Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu birak hocam aylik kazancin 50 bin olupta universite kampusunde beles cay simit kovalamaya ne yazik ki ne aklim ne mantigim inanmama elvermiyor, size beles cay simitle mutlu huzurlu herseyi mukemmel ama insanlari tembel ulkenizde basarilar. Buna inananlarada allah akil fikir versin ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersi öğreticek hoca boş olup dersi ogrenemedikten sonra istersen günde 500 çay bedava versinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Yahu birak hocam aylik kazancin 50 bin olupta universite kampusunde beles cay simit kovalamaya ne yazik ki ne aklim ne mantigim inanmama elvermiyor, size beles cay simitle mutlu huzurlu herseyi mukemmel ama insanlari tembel ulkenizde basarilar. Buna inananlarada allah akil fikir versin ne diyeyim.

Rosetta Stone’un ticaretini yaparken daha fazla kazanıyordum...

İster inanırsınız ister inanmazsınız...

Benim kazandığım bir şey değil ABD de fotoğrafçının günlük kazancı ortalama 2.000 dolar aylık 60.000 dolar...

İşinizde iyiyseniz bu günlük bizim ülkemizde bile 10.000 TL olur kazanan tanıdıklarım da var...

İşte size kaynak

https://blog.fotografium.com/fotografcilarin-gunluk-kazanclari/

Ayrıca benim işim sürekli değil, üniversiteye gidip bir kaç saat kalıp İstanbul’a geçtim... sabit bir yerde sürekli kalmıyorum isterse günlük kazancı 20.000 olsun... para hiç önemli değil, hayatın hiç bir yerinde benim için böyle..

Bedava günde 14 saat çalıştığım dönemler de oldu, olacak... ya da saatine yüzlerce lira aldığım işler de...

Daha önceki konulara bakarsınız Ss li şekilde...

• Theo hocam yine klasik konularından birini açmış, farkındalık yaratma isteğinizi takdir ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellRazor -- 13 Ocak 2018; 13:11:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Theo hocam yine klasik konularından birini açmış, farkındalık yaratma isteğinizi takdir ediyorum.

Teşekkür ederim niyetimi ve çabamı doğru anladığınız ve güzel anlayışınız için.

• koca adamsın ama açtığın konudaki başlığı 11 yaşındaki troller atmaz.
    öğrencilerimize herşey bedava mı ?
    ulaşım ? kitap ? yemek ?

boş beleş konular açmaktan ne zaman geçeceksin
  • Ben evde kahvalti yapiyorum zaten istedigi kadar bedava olsun hatta para verseler yemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

hep iyi yönlerini yazmışsın kyk yurtlarını falanda yazarmısın ? Ve güya öğrencinin geçinebilmesi için aldığı güya burs olan borçlanmaları ? Ayrıca sanane bak kalıplaştığı için bu cümleyi kullanmıyorum sadece . Herkes yüzmek bisiklete binmek dolaşmak zorunda mı ? Senin bu dediklerinde robotlaştırmanın başka bir yüzü herkes bunları yapsa sana göre verimli nesil olacak bana göre yine robot .

3-4 yıl Kyk da kaldım, başta interneti bile çok iyi hızdaydı ama zamanla hızını düşürüp rezil bir hale getirdiler...

Yemekleri yine çok güzeldi, ama bu ihale edilen firmadan firmaya göre değişiyor tabi ki...

Yüzmeyi bisikleti örnek verdim...

Yüzlerce farklı topluluk var Müziğinden Astronomisine kadar...

Bir insanın hiç mi herhangi bir alana ilgisi olmaz?

Genel olarak baksana gençliğimize herkesin tek bir ortak ilgisi var... sosyal medya!

O konuda dünyaya fark atıyoruz ama kendimize hiç ama hiç bir faydası yok...

İyi bir noktaya ayak bastın sosyal medya herşeyi bitiriyor çoğuna hiçbir anlam veremediğim bunu niye deli gibi kullanıyolar dediğim uygulamaları insanlar hayat odağı haline getirmiş oluyor . Ne olsa her malın bir alıcısı var . Ama şunu belirtmek istiyorum bi insan kendini istediği şekilde geliştirebilir dışarıda bir kursa gibi spor öğrenir bedeni olarak gelişir ister evde pc karşısında program yazmaya çalışır yada masa başından kalkmak istemez matematik öğrenir ama bunların dışında isterse bunların hiçbirini yapmaz pc de oyun oynar film izler kafasına göre takılır . Herşeyin verimli olanını seçmek kişinin zevkine kalıyor . Her insan farklı doğduğundan tek tek sistemleştirilmiş "geliştirme programları" na sokamıyoruz isterse tembel olur herşeye üşenir . Şöyle örnek vermek istiyorum Türkiyeden gelişmiş yabancı bir ülkeye giden biri oranın toplumuna uyarak onlar gibi düzenli ve gelişmiş bir birey oluyor genelde ama yabancı ülkeden Türkiye ye gelmiş bir kişi buradaki topluma uymayıp farklılığını sürdürmeye devam edebiliyor . Bu yüzden o ülkelerde birtakım altyapıların ülkemizden kat kat sağlam olduğu inkar edilemez değilmi. Çünkü bu işin nesille alakası yok en küçük çocuktan dedelere ninelere , devletin yaptığı politikalara ( herhalde bunların en kötülerinden biri suriyeli alma ) herşey etkiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: cenup

