Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben emekliyim ama sen benden daha çok emeklisin ,maşallah benden fazla forumda geziyorsun ,artık ne zaman çalışıyorsan ?
    ben çalıştığım zamanlarda işten kafayı kaldıramazdım ,eve gelip yemeği yer yemez kafam yerinden kalkmaz, resmen bayılmış gibi olduğum yerde uyuyup kalırdım

güya sen çalışıyorsun ama kendi gösterdiklerinden anlaşıldığı üzere ,sürekli gezip tozuyorsun ,nerde sabah orda akşam yaşıyorsun ve birde gelip başkalarını suçluyorsun ,senin gibi yaşamış olsam ölene kadar emekli olmazdım

ya arkadaş artık suçlar şekilde cevap yazma da ne yaparsan yap ,normal mesaj yazsan yine cevap vermeyeceğim ama sen resmen suçladığın için ,mecbur kalıp cevap yazıyorum

konun da ,bilgilerinde senin olsun ,arkadaş hata yapıp bir mesaj yazdık adam saçma sapan ithamlar yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

ben emekliyim ama sen benden daha çok emeklisin ,maşallah benden fazla forumda geziyorsun ,artık ne zaman çalışıyorsan ?
    ben çalıştığım zamanlarda işten kafayı kaldıramazdım ,eve gelip yemeği yer yemez kafam yerinden kalkmaz, resmen bayılmış gibi olduğum yerde uyuyup kalırdım

güya sen çalışıyorsun ama kendi gösterdiklerinden anlaşıldığı üzere ,sürekli gezip tozuyorsun ,nerde sabah orda akşam yaşıyorsun ve birde gelip başkalarını suçluyorsun ,senin gibi yaşamış olsam ölene kadar emekli olmazdım

ya arkadaş artık suçlar şekilde cevap yazma da ne yaparsan yap ,normal mesaj yazsan yine cevap vermeyeceğim ama sen resmen suçladığın için ,mecbur kalıp cevap yazıyorum

konun da ,bilgilerinde senin olsun ,arkadaş hata yapıp bir mesaj yazdık adam saçma sapan ithamlar yapıyor

Suçlayan sensin, forumda kuru eleştiri yapmadım diye beni doğa karşıtı bile yaptın...

Sürekli eleştirip suçluyorsun hatta bu mesajında bile...

Ben hayatımı robot gibi yaşayamam kusura bakmayın, sizin gibi gençliğimi ve en verimli çağlarımı iş para birikim ev araba diye çürütemem...

Evet geziyorum, bazen çalışıyorum, bazen okuyorum, bazen konuşuyor, bazen öğrendiklerimi günlük niyetine forumda paylaşıyorum... dikkat ederseniz son bir iki ay etkin değildim, çünkü müsait değildim...

Herkes sistemin kölesi olmak zorunda değil...

Sizin gibi emekli olup forum köşelerinde kahvehane muhabbeti tarzı devlet kurup devlet yıkan faydasız eylemler içine girmek zorunda da değil.

Saygı duyarım başka işiniz yok belli ama sürekli benim konulara yazıp duruyorsunuz, bari yerinde faydalı eleştiriler olsa hiç konuyla alakalı değil yorumlarınız, hep şahsım hep şahsım, tek derdiniz şahsım olmuş artık sanki...

Geçmişe bakınca sizinle karşılıklı saatlerce kuru kuru tartışmışızdır, ha benim işime geliyor sayenizde konu yukarıda kalıp daha çok işe yarıyor ama sizin ne işinize yarıyor şahsımı sürekli konunun ana TEMA’sı haline getirmek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi emekli olup forum köşelerinde kahvehane muhabbeti tarzı devlet kurup devlet yıkan faydasız eylemler içine girmek zorunda da değil.

hah işte asıl amacının ne olduğunu nihayet belli ettin ,çaktırmadan siyaset yaptığını anlamadığımı zannetme

neyse benden uzak ol yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

hah işte asıl amacının ne olduğunu nihayet belli ettin ,çaktırmadan siyaset yaptığını anlamadığımı zannetme

neyse benden uzak ol yeter

Benim konuma gelip

Benim konuma mesaj yazıp

Üstelik şahsıma yorum yapıp

Bana benden uzak dur demek...

