Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Sizin konuları görünce üniversiteye gidesim geliyor hocam.

Mesele sadece Üniversite değil ki...

Her alanda geride yaşıyoruz...

Sabah trenle geldim Ankara'ya, yataklı, rahat, otel gibi, otobüsle aynı saatte hemen hemen ama koca tren boştu, mis gibi yataklar, sessiz, sıcak, hemen kalk lavaboya git, canın sıkıldı restoran hemen orada, vagonlar arasında yürü, manzaranın tadını çıkar vs.

Ama halkımız kullanmıyor...

Biz bilinçli olarak zeka problemli bir halk haline getirilmişiz...

Bundan eminim...

Lan sen hala yasiyon mu katile nold katile heycanli gidiyodu

Katil olayının üstünden çok sular geçti, daha farklı olaylar da gördüm ama yazamadım foruma bir türlü, bundan sonra umarım fazla kopuk olmaz bağlantımız, gezmeye görmeye devam etmedikçe robot gibi yaşarız.

O kadar gezip gorup yapacagim tek is kendi milletimi gencimi ezmek olacaksa varsin gezmeyelim ustad ben oturdugum yerde iyiyim eyvallah

Gencimi milletimi ezmiyorum, eksiklerimizi tamamlayalım diye parmak basıyorum gündeme getirmeye çalışıyorum...

Umursamasam niye uğraşayım böylesine?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Php kullanıcısına yanıt
    okulunu bitirip diplomasını koysun ortaya şahsen bana yeter ya ahahah, herif 8 yıldır aynı şeyi okuyor üstüne gelip gençler şöyle gençler böyle davası yapıyor hala

ayrıca sana bir cv atmasını iste bence, oldukça sayılı insanlardan biri olduğunu görürsün, adeta müzelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

okulunu bitirip diplomasını koysun ortaya şahsen bana yeter ya ahahah, herif 8 yıldır aynı şeyi okuyor üstüne gelip gençler şöyle gençler böyle davası yapıyor hala

ayrıca sana bir cv atmasını iste bence, oldukça sayılı insanlardan biri olduğunu görürsün, adeta müzelik

Türkçesini, Arapçasını ve İngilizcesini...

Benim için önemli olan bir yere kapak atmak değil, öyle olsaydı 2008’de İmam olarak başlardım maaşım da gayet iyi olurdu değil mi?

Ya da yine aynı dönemde girdiğim KPSS ile de atanmam mümkündü düz bir memuriyete...

Şimdi fotoğraf işine de devam edebilirdim...

Bir ömür okumayı düşünüyorum açıkçası, 8 değil 38 olsa yine de güzel.

Bu imkanları değerlendirmek varken ne diye evlilik, çoluk çocuk, sigorta fatura uğraşayım ki?

• Theologist kullanıcısına yanıt
    insan önem vermediği bir bölümü niye okur, açık söyleyeyim bir deist olarak 8 sene değil 8 saat bile çekemem o ortamı, sen de hoşlanmadığını söylüyorsun ama hala okumaya devam ediyorsun

cv falan geçtim artık zaten de basit bir istek ya, e-devletten şu önceki üniversitene dair mezuniyet belgen ile güncel bir askerlik durum belgesi ver bize hadi
  • quote:

insan önem vermediği bir bölümü niye okur, açık söyleyeyim bir deist olarak 8 sene değil 8 saat bile çekemem o ortamı, sen de hoşlanmadığını söylüyorsun ama hala okumaya devam ediyorsun

cv falan geçtim artık zaten de basit bir istek ya, e-devletten şu önceki üniversitene dair mezuniyet belgen ile güncel bir askerlik durum belgesi ver bize hadi

Sen Deist olabilirsin ama benim için İlahiyat bilgiye açılan bir kapı, Felsefesi, Sosyolojisi, Psikolojisi, Tarihi ile bir bütündür...

Hepsinden temel bilgiler ve sonrası ilgin nereye giderse doyurmaya yetiyor...

Sen benim E devletten ikamet bildirmeme cezamı ödemediğimin dökümünü, adresimin nereye kayıtlı olduğuna kadar bilen adamsın, sonuçta bilişim sistemleri senden sorulur, bu işin uzmanı değil misin? 2008-2012 Dicle üniversitesi kayıtlarıma da, Yurt Dışı giriş çıkış kayıtlarıma da, askerliği ertelemek için yaptığım işlemlerin detayına da ulaşabilirsin...

Hatta kardeşimin Jandarma Özel Harekat olarak görev yaptığı birliğe kadar inebilirsin...

Benim buraya dökmeme ne hacet? Senin de Alacaatlı dan kalan kötü anıların vs...