koca adamsın ama açtığın konudaki başlığı 11 yaşındaki troller atmaz.
    öğrencilerimize herşey bedava mı ?
    ulaşım ? kitap ? yemek ?

boş beleş konular açmaktan ne zaman geçeceksin

Kitap bedava değil mi? Kırtasiyelere yüzlerce lira veren bir nesildik....

Ulaşıma gelince daha Ekim ayında Antalya Manavgat’a okul ücretsiz götürdü...

Yemek de işte kahvaltıyı ücretsiz veriyor ya, 1 TL olan okullar da var öğle yemeği... bu da para mı?

Tipim nasıl Ssli konuları mı açsaydım sence?

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Konularını ilgiyle takip ediyorum, oluşturmaya çalıştığınız farkındalık gerçekten çok güzel. Maalesef insanlarımız çok tembel, ülkemizin durumu da bu durumdan mütevellit kötü maalesef.

Her üniversitede yüzlerce öğrenci topluluğu var, onlara katılmak insanlara öylesine zor geliyor ki... Hatta o topluluklarda vakit harcayanlara hakaret edenleri dahi duydu bu kulaklar...

Arkadaşın yazdığı birkaç şeye geleyim. :)

Maalesef bazı kitaplar pahalı, kütüphaneyi sık kullanan birisiyim ve son dönemde ilgimi çeken kitap sayısı arttı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrenim görüyorum ve maalesef kütüphanemizi hala yetersiz görüyorum. Ek olarak yarı yıl tatilinden önce kütüphanede ders çalışmaya gittiğimde, yeni gelen kitaplardan 10-15 tanesi ilgimi çekmişti gerisini siz düşünün. :) Kütüphanede bulunmayan kitapları satın almamız gerekiyor, ben aldığım kitapları genelde takas ediyorum ama takas zor olduğu anlarda satıyorum, gelen parayla yenisini alıyorum.

Ulaşım konusuna gelelim, Muğla için konuşuyorum. Ulaşım gereksiz pahalı, ben okul için "ring" servisine 50 kuruş vermek zorunda mıyım? Sabahları çok soğuk oluyor hava ve yürümek gerçekten zor geliyor. Sadece dönüşte yürüyerek geliyorum. Öğlen derslerinde ise rüzgar yoksa yürüyorum. Şehiriçi ulaşım için oto-stop yöntemini kullansam da, otobüsü çok fazla kullanıyorum ve mesafeyi göz önüne aldığımda, ücreti çok fazla buluyorum.

Yemek konusu ise MSKU'de öğlen yemeği var ve 2 TL. Belirli saatlerde ücretsiz makarna dağıtılıyor (makarna tüketmiyorum fazla). Sabah kahvaltısını ise hiç duymadım, zaten yurtta kaldığım için orada kahvaltı yapıyorum ve kahvaltı dağıtımı yapan firma efsane. Akşam yemeği ise berbat ve ötesi. Eskiden haftada 3-4 gün iyi yemek verdi artık 1-2 en fazla iyi yemek çıkıyor. İyi yemekten kastım içinde tavuk olmayan veya varsa bile pişmiş tavuk olan, sıcak sayılabilecek ve yağsız yemekler.

Konunuzun başlıkları ve insanların size karşı olan ön yargısı yüzünden konunun içeriğindeki amaç göz önüne alınmıyor, öğrenci iken parayı harcamak gerçekten çok kolay, önemli olan biraz daha tutumlu davranıp. En kötü şartlarda bile en iyisini elde etmek.

Yeni konular için bekliyorum.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Valla sadece bloklayip kurtulsak keske.

Konu Başlıklarinda avrupalitroller gibi bir turkcesi var. Adam gibi bir baslik atamiyor.

