Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bilgisayar mühendisiyim bana internet lazım bilgisayar lazım banane okulun yüzme havuzundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Ne güzel ne zamandır yoktu geldi yine

Sıkıntısı ne ki, Adam gayet de haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

ben bilgisayar mühendisiyim bana internet lazım bilgisayar lazım banane okulun yüzme havuzundan

Okulun bilgisayar odaları var 150 mbps internet bağlantısı da üstelik 24 saat açık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Kendi olduğu yere bakıp nasıl böyle bir genelleme yapabiliyor mesela? Bu adamın açtığı tüm konular böyle, Türk gençliği tembel, çalışmıyor, okumuyor..

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Günde 1850 lira ayda 55 bin lira yılda 660 bin lira fotoğrafçılıktan para kazanıyorsun, bu paraya rahat rahat bmw 540 alıp kendi özel havuzunda yüzüp kuzu incik yemek varken üniversitenin havuzunda yüzüp beleş çay simit kovalayıp ki kendi işinden ayda 55 bin lira kazanmana rağmen üniversite okuyup nasıl bir meslekte 55 bin lira kazanmayı beklediğini de bilmiyorum ve bütün bunların hepsine birden inanmamı bekliyorsun yani ciddi ciddi?
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    bizde yok kütüphanemizde bakımda ayrıca
  • Hocam siz öğrenci misiniz? Ankara ünide kaç aydır ne yapıyorsunuz

Wifia falan öğenci şifresi olmadan bağlanılıyor mu

Eğer öğrenci değilseniz Kimse sizi kampüsten kovmadı mı kaç aydır, nasıl girdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Zeka sıkıntısı herhalde napıcan Allahın taktiri boş boş konu açmak kolay tabi şaka mı yapıyorsunuz üniversitede böyle bişey yok bi üniversite ile genellemeyin heryeri.

Üniversite ismi verin hemen koyalım ortaya genel mi özel mi?

İlk mesajlarda örnek verenler neler olduğunu gördüler Ssler ile listeler ile...

Atatürk Üniversitesi hani 1957 de kurulan kurucu olanlardan koy hadi bakalım bekliyorum adamsan.

• Ahahah ulan konuya kim ne yazdiysa hakli buluyorum 2 karşıt gorus var ikisine de arti veriyorum kafayi yedirttiniz bana sonunda

Ya bu gunde 1850tl olayi nedir biri aciklayabilir mi konu mu ne varmis merak ettim size zahmet bi link atin

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Hocam siz öğrenci misiniz? Ankara ünide kaç aydır ne yapıyorsunuz

Wifia falan öğenci şifresi olmadan bağlanılıyor mu

Eğer öğrenci değilseniz Kimse sizi kampüsten kovmadı mı kaç aydır, nasıl girdiniz

Kaç aydır orada değildim ki, Almanya’da yaşıyordum zaten git gel yapıyordum sonra oradan sallamak kolay diye çok yorum gelince gelip buradan yazmaya başladım.

Bu süre zarfında hep kampüste değildim, ara ara gidip nasıl yaşanılır diye test ettim haftalarca kalıp...

Sonra ara verip çeşitli işlerde çalışıyorum kimi zaman bedava olarak bir fırında kimi zaman iyi bir paraya başka bir işte... amaç sadece öğrenmek ve faydalı olmak hem kendime hem çevreme...

Öğrenciliğim de var doktora olarak da lisans olarak da... kaçıncı üniversite olduğunu da söyleyeyim Dicle, El Ezher, Kahire, Münster ve Ankara olarak beşinci üniversite...

Kampüs görevlileri arkadaş artık, yemeğe çağıran güvenlik şefleri mi dersin, odasına çağıran Prof hocalar mı dersin, evlerine davete gittiğim memurlar mı dersin...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ahahah ulan konuya kim ne yazdiysa hakli buluyorum 2 karşıt gorus var ikisine de arti veriyorum kafayi yedirttiniz bana sonunda

Ya bu gunde 1850tl olayi nedir biri aciklayabilir mi konu mu ne varmis merak ettim size zahmet bi link atin

Geçen hafta Diyarbakır’da fotoğrafçılık yapıyordum, günlük kazancım 1850 liraydı... Bırakıp yine yollara düştüm, dün Ankaradaydım kampüste şimdi İstanbul Avcılar’da simitçideyim İstanbul’da olan arkadaş varsa buyurabilir isterse...

Amaç para kazanmak değil para hiç engel değil demek istiyorum varlığı da yokluğu da...

