Sonra kirilce kopyaları hazırlayıp hem sınavdan 90 aldım hemde gereksiz bilgiler yerine kiril alfabesini öğrenmiş oldum

La o benim taktiğimdi

hangi kirl alfabesi
  • kiril çok zor başka alfabe yokm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

Rakamlardan oluşan bir alfabem vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Taktik 1

Önce 10. sınıf coğrafya kitabını kucağımıza alıp MSWord'te işimize yarayacak herşeyi yazıyoruz. Ardından 4 punto büyüklüğe alıp yazıcıdan print ettiriyoruz. Çıkan kağıdı üstten çok az boşluk kalacak şekilde etrafındaki gereksiz yeri kesip coğrafya kitabının arasına ertesi gün okula götürmek üzre sayfa numarasını kontrol edip koyuyoruz. Ayrınca bir adet toplu iğne de işimizi kolaylaştıracak. Sınavdan 5 dakika önce gömleğimizin sol -solaklar için sağ- kolunun düğmesini kapatıyoruz. Düğmenin hemen sol - sağ kol için sağ- tarafında oluşan boşluğa kopyamızı dikkatlice yerleştiriyoruz. Kolumuzu masada çevirdiğimizde gözükecek kapattığımzda gözükmeyecek şekilde ayarladıktan sonra arkadan olabildiğince az gözükmesi için uğraşarak iğneliyoruz ve sınavda kullanıyoruz.

-------------------------------------------------------

Taktik 2

Ceketimizi sıranın altına tepiyoruz ve kolunu bize doğru bakacak şekilde yerleştiriyoruz elimizi birazcık içeriye sokarak boşluk yaratıyoruz. Hafifçe büyük kopya kağıdımızı oraya koyuyoruz. Hoca kağıtları dağıttıktan sonra bakmadığı bir anda kopya kağıdımızı ceketin kolundan birazcık dışarıya çıkartıp gerekli bilgileri sınav kağıdına geçiriyoruz. Hoca tehlikesi farkedildiği zaman sol elimizin - solaklar için sağ- baş parmağı ile çaktırmadan kopyayı koldan içeriye itiyoruz. Tehlike geçtikten sonra tekrar 1. adıma(?) dönerek kopya çekmeye devam ediyoruz.

Hocam 2. çok iyiymiş serbest kıyafet gelsin deniyeceğim . Şimdi uzunkollu kalın bir şey giyiyoruz okula giderken.

• quote:

Orijinalden alıntı: umay565

quote:

Taktik 1

Önce 10. sınıf coğrafya kitabını kucağımıza alıp MSWord'te işimize yarayacak herşeyi yazıyoruz. Ardından 4 punto büyüklüğe alıp yazıcıdan print ettiriyoruz. Çıkan kağıdı üstten çok az boşluk kalacak şekilde etrafındaki gereksiz yeri kesip coğrafya kitabının arasına ertesi gün okula götürmek üzre sayfa numarasını kontrol edip koyuyoruz. Ayrınca bir adet toplu iğne de işimizi kolaylaştıracak. Sınavdan 5 dakika önce gömleğimizin sol -solaklar için sağ- kolunun düğmesini kapatıyoruz. Düğmenin hemen sol - sağ kol için sağ- tarafında oluşan boşluğa kopyamızı dikkatlice yerleştiriyoruz. Kolumuzu masada çevirdiğimizde gözükecek kapattığımzda gözükmeyecek şekilde ayarladıktan sonra arkadan olabildiğince az gözükmesi için uğraşarak iğneliyoruz ve sınavda kullanıyoruz.

-------------------------------------------------------

Taktik 2

Ceketimizi sıranın altına tepiyoruz ve kolunu bize doğru bakacak şekilde yerleştiriyoruz elimizi birazcık içeriye sokarak boşluk yaratıyoruz. Hafifçe büyük kopya kağıdımızı oraya koyuyoruz. Hoca kağıtları dağıttıktan sonra bakmadığı bir anda kopya kağıdımızı ceketin kolundan birazcık dışarıya çıkartıp gerekli bilgileri sınav kağıdına geçiriyoruz. Hoca tehlikesi farkedildiği zaman sol elimizin - solaklar için sağ- baş parmağı ile çaktırmadan kopyayı koldan içeriye itiyoruz. Tehlike geçtikten sonra tekrar 1. adıma(?) dönerek kopya çekmeye devam ediyoruz.

