< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 20:06:46 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 20:06:46 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Theo'dur diye gelmiştim doğru tahmin yapmışım gidiyorum
|
Herkes forum dh ölücü ruhuna sahip değil
|
Manuş baba haklı beyler, olaysız dağılın
|
Tüm üniversiteleri Ankara üniversitesi gibi sanıyorsun sanırım. Yazın çok şehir gezdim birsürü üniversite gördüm, çoğu üniversitenin binaları zorla ayakta duruyor hiç bir aktiviteleri yok. Ankara üniversitesi kampüsüne bakıp da tüm Türkiyeyi nasıl genelleyebiliyorsun ?
|
Mesele sadece Üniversite değil ki...
Her alanda geride yaşıyoruz... Sabah trenle geldim Ankara'ya, yataklı, rahat, otel gibi, otobüsle aynı saatte hemen hemen ama koca tren boştu, mis gibi yataklar, sessiz, sıcak, hemen kalk lavaboya git, canın sıkıldı restoran hemen orada, vagonlar arasında yürü, manzaranın tadını çıkar vs. Ama halkımız kullanmıyor... Biz bilinçli olarak zeka problemli bir halk haline getirilmişiz... Bundan eminim... |
BİR DEVLETİN YAPMASİ GEREKEN ŞEYLERİ GELİP BURDA " BAKİN BU MAL OGRENCİLER SUKRETMİYOR DEVLETİMİZ İNANİLMAZ İYİ " DİYE LANSE ETMEYİN ALNİNİZİ KARİSLARİM
Demişim farkindaysan . Yani senin devletin bunu yapmali zaten. Bu şuna benziyor SSK nin borçlu çıkması halk tarafından kötü görülüyor ama adam bilmiyor ki SSK kar amacı gutmuyor çünkü halka hizmet adina kurulmuş bir şey ki üni lerde öyledir birçoğunun bütçesi bazi illere harcanan paralardan fazla yani zaten olmasi gereken bir şey için çıkıp da bakın Bizim uniler harika demen mantiksiz İkincisi senin devletin gazozdan bile ÖTV alıyor farkindaysan yani bir 7 yaşındaki çocuk bile vergi veriyor gazoz aldığında yani sistemli kölelik var devlete (ve ÖTV korkarım ileride ölümüne artacaktır).Bunu şuraya baglayacagim devlet zaten senin parani sana veriyor ustune kalan parayi da saçma sapan yerlere yatırıyor (her şehire stadyum kurulumu,paso yol yapmak vs.) Üstüne üstlük 800 milyar dolar borç aciklasana bana bunu dünyanın en fazla vergi veren ulkesiyiz ve bir halt olmuyor |
Ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Konu sahibi arkadaşın söylediklerine pek katıldığımı söyleyemeyeceğim. Spor salonu çoğu üniversitede öğrencilere ücretsizken Ankara Üniversitesi'nde ücretli ve kayıt olursanız sadece belirlediğiniz 3 gün kullanabiliyorsunuz. Günü arttırmak için ekstra fiyat çıkıyor mu çıkmıyor mu tam bilmiyorum. Ayrıca bu sene Cebeci fakültesindeki basketbol sahasını kullanamadım çünkü aylardır tadilattaydı. Diğer salonu da antrenmanlara ayırdıkları ve kurslara kiraladıkları için yine kullanamamıştık. Yaz kış kamplar var evet ama ücretsiz değil. Çok düşük fiyatlı olsa bile ücretsiz diye insanları yanıltmak yanlış olur. Ayrıca yemek ücretsiz değil. Yemek 3 lira (geçen sene 2.5 TL idi) ve hiç güzel değil. O baştaki duyuru fotoğrafı hangi fakülteden bilmiyorum. Kütüphane 24 saat açık demiş ama biz daha bu sene vize döneminde hafta sonu fakültenin kütüphanesine çalışalım diye geldiğimizde hafta sonu öğrencileri almıyoruz demişlerdi güvenlikler (DTCF). Üniversite kulüplerinin zaten ne kadar yararlı olduğu konusuna girmek bile istemiyorum zaten. Üniversitedeki kulüplerden sadece açanların ve 3. 4. sınıf öğrencilerinin zevk alarak faaliyet yaptığını söylesem çoğu kişi bana katılır eminim.
Konu sahibi arkadaş hatırladığım kadarıyla bir ara saçma sapan couchsurfing konuları açıyordu. Şu hep hayatı çok güzel yaşayan, çok gezen, çok bilen, hep dolu olan fakat ne hikmetse buraya kendi yaşıtlarını ve gençleri eleştirip aşağılamak için konu açmaya zaman ayırabilen bir arkadaş kendisi. Hayattaki başarılarını, sosyal yaşantısını ve ayrıca vereceği öğütleri çok büyük merakla (!) takip etmekteyiz. |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 18:41:41 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 18:53:40 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 11 Ocak 2018; 18:59:4 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 11 Ocak 2018; 19:2:17 > |