Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan bizim okulda da bunlar yok gelde çıldırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaay much refah diyen birader de gelmiş

Ulan sen once git bi arastirsana Suriyeliler üni de okuduklarinda ne kadar para aliyor . Ben söyleyeyim 1270 lira+ konaklama beleş

Üstüne mezun olunca askerlik YOK vergi YOK her türlü imkandan yararlanma VAR

Ve üstüne üstlük senin vatanının evladı eşek gibi çalışıp uniye hazırlanırken hayatının en iyi anlarını salak bi sinava verirken suriyeliler sınava GİRMİYOR.

BU sinava girmeme durumunun bi benzeri yabanci oyrencilere de var yös gibi saçma sapan bi sinava giriyorlar sadece basit mat. Sorulari var ama sen turksen mictin niye turev integral ve senle alakasi olmayan bir yığın konu

BİR DEVLETİN YAPMASİ GEREKEN ŞEYLERİ GELİP BURDA " BAKİN BU MAL OGRENCİLER SUKRETMİYOR DEVLETİMİZ İNANİLMAZ İYİ " DİYE LANSE ETMEYİN ALNİNİZİ KARİSLARİM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Hocam bizim eve tahmini ayda 1500 falan giriyor belki daha az. Bunun içinde evin masrafları faturalar vs. dahil değil yani öğrenci olsam bana yollanacak max para 200 tl. Ben de part time çalışsam ankara gibi bir yerde yaşayabilir miyim ? Bir de 400 burs gelse ?

ayda 1500 ne? sen zaten fakirsin nereye gidersen git 1500 tl nedir

• bende günlük 18000 usd kazanıyorudum baktım günümüzün jp morganı olucam lan dedim az kendimi geliştireyim herşeyi bıraktım şuan günde 0.3 liraya yaşıyorum neyse çıkayımda yerden taş toplayayım emip enerjimi karşılıyorum hemde beleş siz çok tembelsiniz
  • Ucretsiz kahvalti yemek var var olmasina da,verilen seyler hayvan bile yemez.Universitelerin spor salonunda havasizliktan bogulursun,havuzlarindan verem olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

herkes ölücü değil ne yaparsın.
    çay nerede 50 krş hangi üni ?

Ölücülükle ne ilgisi var?

Verilen ücretsiz hizmetlerden faydalanmak mı ölücülük?

Ölücü dediğin fiyatı olduğundan çok aşağı indiren abartı pazarlamacılara denir...

Ankara Üni.

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

Bu otomattan milli kütüphanede de var. Hayatımda içtiğim en berbat çay, ağzımı buruşturuyor. Ayrıca soğuk. Bedava bile olsa içmem. Hafif ısıtılmış ıcetea dan farkı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Hocam bizim eve tahmini ayda 1500 falan giriyor belki daha az. Bunun içinde evin masrafları faturalar vs. dahil değil yani öğrenci olsam bana yollanacak max para 200 tl. Ben de part time çalışsam ankara gibi bir yerde yaşayabilir miyim ? Bir de 400 burs gelse ?

ayda 1500 ne? sen zaten fakirsin nereye gidersen git 1500 tl nedir

Neden öyle dediniz şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

herkes ölücü değil ne yaparsın.
    çay nerede 50 krş hangi üni ?

Ölücülükle ne ilgisi var?

Verilen ücretsiz hizmetlerden faydalanmak mı ölücülük?

Ölücü dediğin fiyatı olduğundan çok aşağı indiren abartı pazarlamacılara denir...

Ankara Üni.

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

Bu otomattan milli kütüphanede de var. Hayatımda içtiğim en berbat çay, ağzımı buruşturuyor. Ayrıca soğuk. Bedava bile olsa içmem. Hafif ısıtılmış ıcetea dan farkı yok.

Sizin makine arızalı demek, bu Makinenin çayı çok hoş...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün dersleri ingilizce mi gördünüz?

• olsun dolar 5 tl üşke batıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Ucretsiz kahvalti yemek var var olmasina da,verilen seyler hayvan bile yemez.Universitelerin spor salonunda havasizliktan bogulursun,havuzlarindan verem olursun.

Gelip yedin de mi yorum yapıyorsun?

Hem kahvaltısı hem öğle yemeği müthişti.

Zeytinli poğaça, güzel bir çorba ve sınırsız çay...

Öğle yemeğinde de tavuk bonfile ve patatesli börek harikaydı...

Ben ısmarlarım söz, davet ediyorum seni...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Hocam bütün dersleri ingilizce mi gördünüz?

Hocalarımız Türkçe bilmiyordu ki, Amerikalı hatta Jeff Harvard mezunuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Ucretsiz kahvalti yemek var var olmasina da,verilen seyler hayvan bile yemez.Universitelerin spor salonunda havasizliktan bogulursun,havuzlarindan verem olursun.

