Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şeyi geçtim bu uygulama nedir? ... Hangi ülkenin Üniversitesinde var böyle uygulama acaba?

Olimpik Havuz ve Egzersiz salonu aylık 30 Liraya geliyor... Her gün 06:00-22:00 arası üstelik.

Çay 50 Kuruş...

Kütüphane 24 saat açık...

İstediğin zaman duş alıyorsun...

Kışın kış kampları, yazın yaz kampları ÜCRETSİZ

Onlarca kulüp var ücretsiz

Bisikletler ücretsiz

Bir öğrencinin kendini geliştirmesi için her imkan var...

Ama emin olun 64.598 öğrencisi olan okulda bedava kahvaltı yapan sadece bendim...

Çoğu zaman tek başıma yüzüyorum 50 Metre uzun 25 metre geniş olan havuzda, Egzersiz salonunda bir kaç memur dışında kimse yok...

Ders olsun olmasın öğrencilerin maalesef geneli robot gibi yaşıyor ülkemizde...

Gel de sorunu devlette ara sadece!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 20:06:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesele sadece Üniversite değil ki...

Her alanda geride yaşıyoruz...

Sabah trenle geldim Ankara'ya, yataklı, rahat, otel gibi, otobüsle aynı saatte hemen hemen ama koca tren boştu, mis gibi yataklar, sessiz, sıcak, hemen kalk lavaboya git, canın sıkıldı restoran hemen orada, vagonlar arasında yürü, manzaranın tadını çıkar vs.

Ama halkımız kullanmıyor...

Biz bilinçli olarak zeka problemli bir halk haline getirilmişiz...

Bundan eminim...
    BİR DEVLETİN YAPMASİ GEREKEN ŞEYLERİ GELİP BURDA " BAKİN BU MAL OGRENCİLER SUKRETMİYOR DEVLETİMİZ İNANİLMAZ İYİ " DİYE LANSE ETMEYİN ALNİNİZİ KARİSLARİM

Demişim farkindaysan . Yani senin devletin bunu yapmali zaten. Bu şuna benziyor SSK nin borçlu çıkması halk tarafından kötü görülüyor ama adam bilmiyor ki SSK kar amacı gutmuyor çünkü halka hizmet adina kurulmuş bir şey ki üni lerde öyledir birçoğunun bütçesi bazi illere harcanan paralardan fazla yani zaten olmasi gereken bir şey için çıkıp da bakın Bizim uniler harika demen mantiksiz

İkincisi senin devletin gazozdan bile ÖTV alıyor farkindaysan yani bir 7 yaşındaki çocuk bile vergi veriyor gazoz aldığında yani sistemli kölelik var devlete (ve ÖTV korkarım ileride ölümüne artacaktır).Bunu şuraya baglayacagim devlet zaten senin parani sana veriyor ustune kalan parayi da saçma sapan yerlere yatırıyor (her şehire stadyum kurulumu,paso yol yapmak vs.)

Üstüne üstlük 800 milyar dolar borç aciklasana bana bunu dünyanın en fazla vergi veren ulkesiyiz ve bir halt olmuyor
    Ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Konu sahibi arkadaşın söylediklerine pek katıldığımı söyleyemeyeceğim. Spor salonu çoğu üniversitede öğrencilere ücretsizken Ankara Üniversitesi'nde ücretli ve kayıt olursanız sadece belirlediğiniz 3 gün kullanabiliyorsunuz. Günü arttırmak için ekstra fiyat çıkıyor mu çıkmıyor mu tam bilmiyorum. Ayrıca bu sene Cebeci fakültesindeki basketbol sahasını kullanamadım çünkü aylardır tadilattaydı. Diğer salonu da antrenmanlara ayırdıkları ve kurslara kiraladıkları için yine kullanamamıştık. Yaz kış kamplar var evet ama ücretsiz değil. Çok düşük fiyatlı olsa bile ücretsiz diye insanları yanıltmak yanlış olur. Ayrıca yemek ücretsiz değil. Yemek 3 lira (geçen sene 2.5 TL idi) ve hiç güzel değil. O baştaki duyuru fotoğrafı hangi fakülteden bilmiyorum. Kütüphane 24 saat açık demiş ama biz daha bu sene vize döneminde hafta sonu fakültenin kütüphanesine çalışalım diye geldiğimizde hafta sonu öğrencileri almıyoruz demişlerdi güvenlikler (DTCF). Üniversite kulüplerinin zaten ne kadar yararlı olduğu konusuna girmek bile istemiyorum zaten. Üniversitedeki kulüplerden sadece açanların ve 3. 4. sınıf öğrencilerinin zevk alarak faaliyet yaptığını söylesem çoğu kişi bana katılır eminim.

Konu sahibi arkadaş hatırladığım kadarıyla bir ara saçma sapan couchsurfing konuları açıyordu. Şu hep hayatı çok güzel yaşayan, çok gezen, çok bilen, hep dolu olan fakat ne hikmetse buraya kendi yaşıtlarını ve gençleri eleştirip aşağılamak için konu açmaya zaman ayırabilen bir arkadaş kendisi. Hayattaki başarılarını, sosyal yaşantısını ve ayrıca vereceği öğütleri çok büyük merakla (!) takip etmekteyiz.
  • Herkes forum dh ölücü ruhuna sahip değil
  • herkes ölücü değil ne yaparsın.
    çay nerede 50 krş hangi üni ?
  • Sizin konuları görünce üniversiteye gidesim geliyor hocam.
  • Hocam bizim eve tahmini ayda 1500 falan giriyor belki daha az. Bunun içinde evin masrafları faturalar vs. dahil değil yani öğrenci olsam bana yollanacak max para 200 tl. Ben de part time çalışsam ankara gibi bir yerde yaşayabilir miyim ? Bir de 400 burs gelse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

herkes ölücü değil ne yaparsın.
    çay nerede 50 krş hangi üni ?