Senin yerin ayrı Dracos... Ankara’da olmana rağmen yıllarca bi merak edip çay içmedik birlikte, illa randevu mu istemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Ocak 2018; 23:04:08 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    sana mı soracaktım ne yazacağımı?
  • bende engelli niye konuları görünüyor dedlireceğim
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    çoğu kurumun belli açıkları var, ama her kurumun açıkları var demek değil bu ha iyi niyetli olup bu açıkları kurumlara bildirsek nolur, ya bsg der geçerler (ki muhtemelen), ya da bir teşekkür bile etmeden o açıkları kapatırlar söylediğimizle kalırız, haliyle bana ne yani, bak böyle işe yarıyor ara sıra

kardeşin vs. beni ilgilendirmiyor, askerliği mezun olup aynı seviyede bir okulla tecil ettiremezsin demiştim, hala da aynı şeyi diyorum hatta bizzat ben de yaşadım bu sene, hacettepedeki yükseklisans kaydını sildirmeye geç kaldığım için müstakbel yeni okuluma kayıt yaptıramayınca aslanlar gibi bakaya kaldım, ordaki kaydını sildirmeden buraya kayıt yaptırıp tecil uzatamazsın dediler, yaptıran tanıdığım var yaa nasıl olur demedim tabii

normalde şubat başı için bilet almıştım aslında ingiltere macerasına artık başlamak adına da, iş güç o kadar yoğun ki bileti açığa aldırmak zorunda kaldım, boş vakit olmuyor pek bu ara da ses çıkarmıyorum karşılığını fazlasıyla aldığımız için, hem madem benim yerim özel hani o projeler onaylanınca açıklanacaktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: whocaresb

sana mı soracaktım ne yazacağımı?

Bana yaziyorsan bana soracaksin dogal olarak o.O

Yoksa baskasina baska yere istedigini yaz bana ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi üni orası biri yazabilir mi lütfen
  • quote:

çoğu kurumun belli açıkları var, ama her kurumun açıkları var demek değil bu ha iyi niyetli olup bu açıkları kurumlara bildirsek nolur, ya bsg der geçerler (ki muhtemelen), ya da bir teşekkür bile etmeden o açıkları kapatırlar söylediğimizle kalırız, haliyle bana ne yani, bak böyle işe yarıyor ara sıra

kardeşin vs. beni ilgilendirmiyor, askerliği mezun olup aynı seviyede bir okulla tecil ettiremezsin demiştim, hala da aynı şeyi diyorum hatta bizzat ben de yaşadım bu sene, hacettepedeki yükseklisans kaydını sildirmeye geç kaldığım için müstakbel yeni okuluma kayıt yaptıramayınca aslanlar gibi bakaya kaldım, ordaki kaydını sildirmeden buraya kayıt yaptırıp tecil uzatamazsın dediler, yaptıran tanıdığım var yaa nasıl olur demedim tabii

normalde şubat başı için bilet almıştım aslında ingiltere macerasına artık başlamak adına da, iş güç o kadar yoğun ki bileti açığa aldırmak zorunda kaldım, boş vakit olmuyor pek bu ara da ses çıkarmıyorum karşılığını fazlasıyla aldığımız için, hem madem benim yerim özel hani o projeler onaylanınca açıklanacaktı?

Proje onaylandı zaten, başladık. Sirio bahsettiğim İtalyan arkadaş ilgileniyor resmî işlerle.

Onun dışında bir tane daha proje hazırladık onaylattık da sistemi noter huzurunda.

Bu proje de şehir trafik ışıkları sisteminin ambulansların GPS sistemleri ile senkronize çalışması üzerine. Ambulansın girdiği yol otomatik yeşil yanacak ve trafiğe takılmayacak (Her yerde emniyet şeridi yok biliyorsunuz) Katılmak istersen %35 ortaklık vererek seni dahil edebiliriz bize bilişimci gerek.

Pilot uygulama olarak Hollanda Enschede şehrini düşünüyoruz.

Henüz örneği yok bu proje nasıl sence? Bisiklet sürerken aklıma gelmişti...

Bu arada bence sen kurumların değil bizzat E-devletin açığını bulmuşsun... benim de askerlik şubesinin açığını bulmam gibi... dördüncü sınıfta tekrar sınava girip yeni üniversiteye yerleştiğime dair belge ile başvurmam gibi...

Ama kaçarı yok 30 yaş engeline takılacağım seneye, vatan borcu kaçmayı düşünsem ülkeye dönemezdim ayrı mesele....