Ayrıca havuza ve spor salonuna buyur, MacFit yanında hiç bir şey... emin olabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Vaay much refah diyen birader de gelmiş

Ulan sen once git bi arastirsana Suriyeliler üni de okuduklarinda ne kadar para aliyor . Ben söyleyeyim 1270 lira+ konaklama beleş

Üstüne mezun olunca askerlik YOK vergi YOK her türlü imkandan yararlanma VAR

Ve üstüne üstlük senin vatanının evladı eşek gibi çalışıp uniye hazırlanırken hayatının en iyi anlarını salak bi sinava verirken suriyeliler sınava GİRMİYOR.

BU sinava girmeme durumunun bi benzeri yabanci oyrencilere de var yös gibi saçma sapan bi sinava giriyorlar sadece basit mat. Sorulari var ama sen turksen mictin niye turev integral ve senle alakasi olmayan bir yığın konu

BİR DEVLETİN YAPMASİ GEREKEN ŞEYLERİ GELİP BURDA " BAKİN BU MAL OGRENCİLER SUKRETMİYOR DEVLETİMİZ İNANİLMAZ İYİ " DİYE LANSE ETMEYİN ALNİNİZİ KARİSLARİM

Yiğidi öldür hakkını yeme!

Ben Suriye politikasını savunmuyorum aksine karşısındayım...

Devletin bir çok yanı yamuk olabilir, herkes eleştiriyor kuru kuru...

Ama güzel icraatleri yaymazsan örnek olsun diye sadece kuru kuru eleştirinin hiç bir faydası yok!

Şimdi bu hizmetleri gören diğer üniversite öğrencileri gidip kendi hocalarına yetkililerine göstermezse bunun da faydası yok, amacım burada insanların hakkını aramasına teşvik etmek...

Size var niye bize yok demedikçe bir şey olacağı yok!

Sen Suriyeli politikasını burada eleştirdin de ne oldu?

Git onu yetkili birine söyle ki bir işe yarasın sözlerin.

Bardağın boş tarafını görmekten sussuzluktan öleceksiniz su yok diye!

• Parali olunca tatli oluyor. Parasiz olunca kimse kullanmaz

• Duşla,kahvaltıyla,sporla öğrenci mi gelişir ne saçma düşünce bu ya?Eğitim sistemine bir baksana önce.Öğrencilerin gelişimi için ortaya konulan bir müfredat var mı?Ders saatleri ona göre mi?Bu kadar bir sığ yaklaşım olamaz.Bahsettiğim genel tabi.Üniversitede işler değişir ama kulüplerin içeriği o kadar boş ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneForSorrow -- 11 Ocak 2018; 22:1:39 >
    Gayet güzelmiş hocam peki kuran, kelam, hadis vb Arapça kaynaklı dersleri işlerken sorun olmuyor mu yani bunları da ingilizce metinler vb üzerinden mi işlediniz?

Umarım sıkmıyorum sizi, bir öğrenciye Arapça veya Türkçe ilahiyat değil ingilizce ilahiyat okumasının şu, bu gerekçelerle daha iyi olduğunu söyleyebilirim diyebilir misiniz? Diyebiliyorsanız gerekçeleri yazar mısınız? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler, hayırlı akşamlar.

• Iki havuzda yuzdu diye hayat sartlari zor diyenler nerede diyor.

Onu baba parasiyla gecinip havuzda yuzerken degil 1600 lira para alip 700 lira kira verip 4 cocuk buyutene soracaksin hemen gaza gelme genc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 11 Ocak 2018; 22:5:8 >

Demişim farkindaysan . Yani senin devletin bunu yapmali zaten. Bu şuna benziyor SSK nin borçlu çıkması halk tarafından kötü görülüyor ama adam bilmiyor ki SSK kar amacı gutmuyor çünkü halka hizmet adina kurulmuş bir şey ki üni lerde öyledir birçoğunun bütçesi bazi illere harcanan paralardan fazla yani zaten olmasi gereken bir şey için çıkıp da bakın Bizim uniler harika demen mantiksiz

İkincisi senin devletin gazozdan bile ÖTV alıyor farkindaysan yani bir 7 yaşındaki çocuk bile vergi veriyor gazoz aldığında yani sistemli kölelik var devlete (ve ÖTV korkarım ileride ölümüne artacaktır).Bunu şuraya baglayacagim devlet zaten senin parani sana veriyor ustune kalan parayi da saçma sapan yerlere yatırıyor (her şehire stadyum kurulumu,paso yol yapmak vs.)

Üstüne üstlük 800 milyar dolar borç aciklasana bana bunu dünyanın en fazla vergi veren ulkesiyiz ve bir halt olmuyor

• hangi üniversite olduğunu söyleseydin bari . ilk kez senden duydum böyle bir şeyi biraz serin hikaye gibi geldi kahvaltı nın ss sini falan bari koysaydın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.