En büyük sorunumuz tembellik.

• quote:

quote:

quote:

Zeka sıkıntısı herhalde napıcan Allahın taktiri boş boş konu açmak kolay tabi şaka mı yapıyorsunuz üniversitede böyle bişey yok bi üniversite ile genellemeyin heryeri.

Üniversite ismi verin hemen koyalım ortaya genel mi özel mi?

İlk mesajlarda örnek verenler neler olduğunu gördüler Ssler ile listeler ile...

Atatürk Üniversitesi hani 1957 de kurulan kurucu olanlardan koy hadi bakalım bekliyorum adamsan.

Mobildeyim ama buyur...

https://atauni.edu.tr/kulupler

Görselleri de atacağım etkinlikleri de hepsini..

Sen de araştırabilirsin de neyse...

Kulüplere tek tek bak ve hangisini duydun söyle

• quote:

quote:

Ahahah ulan konuya kim ne yazdiysa hakli buluyorum 2 karşıt gorus var ikisine de arti veriyorum kafayi yedirttiniz bana sonunda

Geçen hafta Diyarbakır’da fotoğrafçılık yapıyordum, günlük kazancım 1850 liraydı... Bırakıp yine yollara düştüm, dün Ankaradaydım kampüste şimdi İstanbul Avcılar’da simitçideyim İstanbul’da olan arkadaş varsa buyurabilir isterse...

Amaç para kazanmak değil para hiç engel değil demek istiyorum varlığı da yokluğu da...

İstanbul'da mı okuyorsunuz

• quote:

quote:

Hocam isinlaniyorsun resmen bir ordasin bir burda ben de dun sana cok yakindim gazi besevler kampusundeydim sizin kampusun bitisiginde hemen

Tam olarak ne fotografciligi yaptin nasil yaptin musaitsen eger biraz bilgi verir misin fotografciligi severim e pek tabi parayi da :D 1850tlyi neden nasil verirler fotograf icin hayret

• theologist instanız var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Günde 1850 lira ayda 55 bin lira yılda 660 bin lira fotoğrafçılıktan para kazanıyorsun, bu paraya rahat rahat bmw 540 alıp kendi özel havuzunda yüzüp kuzu incik yemek varken üniversitenin havuzunda yüzüp beleş çay simit kovalayıp ki kendi işinden ayda 55 bin lira kazanmana rağmen üniversite okuyup nasıl bir meslekte 55 bin lira kazanmayı beklediğini de bilmiyorum ve bütün bunların hepsine birden inanmamı bekliyorsun yani ciddi ciddi?

İnanıp inanmamakta serbestsin ama istersen sen de çalışabilirsin...

Forumda beni gerçek hayatta tanıyanlar var, evlerine gittiklerim de var, önceki konuları Ss leri ile paylaştım burada da var...

Sadece gelin damattan günlük 4-5 bin kazanabilmeyi duymadın mı hiç? Bu arada babam da fotoğrafçı...

İşinin hakkını verince kazanmak çok kolay...

Amacım para kazanmak olmadı hiç...

Daha önce Almanya’dan 100.000 Euro hibeli proje Ss lerini de paylaştım, burada amacım seni inandırmak değil, serbestsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

quote:

İstanbul'da mı okuyorsunuz

Hayır Ankara’da, İstanbul sonrası Hollanda, Almanya’da okuyordum ama... tanışmak isteyen varsa muhabbet etmek isterim gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

theologist instanız var mı

Vardı geçen haftaya kadar vardı, yeni açmıştım daha yılı dolmamıştı ama Whatsapp dahil tüm sosyal hesapları kapattım... forumdan takipçiler de vardı. Binlerce takipçi ama hiç faydasını görmedim boş geldi, çok zaman alan zararı faydasından çok bir uygulama...

Sanal ego tatmini hissi uyandıran bir hastalık olabilecek tehlikeli bir uygulama İnstagram bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Kendi olduğu yere bakıp nasıl böyle bir genelleme yapabiliyor mesela? Bu adamın açtığı tüm konular böyle, Türk gençliği tembel, çalışmıyor, okumuyor..

Okumuyoruz zaten o bir gerçek inkar etmeye hiç gerek yok.Kitap almaya parası mı yok ? Sigara paketine 10-15 ₺ veren Türk genci kitaba mı para veremiyor ? Okumak isteyene bu devirde imkan çok ama motivasyon yok.O gençlerden biri de benim ama en azından öyle olduğumu kabul ediyorum inkar etmeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.