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Hangi üni orası biri yazabilir mi lütfen

Ankara üniversitesi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 13 Ocak 2018; 0:50:53 >
  • hep iyi yönlerini yazmışsın kyk yurtlarını falanda yazarmısın ? Ve güya öğrencinin geçinebilmesi için aldığı güya burs olan borçlanmaları ? Ayrıca sanane bak kalıplaştığı için bu cümleyi kullanmıyorum sadece . Herkes yüzmek bisiklete binmek dolaşmak zorunda mı ? Senin bu dediklerinde robotlaştırmanın başka bir yüzü herkes bunları yapsa sana göre verimli nesil olacak bana göre yine robot .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 13 Ocak 2018; 0:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tiplere de sinir oluyorum. Ülke sanki norveç danimarka isveç ya über süper mükemmel ötesi eğitim ve öğretim sistemimiz bol ve kaliteli ekipmanlarımız içi malzeme dolu laboratuvarlarımız herkesin üstün teknolojik icat yapacağı atelyelerimiz var da çayına çorbasına yok bilmemnesine bakar olduk.

Ülke de en alt kademe maaş açlık sınırında o ucuz beleşe bedava dediniz çayı alamayacak öğrenci, evladına para veremeyecek anne baba var.

ama boşboş konular açıp sanki herşey güllük herşey süper de öğrenciler keyiften yapmıyor herkese altın saplı kaşık ile ağzına besleniyor da bunlar beğenmiyor havası yaratmayın.

Garip oluyorsunuz itici oluyorsunuz insanların zekası ile dalga geçmeyin kendi kitleniz var biliyoruz ama herkes sizin gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Ocak 2018; 1:0:11 >

• Ne çok iyiyiz ne de çok kötü. Kullanmayı bilene
  • Bu arkadaşın baya ilgiye ihtiyacı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karar verdim theolog bir uzaylı :)

bu adamın yazdıklarını birisi görse hemen buraya gelmek için her yolu dener (denizde boğulmayı dahi göze alır)
    trafik ışıklarını ambulans ile koordine edecekmiş ve dünyada bunu kimse düşünememiş (adamlar gps. cihazlarını icat ediyorlar ,trafik lambalarını icat ediyorlar ama bir tek bunu düşünemiyorlar )

birde pilot yer olarak Holanda'yı düşünmüş ,acaba Hollanda'nın bu işten haberi var mı ?
    madem bu kadar önemli bir proje yapıyorsun ,o halde ülken için niye yapmıyorsun (diye sorsak mı acaba)

geçen seferde doğayı koruma etkinliğinde kız selam almadı diye ortalığı yıkmıştı ,sonrasında o etkinlikte doğanın canına okudukları anlaşılmıştı
    yani bu arkadaş, bizden biraz farklı düşünen bir arkadaş :)

nerede güzel bir şey bulursa getirip ülkenin her yeri aynıymış gibi anlatıyor ,bizim gençlerimiz çok asosyal deyip ,bir sonra ki konusunda sosyalleşmek için evime aldığım adam beni öldürecek diye konu açıyor ,sonra korkudan ab. yi terk edip buraya geliyor

olaylar olaylar :)

ha bu arada işler kötüye giderse ,bana ne onlardan benimle ne ilgisi var vs. diyerek temize çıkma konusunda da çok başarılı :)
    her soruya ,her mesaja mutlaka mantıklı bir cevap bulmakta da üstüne yok

artık bu arkadaşı oğlumdan dahi iyi tanıyorum :)

• ama istediğimiz zaman duş alabiliyoruz.
    hemi de kahvaltı bedava.
    öğrenci akbili diye bir şey var mesela, gözümüz doysun, değil mi
    müzeler normalde 5 se, öğrenciye 3 daha ne istiyoruz.
    kütüphane var kütüphane. hemi de kütüphaneye giden bir yol var. asfalttan. kaldırım da var ayrıca.
    okulda g*tümüzü koyacak yerimiz de var.
    3.kata tırmanarak çıkmıyorum, merdiven var valla.
    hepsinden öte istediğimiz zaman duş alabiliyoruz. duş lan duş. aklınız alabiliyor mu? valla sağolsunlar duş alabiliyoruz artık.
    tuvalete girebiliyoruz ayrıca.
    nefes alıyoruz ya yetmez mi? mükemmel bir havası var güzel kentimin.

bu kadar mükemmel şeyleri bize lütfettikleri için sonsuz kez teşekkür ediyor, ve dersimin başına dönüyorum.
    ışık saçtığın için teşekkürü de borç biliyoruz sana mükemmel insan.
  • Vay be konuya bak. Helal olsun hocam, yıllardan beri söylenilen, ama hep inkar edilen, görmezden gelinen işleri tek tek kapak yapmışsınız. Kutluyorum

Boş beleş konulardansa, bu tür yararlı konuların artarak devam etmesi dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.