Hocam 2. çok iyiymiş serbest kıyafet gelsin deniyeceğim . Şimdi uzunkollu kalın bir şey giyiyoruz okula giderken.

Kolay gelsin de hocalarınız DH'ye takılıyorlarsa tavsiye etmem

• Vay yavrum vay.
    Konuya bak.

:))
  • İstediğiniz gibi kopya çekin kabak gibi belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaa42

quote:

Orijinalden alıntı: Live `

quote:

Orijinalden alıntı: Serius Maniac

Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir.
    Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı

Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim.
    Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !

Bir Taktik benden olsun

Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor

aynı zamanda başlamışız aynı yaştayız çok özel bi yönteme gerek yok ortak sınavsa hocaya burda bi yanlışlık var heralde deyip hoca diğer hocayı çağırmak için dışarı çıktığında sağdan soldan ne toplasan kar normal sınavsa zaten hoca sınıfta gezdiğinde sorun birisine oda olmadı kopya çekmek istediğinden silgi iste silginin üzerine hangi soruyu sorduğunu yaz "6 ne olcak" gibi sonra geri ver sonra tekrar iste cevaplar elinde hepsi denendi bugüne kadar yakalanılmadı :)

bizim hoca "herkes kendi silgisini kullanacak" derdi dolayısıyla bu yöntemle kopya çekemezdik

sınavlara silgisiz giriyorum sağdan soldan alıyorum sağolsunlar kırmıyorlar :)

• Geçen sene lisedeydim bu sene itibariyle üniversite hazırlık okuyorum :)
    Lise 4 dük gs-lys çalışmaktan okul derslerine çalışmazdık geçmek içinde malum tek yöntem kopya.bi not defterim vardı boş kağıt ondan koparıp koparıp yazardım boyutları da gayet uygundu sonra onu sırannın gözünde bir demir vardı onunla sıranın arasına sıkıştırırdım ne gören olurdu ne farkeden :D hatta bir kereisnde biyoloji sınavı oluyoruz hoca kağıtları dağıttı herkes mal mal birbirine bakıyor bende kopyadan geçiriyorum herşeyi hoca geldi yanıma sen kopya mı çekiyorsun diy sırayı filan inceledi beli boş döndü :D

kağıda yazmadığım sınavlarda ise sınıfı örgütlerdim.beyler şu sesi çıkardığımda hep birlikte konuşmaya başlıyoruz bu esnada arkandaki önündeki arkadaşlarından yardım alabilirsin.çok sağlamdır buda hoca kime bağıracak bu durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saintvictims

kimya dersinden yazilidaydik musa hoca en sert hocasiydi okulun bende bi suru kopya hazirlamistim sinav baslamisti bende kucuk kucuk kagitlar vardi baktigim kagidi on siraya dogru atiodum musa hoca geldi on siraya dogru egildi yerden bisiler topladi sonra bunlar ne hayvan diyip ferhatin kulagini patlatti ferhat hocam benim degil demeye calisioduki arkadan bitanede ben vurup obir kulagini patlattim artik duyamiycagi için bisi anlatamazdi hoca sen niye vuuruon hayvan dedi bende dikkatimin dagildigini izah edince anlayisla karsiladi sinavin sonunda akif herseyi gordugunu ve beni hocaya ispitliyecegini soledi bisiler yapmaliydim dusundum ve kimya dersinde akiften onca musa hocanin yanina giderek hocam akif itraf etti kopya kagitlari onunmus dedim hoca zincirini koparmis bir hayvan edasiyla yerinden kalkti veakifin uzerine dogru kostu akifde ayaga kalkip hocam noluyo derken musa hoca var ggucuyle akifin hayalarina gecirdi bom diye patlama sesi cikti ve akifin yumurtaliklari patladi sonra akif yerden kalkip hocam kopyanin bana ait oldugunu soylerken tam ben araya girip hocam annenize kufur etti dedim musa hoca bir hayvanin en hayvani yerine basilmiscasina hayvanca sesler cikartarak cenesinin altina gecirdi akifin akifin cenesi musa hocanin elindeydi
    ve bir gun cografya dersindeyiz bi anda kapi kirildi iceriye musa hoca ayisi girdi bana ddogru hayvani adimlarla geliordu hemen cebimdeki elektro shok aletimi cikarip hayalarina shok verdiim oraciga bayildi cografya hocasi naptin hayvan ddiye bagirdi ben kactiim ve 1 haftadan beri okula gidemiyorum sizce napmaliyim.