Ölücülükle ne ilgisi var?

Verilen ücretsiz hizmetlerden faydalanmak mı ölücülük?

Ölücü dediğin fiyatı olduğundan çok aşağı indiren abartı pazarlamacılara denir...

Ankara Üni.

• Theo'dur diye gelmiştim doğru tahmin yapmışım gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bedava kahvaltinin ulkeye ne yarari var
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Hocam bizim eve tahmini ayda 1500 falan giriyor belki daha az. Bunun içinde evin masrafları faturalar vs. dahil değil yani öğrenci olsam bana yollanacak max para 200 tl. Ben de part time çalışsam ankara gibi bir yerde yaşayabilir miyim ? Bir de 400 burs gelse ?

Ben Aylık 90 Lira ile rahatça ve mükemmel geçindiğim zamanları biliyorum bir kaç ay önce deneyimledim tekrar..

Olmadığından değil geçen hafta çalışıyordum, günlüğüm 1.900 liranın üstüne çıkıyordu, 1.850 lirası net kar, hayat boyu böyle devam edebilirdim ama tekrar düzenimi değiştirdim, yollara düştüm.

Bakın mesele kesinlikle cimrilik pintilik değil... Sadece ortaya kanıt koyuyorum bahaneleri kaldırmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 18:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

bedava kahvaltinin ulkeye ne yarari var

Besin sorununu, geçim sorununu geçenler kendini gerçekleştirmeye imkan bulabilir...

Hiç görmediniz mi Antik Yunan tarihini?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Hocam bizim eve tahmini ayda 1500 falan giriyor belki daha az. Bunun içinde evin masrafları faturalar vs. dahil değil yani öğrenci olsam bana yollanacak max para 200 tl. Ben de part time çalışsam ankara gibi bir yerde yaşayabilir miyim ? Bir de 400 burs gelse ?

Ben Aylık 90 Lira ile rahatça ve mükemmel geçindiğim zamanları biliyorum bir kaç ay önce deneyimledim tekrar..

Olmadığından değil geçen hafta çalışıyordum, günlüğüm 1.900 liranın üstüne çıkıyordu, 1.850 lirası net kar, hayat boyu böyle devam edebilirdim ama tekrar düzenimi değiştirdim, yollara düştüm.

Bakın mesele kesinlikle cimrilik pintilik değil... Sadece ortaya kanıt koyuyorum bahaneleri kaldırmak için.

1850 lira günlük mü ? Yoksa aylık mı ?

• quote:

quote:

quote:

1850 lira günlük mü ? Yoksa aylık mı ?

Günlük 1.850 Lira... Günde sadece 10 Saat çalışıyordum üstelik. Oturarak çoğunlukla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Sizin konuları görünce üniversiteye gidesim geliyor hocam.

Mesele sadece Üniversite değil ki...

Sabah trenle geldim Ankara'ya, yataklı, rahat, otel gibi, otobüsle aynı saatte hemen hemen ama koca tren boştu, mis gibi yataklar, sessiz, sıcak, hemen kalk lavaboya git, canın sıkıldı restoran hemen orada, vagonlar arasında yürü, manzaranın tadını çıkar vs.

Bundan eminim...

• quote:

Orijinalden alıntı: capslock35310

Asıl soru nereye oturuyordun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Dostum bölümün ne ?

İngilizce İlahiyat dostum ama bu uygulamalar tüm fakültelere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 18:53:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

bedava kahvaltinin ulkeye ne yarari var

Besin sorununu, geçim sorununu geçenler kendini gerçekleştirmeye imkan bulabilir...

Hiç görmediniz mi Antik Yunan tarihini?

Spartalıları ne yapalım? adamlar yaz-kış demeden yalın ayak dolaşarak,aynı elbiseleri giyerek,çok az beslenerek yaşıyordular.bu koşullara rağmen askeri alanda ve günlük yaşantılarında neler yaptıkları ortada.

antik yunan örneği verdiğine göre ya yunanca ya da tarih bölümü okuyor olman gerekiyor,hangisi ?

• Ben tıp okuyorum hocam dersten başımı kaldırınca azıcık vaktim kalıyor onu da kendime kız arkadaşıma aileme harcıyorum. Böyle şeylerle vaktim olmaz. Üniversitemi görmek bile istemiyorum bir an önce terk etmeye bakıyorum evin yolunu tutuyorum. Ancak yazın o da yine kendim, arkadaşlarımla falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 11 Ocak 2018; 18:59:4 >
  • Manuş baba haklı beyler, olaysız dağılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Sizin konuları görünce üniversiteye gidesim geliyor hocam.

Mesele sadece Üniversite değil ki...

Bundan eminim...

otobüsle aynı paraya mı geldiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm üniversiteleri Ankara üniversitesi gibi sanıyorsun sanırım. Yazın çok şehir gezdim birsürü üniversite gördüm, çoğu üniversitenin binaları zorla ayakta duruyor hiç bir aktiviteleri yok. Ankara üniversitesi kampüsüne bakıp da tüm Türkiyeyi nasıl genelleyebiliyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 11 Ocak 2018; 19:2:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.