Malum herkez öğrencilik serüvenini yaşadı Herkez en az 1 kez kopya çekmiştir. Kopya taktiklerini buraya yazsanızda öğrenci kardeşlerinizde biraz yararlansa iyi olmazmı
Ben hala öğrenciyim. (Lise2) Kopya çekmeye 6. sınıfta başladım. Pişman Değilim. Kopya çekmek ezberci eğitime karşı bir başkaldırıştır.. !
Bir Taktik benden olsun
Pet şişelerinin etiket olan kısmını söküp beyaz kısmına gerekli olan bilgileri yazıyoruz ve tekrar şişeye yapıştırıyoruz. Sınav esnasında su içer gibi yapıp kopyaya bakabilirsiniz Denendi Çalışıyor
küçük küçük kağıtlar yap , hangisinde ne yazdığını ezberle , hepsini ayrı cebine koy , lazım olanı çıkar kağıdının altına koy , kağıdı kaldır bak yaz .
Denendi , deneniyor , %100 garantili
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong
küçük küçük kağıtlar yap , hangisinde ne yazdığını ezberle , hepsini ayrı cebine koy , lazım olanı çıkar kağıdının altına koy , kağıdı kaldır bak yaz .
her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı
Konuya biraz bilimsel yaklaştım ama, Önemli olan plan yaparak kopya çekmek değil, doğaçlama kopya çekebilmek. Sıraya saatlerce kopya yazarsın,hoca yerini değiştirirse sıçtın. Bunun için yeni plan mı yapacaksın,yoksa doğaçlama mı devam edeceksin? Uzun lafın kısası,zamanla duruma göre hareket etmeyi öğreneceksin
şeffaf uclu kalemlerin içini sokup bilgisayardan aldığımız karakter boyutu 2 olan çıktılarimizi kesip kalemin mekanizmasına sarıyoruz. Ardından mekanizmayı kaleme takıyoruz. Kolay gelsin
Ben boyle dantellikler yapamam direk arkadaslardan bakiyorum.Mesela bugun 60 alacagim biyoloji sinavindan 95 alacam
quote:
Orijinalden alıntı: KaZooM
her şeyi rakama çevirerek yazardım sırada saçma sapan rakamlar olurdu kimse bişi anlamazdı
+1 bende aynisini binary kullanarak yapiyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz
Kısa ve öz bende yaparım aynı zamanda derside gerçekten öğreniyorum yazarken
Kagida yaz cebine koy ve bak kasmaya gerek yok
quote:
çok karışık olmuyomu direk yaz sıraya kopyayı işte şuana kadar hiç bir hocanın sıraları dolaşıp baktığını görmedim Tarih hocası 1 kere dolaştı çoğu kişinin kopyasını gördü ama benimkini göremedi hasta numarası yapıp selpağımı kopyanın üstüne attımda
quote:
Orijinalden alıntı: Serius Maniac
quote:
çok karışık olmuyomu direk yaz sıraya kopyayı işte şuana kadar hiç bir hocanın sıraları dolaşıp baktığını görmedim Tarih hocası 1 kere dolaştı çoğu kişinin kopyasını gördü ama benimkini göremedi hasta numarası yapıp selpağımı kopyanın üstüne attımda
Alıntıları Göster
Birde hesap makinesi istenilen derslerde ve yazılıda kullanılmasında sorun olmayan derslerde (Muhasebe) hesap makinesinin arkasına formülleri yazmak denendi çalışıyor. Yarında tekrar denenerek güncellenecek
quote:
Orijinalden alıntı: alcarzer44
Kagida yaz cebine koy ve bak kasmaya gerek yok
tablo şema önemli olan neyse fotoğrafını çekip telefondan bakıyorum bayada bi etkili oluyo vede farkedilme oranı az
quote:
Orijinalden alıntı: The Outsider
quote:
binary'dem ziyade ASCII daha kısa durur sanki ? binary'de mantıklıymış ama
Küçük bir kağıda yazıp bacak arasına koyarım hep
quote:
Orijinalden alıntı: Kodperest
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Dükkana sıkıştırabilirsin. Yalnız hoca uyanıksa mıçtın.
Sınavda kargaşa çıkarın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-752FE1664
Küçük bir kağıda yazıp bacak arasına koyarım hep
Beyler 1 taktik daha konu açandan gelsin
telefonumuzun Not defteri kısmına gerekli olan bilgiler yazılır sınavda çaktırmadan telefondan not defteri açılır ve bakılır. Ekran parlaklığını en yüksek düzeye, ekran kararmasınıda en aza indirin. (Telefonunuzun mesajlar kısmına sakın kopya yazmayın telefonu farkettikleri anda ilk bakacakları yer orasıdır. Not defterini %90'ı akıl edemiyor)
quote:
Orijinalden alıntı: Kodperest
quote:
quote:
Alıntıları Göster
aklıma yazar , sınav sırasında ordan bakardım
quote:
Orijinalden alıntı: ln21
aklıma yazar , sınav sırasında ordan bakardım
Alıntıları Göster
direk sıraya yazarım sınav kağıdını üstüne koyarsın lazım olunca kıyısından bakarsın her zaman yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: badlatma
direk sıraya yazarım sınav kağıdını üstüne koyarsın lazım olunca kıyısından bakarsın her zaman yapıyorum
Alıntıları Göster
Küçük kağıtlara yazar saatime ceketin cebine kalemliğin içine koyarım lazım oldukça açıp bakarım