Ankara da mı yaşıyorsun

• Orijinalden alıntı: Ephésus

Taktik 1

taktik 1 çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

aklıma yazar , sınav sırasında ordan bakardım

Sen bi benle gelsene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Taktik 1

Taktik aynı işe yarayan kısmı word'de yazıp, ufak bir punto seçiyoruz. Hatta bazen word'de yazdım mı aklımda da kalıyordu, gerek kalmıyordu.

Çıktısını alıp, uygun biçimde kalemlere sığacak şekilde kesiyoruz. Şeffaf kalemimizin arka kısmını çıkartıp içine koyuyoruz. Sınav esnasında bu kalemleri kullanıcaz. Kağıda odaklanmış gibi yapıp bir yandan da çaktırmadan yazdığımız kopyayı okumaya çalışıcaz. Dikkat etmeniz gereken nokta mümkünse önünüze kalıplı birini alın, duvar kenarında oturmaya özen gösterin, dışarıda kabak gibi kalmayın. Hocayla göz göze gelmemeye çalışın. İlk başlarda biraz acemilik yaşayabilirsiniz ama alıştınız mı çok işinize yarar. Sınavlarda bazen abartıp 7-8 kalemle girdiğimi hatırlarım. Uni de çoğu gereksiz dersi böyle geçtim.

Not: Uni'den kopya çekerek mezun olmuşsun izlenimi yaratmak istemem. Yaşı küçük arkadaşlar için söylüyorum; zaten siz de gidince göreceksiniz. Bazı dersler ezbere dayalı ve gereksiz hamallık. Vize finalden sonra zaten unutacaksın. Tabi sayısal derslerimiz de vardı. Kalem malem hak getire, işte o zaman tırnağın varsa kel kafanı kaşırsın.

Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri

Bunlar da meşhur kalemlerimiz, kırmızı favorimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 9 Aralık 2012; 2:30:59 >

• kiril alfabesi gibi başka kolay alfabe bilen varmı
  • Lisedeyken çok sağlam kopya çekerdim. Size kendi bulduğum bi yöntem açıklayacağım. Sınav günleri süveter+gömlek+kravat giyerdim. Kravatın ucuna bi not defteri kağıdı kadar kopyayı iğneler veya yapıştırırdım. Süveterin altından Kravatı çekip bakardım. Hoca yaklaştığında işin en zevkli kısmı gelirdi. Hemen esneyip gerinirdim, kravat otomatik olarak içeri kaçardı

• Fotoğraf kağıdına mürekkepli yazıcıyla 1,5 puntoda çıkarın.
    Kelimelerin ingilizce 3. hallerini çıkarmıştım 3 cm2'lik kağıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

1 gün boyunca sınava çalışmak yerine kiril alfabesini öğrendim. Sonra kirilce kopyaları hazırlayıp hem sınavdan 90 aldım hemde gereksiz bilgiler yerine kiril alfabesini öğrenmiş oldum

foto at ezberleyeceğim.

• konuyu ıkı uc mesaj varken gormustum keske yerımızı alsaymısız.

• sıranın altına kitap koy. denendi 85 aldım ( ancak yetiştirebildim ) tabi bu kitap işi riskli kabiliyete kalmış birşey. sağlam kopya çekerdim. arkadaşa bakıp ondan fazla not aldığım olmuştu :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.