Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Lütfen lise öğrencisine bedava olan şeyleri söyler misiniz Theogolist bey?

Ben liseyi bitireli 11 sene olmuş...

Ama benim zamanımda ücretsiz olan ve faydalandıklarım şunlardı... Sınavsız bir şekilde üstelik...

Ücretsiz olarak lisenin yurdundan faydalanıyordum...

Ücretsiz olarak üç öğün yemek yiyordum okulda...

Ücretsiz olarak kitaplarımı alıyordum...

Ücretsiz olarak kütüphaneyi kullanıyordum...

Ücretsiz olarak spor salonunu kullanıyorduk...

Üstüne 50 Lira harçlık alıyordum okuldan...

Şimdi sen de düşün ücretsiz aldığın hizmetleri, ama iyi düşün, okulun ücretsiz mi mesela? Yoksa lise eğitimi için para mı veriyorsun devlete veya kitaplar için....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam kütüphaneden kitap alamıyoruz, yasakmış. Meslek lisesiyim. Harçlık almıyorum okuldan. Okulumuzun havuzu yok, spor salonu olarak sadece neden eğitimi salonu var. Spor aletleri yok.

Sadece okul olarak değilde genel olarak bakacak olursak? Mesela ben yakacıkta ücretsiz kütüphaneden ve bilgisayarlardan faydalanıyorum.

Kartal hasan doğan spor kompleksinde ücretsiz olarak yüzmeye gidiyordum. Ayrıca vucüt geliştirme, futbol ve kick boks gibi branşlar da var.

Sizin bildiğiniz neler var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Hocam kütüphaneden kitap alamıyoruz, yasakmış. Meslek lisesiyim. Harçlık almıyorum okuldan. Okulumuzun havuzu yok, spor salonu olarak sadece neden eğitimi salonu var. Spor aletleri yok.

Sadece okul olarak değilde genel olarak bakacak olursak? Mesela ben yakacıkta ücretsiz kütüphaneden ve bilgisayarlardan faydalanıyorum.

Kartal hasan doğan spor kompleksinde ücretsiz olarak yüzmeye gidiyordum. Ayrıca vucüt geliştirme, futbol ve kick boks gibi branşlar da var.

Sizin bildiğiniz neler var?

İlla okulun kütüphanesinden almanıza gerek yok, sizinki yasaksa şikayet edin bence, ödünç kitap almanın nesi yasak olabilir ki...

Ama buluncuğunuz semtte mutlaka halk kütüphanesi vardır, oralardan ücretsiz olarak kitap alabilirsiniz.

Ayrıca liseliyseniz imkanlarınız daha fazla, gençlik merkezleri bulunuyor... Oralarda ücretsiz olarak istediğiniz branşlardan spor eğitimleri bile alabilirsiniz.

istanbul.gsb.gov.tr
    İSTANBUL GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
    http://istanbul.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/18133/yaz-spor-okullari-tum-hiziyla-devam-ediyor.aspx

istanbulsporenvanteri.com
    YAKACIK YÜZME HAVUZU | Kartal | Spor Tesisi
    http://istanbulsporenvanteri.com/tr/tesisler/tesisler-2/yakacik-yuzme-havuzu-442.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Mesajını alıntılamadım çünkü o kadar zor olmuş ki bu konu senin için hakaret etmişsin ve cezan da geliyor...

Üretimiyorum öyle mi? İki bilimsel projem var birinin hibesini aldık hem de 100.000 Euro, Ss lerini önceki konularda paylaştım üstelik ben İngilizce İlahiyat okuduğum halde, alakasız olduğum halde...

Bunun dışında aylarca hiç bir ücret almadan fırında ekmek yaptım, konusunu da paylaştım Ss ler ile...

İşine gelmiyor tabi ki bunları görmek....

Tembellik olsaydı survivor futbol konularında görürdün zaten...

Çok çok alınmışsın üstüne mi alındın yoksa? Şimdi İstanbuldayım Hollanda yolcusuyum... tembel olsaydım Almanya kabul eder miydi sence çünkü orada yaşıyorum da konu ben değilim... sen de üzümü yemek yerine bağcıyı dövenlere niyetlenenlerdensin.

Evet işinize gelince şikayet ceza alışmışsınız cevap veremeyince bu yollara başvurmaya komiksin. Alman vatandaşı olunca tabi ne olursan ol kabul eder Almanya senin daha iyi bilmen lazım bunu :) Tam da söylediğim şeye parmak basmışsın tekrar. Alakasız bir insan olduğun için her şey sana basit geliyor. İyi bir geliri olan okuduğu bölüm kek olan maddi kaygısı üretme kaygısı olmadan sadece gezen bir adam için üniversite bulunmaz bir nimet. İstediğin kadar yararlan olanaklarından. Senin anlamadığın şey kalburüstü veya zor bölümlerde okuyan adamlar yararlanabiliyor mu o şeylerden? Tekrar soruyorum Anadolu'dan gelmiş gariban aldığı 800 900 lirayla ayını çıkarıp bir yandan dersine çalışan tıp öğrencisi icin havuz spor salonu cok mu önemli şeyler ? Bu adam dersini vermenin en iyi eğitimi almanın derdinde ama çocuğun zaruri ihtiyaçlarını vermeyi, yenebilir yemek çıkarmayı lüks sanan sizin gibi kraldan çok kralcı olanlar yüzünden üniversiteler bunları yapmayı büyük bir işmiş zannediyor. Biraz halkla karışmayı deneyin ütopyanızdan para harcamadığınız havuzunuzdan bedava kahvaltınızdan uzaklaşıp gerçeğe dönmenizi tavsiye ederim ;)

Yaaaa ulan sen ne demişsin o ne yazmış hahahıashd :D:D Bana da böyle yaptı biliyomusun

Bööyle dolanıyor ortalıkta adam
     Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 19 Ocak 2018; 14:58:7 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.