Cidden yaşlanınca kimseye düşüncelerimi açmamalıyım, kendimi zor duruma düşürürüm yoksa.

Siyasete çekmeye çalışanları engellemem nasıl siyaset yapmak oluyor? Bu da az önceki durum gibi sizi zor duruma düşürdü...

• yalnız bildiğim kadarıyla yunanistanda ki üniversiteler de yemek ücretsiz hatta bir ara ücretli yapacaklardi öğrenciler isyan çıkardı halen ücretsiz olmasi lazım. Başkası bunu dese anlarım da sen yurt dışına falan da gittin. Çoğu üniversitede yemek ücretsiz olması lazım. Ha birde her üniversite aynı değil .ben van da okudum yemek 1.5 tl idi yanılmıyorsam bir kaç sefer solucan çıktı içinde ve 4 yıl boyunca koskoca üniversiteye kütüphane yapamadılar. Aktivite desen birşey yoktu. Sırf başka bölüm yeni yapılan binayı almasın diye bizi kışın ortasında penceresiz binalara götürdüler ufolarla koca amfiyi ısıtmaya çalışıyorduk. Daha da kötüleri var bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava ve hazır olan şeyin kıymeti bilinmez.
  • Herşey değil her şey.
    Önce Türkçe öğren.
  • Bu adam da olmasa ben neye güleceğim ya? Gene gelmiş :))

Asıl tuhafıma giden şey bir konu açıp saatlerce millete laf yetiştiren, "her şey" yazmayı bilmeyen biri kalkmış burada boş beleşlikten bahsediyor. Bir mesajda "Bildiklerimi yayar öyle ölürüm." demiş. Sanırsam bildiğin tek şey Türk gençliğinin tembel ve devlet üniversitelerinde her türlü imkanın olduğu, başka bir bilgi yaydığını henüz göremedik de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emhyr -- 14 Ocak 2018; 4:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xj9

Herşey değil her şey.
    Önce Türkçe öğren.

Forum konu başlıkları kısa olur!

Dikkat çekmek için imla kurallarına dikkat etmem, cümle ortasında büyük harfler dikkatinizi çekmedi, çünkü dil bilgisi seviyeniz ancak buna yetiyor herhalde.

Senin beni uyardığın cümlede bile yüklem eksikliği var, bir cümlenin olmazsa olmaz öğesi... anlatım bozukluğu yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emhyr

Bu adam da olmasa ben neye güleceğim ya? Gene gelmiş :))

Asıl tuhafıma giden şey bir konu açıp saatlerce millete laf yetiştiren, "her şey" yazmayı bilmeyen biri kalkmış burada boş beleşlikten bahsediyor. Bir mesajda "Bildiklerimi yayar öyle ölürüm." demiş. Sanırsam bildiğin tek şey Türk gençliğinin tembel ve devlet üniversitelerinde her türlü imkanın olduğu, başka bir bilgi yaydığını henüz göremedik de...

Beni dil bilgisi üzerinden eleştirip cümlesi içinde onlarca imla hatası yapıp, anlatım bozukluğu cümbüşü yaşatan bir arkadaşsın sen de.

Konu başlıkları dikkat çekmek için kısa ve vurucu olur. Türkçe’de (Sanırsam) diye bir kelime var mı yahu? Nereden uydurdun bu kelimeyi? ‘Sanırım’ olması gerekiyor.

Ah bu yeni nesil gençlik, takke düştü kel göründü.

• Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Hele ki doğru bu forumda söylense Beyaz Türkler (!) 15 köyden kovarlar ve muhalefet olsun diye her şeyi yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: N*?*N

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Hele ki doğru bu forumda söylense Beyaz Türkler (!) 15 köyden kovarlar ve muhalefet olsun diye her şeyi yaparlar.

Tüm forum boyunca kalkıp bu uygulamanın ne güzel olduğundan bahseden hemen hemen hiç kimse çıkmadı, çoğu kendini bilmiş gelip başlıktaki imla kurallarına takılmış.

Çok değişik bir toplum içinde yaşıyoruz gerçekten, acayip bir psikoloji.

• Beyaztrollere günlük 1800 tl mi veriyorlar. Yeni başlayanlar ne kadar para alır, sigorta var mı? Cv yi doldurup nereye yolluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaffer53 -- 14 Ocak 2018; 10:21:20 >
  • Üniversite okurken arkadaşlara bütün gün yurtta kalacağınıza yeni dil öğrenin devletin açtığı ücretsiz kurslara gidin derdim hiçbiri de yerinden kıpırdamadı, kendimizi geliştirmek de çok tembeliz ancak hamal gibi sorumluluk gerektirmeyen işleri sever halkımız

• quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

Üniversite okurken arkadaşlara bütün gün yurtta kalacağınıza yeni dil öğrenin devletin açtığı ücretsiz kurslara gidin derdim hiçbiri de yerinden kıpırdamadı, kendimizi geliştirmek de çok tembeliz ancak hamal gibi sorumluluk gerektirmeyen işleri sever halkımız

Bizde de öyleydi, 2.500 (İki bin beş yüz) öğrencisi olan yurtta bisikletle 10 dakikalık uzaklıkta olan yolları sakin üstelik üniversiteye öğrenciler 40 dakika süren metro ile giderdi!

2.500 kişilik yurtta bisikletle ben giderdim sadece okula on dakikada, hem 40 dakika harcamazdım, hem para harcamazdım hem de günün sporunu yapmış olurdum...

Gençlik ve spor bakanı geldi yurda bisiklet yolumuz yok dedim bana git Konya’da sür dedi, orada var dedi!

Bunu gençlik ve spor bakanı söyledi içimden sövdüm yüzüne bakarak...

• en cok foto cekip foto shop yaparak yilda 720bin-1milyonluk kazancinizi beyendim bide buna milletin guzelce inanmasi beni benden aldi
    bence boyle birkac yil para biriktirip kendi universtenizi acin forum oyle buyuk degil size yeterince hizmet edemez
  • Bu tuzu kurulara hastayım ya. Biz de okuduk her gördükleri yerde bizi..., Cebimizde para kalmadı bir de devlete 20 bin tl borçlandık. Gelmişsin ülke güllük diyorsun ✋

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

en cok foto cekip foto shop yaparak yilda 720bin-1milyonluk kazancinizi beyendim bide buna milletin guzelce inanmasi beni benden aldi
    bence boyle birkac yil para biriktirip kendi universtenizi acin forum oyle buyuk degil size yeterince hizmet edemez

Yıllık değil bir hafta çalıştım sadece. Konuya resimler ve linkler de attım...

Daha önceki konulara da bakıp kendine göre tekrar bir sonuç çıkar istersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Tamam her dediğinde haklısın da bedava kahvaltıya kimsenin gitmemesiyle tembelliğin alakası ne

Tembel çünkü okul boş, kafeler tıklım tıklım dolu...

Okula gelen kahvaltı için değil çalışmak için gelir, sırf öğrenciler okula gelsin belki bir spor yapar, belki kütüphaneye girer diye bedava kahvaltı veriliyor.

65 bin öğrencisi olan okul bomboş... havuz kütüphane egzersiz salonu boş...

• Başlığı açan arkadaşın imla kuralları ve anlatım bozuklukları hakkında bir ders görmesi bedava değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.