Bende konu acayim ozaman gerizekali turkler, tembel asalak işe yaramaz turkler, hic yurumeyen bisiklet kullanmayan angut türkler.... boyle gider,bu adam tamda bunu yapiyor.... Admin ya uyarirsin bu arkadasi adam gibi baslik atar. Yada bnde bu dusuncelerimi surekli yazarim.Yonetim su olayada bi el atmali.Konuyu gizliyorum ama bu işsiz arkadasin konusunu yinede goruyorum. Tam bir işsiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ahahah ulan konuya kim ne yazdiysa hakli buluyorum 2 karşıt gorus var ikisine de arti veriyorum kafayi yedirttiniz bana sonunda

Ya bu gunde 1850tl olayi nedir biri aciklayabilir mi konu mu ne varmis merak ettim size zahmet bi link atin

Ben de aynı durumdayım :D
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    hocam forumda dolaşıyorum bi bakıyorum populerde aşğalayıcı saçma sapan konular var bi bakıyorum direk bu kişi blok listenizde diyor haa diyorum yine aynısı :) valla bi nevi süzgeç oluyor süper oluyor,adminlerin yapması gerekeni biz kullanıclar süzgeç olarak kullanıyoruz neyse.
  • öğrencimize her şey bedava ama başlıktaki şeyi ayrı yazamayacak kadar kötü bir eğitim sistemimiz var anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfe

öğrencimize her şey bedava ama başlıktaki şeyi ayrı yazamayacak kadar kötü bir eğitim sistemimiz var anlaşılan.

Başlığı imla kurallarını dikkate alıp yazmıyorum... kısa ve dikkat çekici olmalı. Bazı kelimelerin büyük harflerle yazılması gibi.

Okuduğum bölüme girebilmem için Türkçe sorularının hepsini doğru yapmam gerekiyordu...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    dikkat çekmek için dile eziyet etmek bu olsa gerek. ayrıca bu konuyu açmayıp tipim nasıl konusu mu açsam demişsin, zaten sen bunu yaptın?https://forum.donanimhaber.com/eglencesine-tipim-nasil-ss-li-atis-serbest--129487851#129487851
  • Ceza alacağından dolayı yazdığın mesajı alıntılamıyorum...

Örnekleri ile verdim herşeyi... kütüphaneler ne güne duruyor, istediğin kitaplar yoksa elektronik ortamda da nerede olduğunu bulup gidip alabilirsin, para vermene gerek yok... öğrenciliği ben mi göstereceğim yani?

Ulaşım bana ücretsiz, ulaşım Almanlara da ücretsiz, Hollandalılara da ücretsiz... kafası çalışan herkese ücretsiz... genç adamsın ve bisikletle gitmeye üşeniyorsun okula...

Tembelliğimiz sayende bir daha kanıtlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Ocak 2018; 14:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfe

dikkat çekmek için dile eziyet etmek bu olsa gerek. ayrıca bu konuyu açmayıp tipim nasıl konusu mu açsam demişsin, zaten sen bunu yaptın?https://forum.donanimhaber.com/eglencesine-tipim-nasil-ss-li-atis-serbest--129487851#129487851

Konuda yazıyor konunun amacı... ve eleştirdiğim.

Hemen tüm konular böyle, konu dışında bir konuya büyük kitlelere ulaştırmak için bazı gereklilikler var, başlıkların şekli ve içeriği de bunlardan biri.

Bilinçli şekilde yapıyorum yani.

• quote:

Ceza alacağından dolayı yazdığın mesajı alıntılamıyorum...

Örnekleri ile verdim herşeyi... kütüphaneler ne güne duruyor, istediğin kitaplar yoksa elektronik ortamda da nerede olduğunu bulup gidip alabilirsin, para vermene gerek yok... öğrenciliği ben mi göstereceğim yani?

Ulaşım bana ücretsiz, ulaşım Almanlara da ücretsiz, Hollandalılara da ücretsiz... kafası çalışan herkese ücretsiz... genç adamsın ve bisikletle gitmeye üşeniyorsun okula...

sen gerçekten hastasın arkadaş
    dünya senin sadece okul mu ?

ne boş beleş adamsın lan sen

yabancı vakıfların yalakalığını yapıp burs mu alıyorsun ?
    senin gibiler çok fazla ülkede

vatan haininden betersin

en kısa sürede forumdan yok olma dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Ceza alacağından dolayı yazdığın mesajı alıntılamıyorum...

sen gerçekten hastasın arkadaş
    dünya senin sadece okul mu ?

ne boş beleş adamsın lan sen

yabancı vakıfların yalakalığını yapıp burs mu alıyorsun ?
    senin gibiler çok fazla ülkede

vatan haininden betersin

en kısa sürede forumdan yok olma dileğiyle

Az önce gelen bir mesaj...

Kafanı iki elin arasına alıp lütfen dikkatlice bir kaç defa okur musun?

Sizin için değil mesajı gönderen anlayışlı gençler için buradayım...

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.