Şimdi Ara

Öğrencilik Dönemindeki Kopya Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir.
    Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı

Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim.
    Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !

Bir Taktik benden olsun

Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor

• küçük küçük kağıtlar yap , hangisinde ne yazdığını ezberle , hepsini ayrı cebine koy , lazım olanı çıkar kağıdının altına koy , kağıdı kaldır bak yaz .

Denendi , deneniyor , %100 garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

küçük küçük kağıtlar yap , hangisinde ne yazdığını ezberle , hepsini ayrı cebine koy , lazım olanı çıkar kağıdının altına koy , kağıdı kaldır bak yaz .

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı
  • Konuya biraz bilimsel yaklaştım ama,
    Önemli olan plan yaparak kopya çekmek değil, doğaçlama kopya çekebilmek. Sıraya saatlerce kopya yazarsın,hoca yerini değiştirirse sıçtın. Bunun için yeni plan mı yapacaksın,yoksa doğaçlama mı devam edeceksin? Uzun lafın kısası,zamanla duruma göre hareket etmeyi öğreneceksin
  • şeffaf uclu kalemlerin içini sokup bilgisayardan aldığımız karakter boyutu 2 olan çıktılarimizi kesip kalemin mekanizmasına sarıyoruz. Ardından mekanizmayı kaleme takıyoruz. Kolay gelsin
  • Ben boyle dantellikler yapamam direk arkadaslardan bakiyorum.Mesela bugun 60 alacagim biyoloji sinavindan 95 alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı

+1 bende aynisini binary kullanarak yapiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

küçük küçük kağıtlar yap , hangisinde ne yazdığını ezberle , hepsini ayrı cebine koy , lazım olanı çıkar kağıdının altına koy , kağıdı kaldır bak yaz .

Kısa ve öz bende yaparım aynı zamanda derside gerçekten öğreniyorum yazarken
  • Kagida yaz cebine koy ve bak kasmaya gerek yok
  • quote:

çok karışık olmuyomu direk yaz sıraya kopyayı işte şuana kadar hiç bir hocanın sıraları dolaşıp baktığını görmedim Tarih hocası 1 kere dolaştı çoğu kişinin kopyasını gördü ama benimkini göremedi hasta numarası yapıp selpağımı kopyanın üstüne attımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Serius Maniac

quote:

çok karışık olmuyomu direk yaz sıraya kopyayı işte şuana kadar hiç bir hocanın sıraları dolaşıp baktığını görmedim Tarih hocası 1 kere dolaştı çoğu kişinin kopyasını gördü ama benimkini göremedi hasta numarası yapıp selpağımı kopyanın üstüne attımda

Alıntıları Göster
    Birde hesap makinesi istenilen derslerde ve yazılıda kullanılmasında sorun olmayan derslerde (Muhasebe) hesap makinesinin arkasına formülleri yazmak denendi çalışıyor. Yarında tekrar denenerek güncellenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Kagida yaz cebine koy ve bak kasmaya gerek yok
    tablo şema önemli olan neyse fotoğrafını çekip telefondan bakıyorum bayada bi etkili oluyo vede farkedilme oranı az
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

quote:

binary'dem ziyade ASCII daha kısa durur sanki ? binary'de mantıklıymış ama
  • Küçük bir kağıda yazıp bacak arasına koyarım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kodperest

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dükkana sıkıştırabilirsin. Yalnız hoca uyanıksa mıçtın.

• Sınavda kargaşa çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-752FE1664

Küçük bir kağıda yazıp bacak arasına koyarım hep
    Beyler 1 taktik daha konu açandan gelsin

telefonumuzun Not defteri kısmına gerekli olan bilgiler yazılır sınavda çaktırmadan telefondan not defteri açılır ve bakılır. Ekran parlaklığını en yüksek düzeye, ekran kararmasınıda en aza indirin. (Telefonunuzun mesajlar kısmına sakın kopya yazmayın telefonu farkettikleri anda ilk bakacakları yer orasıdır. Not defterini %90'ı akıl edemiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kodperest

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    aklıma yazar , sınav sırasında ordan bakardım

• quote:

Orijinalden alıntı: ln21

aklıma yazar , sınav sırasında ordan bakardım

Alıntıları Göster
    direk sıraya yazarım sınav kağıdını üstüne koyarsın lazım olunca kıyısından bakarsın her zaman yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: badlatma

direk sıraya yazarım sınav kağıdını üstüne koyarsın lazım olunca kıyısından bakarsın her zaman yapıyorum

Alıntıları Göster
    Küçük kağıtlara yazar saatime ceketin cebine kalemliğin içine koyarım lazım oldukça açıp bakarım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.