Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: THECERN

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Sizin konuları görünce üniversiteye gidesim geliyor hocam.

Mesele sadece Üniversite değil ki...

Her alanda geride yaşıyoruz...

Sabah trenle geldim Ankara'ya, yataklı, rahat, otel gibi, otobüsle aynı saatte hemen hemen ama koca tren boştu, mis gibi yataklar, sessiz, sıcak, hemen kalk lavaboya git, canın sıkıldı restoran hemen orada, vagonlar arasında yürü, manzaranın tadını çıkar vs.

Ama halkımız kullanmıyor...

Biz bilinçli olarak zeka problemli bir halk haline getirilmişiz...

Bundan eminim...

otobüsle aynı paraya mı geldiniz hocam?

Hayır tabi ki Otobüs 100 Liraydı, Tren 47 Lira...

Trendeki sıcak çorbanın fiyatı bile 4 lira, otobüsün iğrençliğine ve pahalılığına karşılık halkımız trenin konforuna ve ucuzluğuna bakmıyor, kafayı kuma gömüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 19:01:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Tandoğan kampüsünde böyle. Dtcf’de kantinden ya da matbaa denen kafeden alıyosun. Kantinde pahalı çay-kahve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Tüm üniversiteleri Ankara üniversitesi gibi sanıyorsun sanırım. Yazın çok şehir gezdim birsürü üniversite gördüm, çoğu üniversitenin binaları zorla ayakta duruyor hiç bir aktiviteleri yok. Ankara üniversitesi kampüsüne bakıp da tüm Türkiyeyi nasıl genelleyebiliyorsun ?

Bana kötü bir Üniversite örneği göster de o okuldaki imkanları hemen dizeyim teker teker...

Sadece Ankara Üniversitesinden örnek verdiğimi kim söyledi?

Diyarbakır Dicle'yi de okudum... Aynı imkanlar orada da vardı, daha bu yaz oranın havuzunu kullandım ücretsiz ama yine BOŞTU...

• capslock35310 C kullanıcısına yanıt
    Yani baska mantikli aciklama bulamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Tandoğan kampüsünde böyle. Dtcf’de kantinden ya da matbaa denen kafeden alıyosun. Kantinde pahalı çay-kahve

Kantin'den alma zorunluluğu yok ki? Makine için başvuru yapın dikerler hemen bir tane...

Orada bile 75 Kuruş değil mi çay?

Değilse rektörlüğe şikayet edin ki ben 75 Kuruş diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 19:04:42 >
    Hocam nasıl bir is bu oturarak bu kadar para kazanıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitall.portakall

Fotoğraf işi... Bilgisayar başında. Photoshop, daha önce de başka işlerden günlüğüm daha fazlaya geliyordu ama hiç bir işi hayatımın merkezine oturtmak istemedim, saçma geldi para için yaşamak.

Yine çantam sırtımda yollardayım, birazdan İstanbul'a sonra Hollanda'ya... artık yollar nereye çıkarsa

• quote:

quote:

Fotoğraf işi... Bilgisayar başında. Photoshop, daha önce de başka işlerden günlüğüm daha fazlaya geliyordu ama hiç bir işi hayatımın merkezine oturtmak istemedim, saçma geldi para için yaşamak.

Yine çantam sırtımda yollardayım, birazdan İstanbul'a sonra Hollanda'ya... artık yollar nereye çıkarsa

almanya pasaportu varken kolay tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

quote:

almanya pasaportu varken kolay tabii.

Almanya vatandaşı değilim ki nereden çıkardınız?

Proje var, bir de bir bayan arkadaş davet etti... Hiç bir şey oturduğumuz yerden gelmez. Risk almadan neyi gerçekleştirmeyi bekliyoruz ki?

Evime aldığım yabancılar beni öldürecek diye korksaydım ve almasaydım emin olun yaşadıklarımın çoğunu yaşayamazdım, takip ettiğinize göre o olayları da biliyorsunuzdur.

• quote:

quote:

fotoğraflarına güzel photoshop yazınca kiziyordun. Ben biliodum o iste pro olduğuna

• quote:

Orijinalden alıntı: selowan

quote:

quote:

fotoğraflarına güzel photoshop yazınca kiziyordun. Ben biliodum o iste pro olduğuna

Sen devrelere yoğunlaşsana zaten kafadakileri yakmışsın bari sınavdakileri kısa devre yaptırtma... Bu gidişle daha çok uzatırsın bak Hacettepe Elektrik Elektroniği...

Öyle mesaja böyle cevap ;)

• aga ben seni cidden kıskanıyom yav. bounde okuyorum bütün gün götü yayıp yatıyorum evde insanlar sosyalleşiyor bişeyler yapıyor kendini geliştiriyor filan bense sadece yatıyorum ve bundan korkunç bir keyif alıyorum :(
    bak yine sinirlendin . insan iyi yaptığı şeyden iltifat bekler sen sakliyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: selowan

bak yine sinirlendin . insan iyi yaptığı şeyden iltifat bekler sen sakliyosun.

Amacı var amacı, yüksek uçan sert düşer demişler...

Bizim amacımız sürekli kendimizi geliştirmek olmalı, o yüzden bütün sosyal medya hesaplarını kapattım ya... Binlerce takipçisi olmakla insan bir yere gelebilseydi dünya daha güzel bir yer olurdu ama gittikçe kötüye gidiyor...

Becerebildiği bir işi ego tatmini amacıyla kullanarak kendisine saygısızlık eder, bence doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 19:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Manuş baba haklı beyler, olaysız dağılın

Ahahshagahahsjchh olm seni yerim lan kshkaha attımkvovh

•  Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Ben tıp okuyorum hocam dersten başımı kaldırınca azıcık vaktim kalıyor onu da kendime kız arkadaşıma aileme harcıyorum. Böyle şeylerle vaktim olmaz. Üniversitemi görmek bile istemiyorum bir an önce terk etmeye bakıyorum evin yolunu tutuyorum. Ancak yazın o da yine kendim, arkadaşlarımla falan.

Asıl Tıp okuyanların imkanı daha çok çünkü zeki, zeki insan da kendini daha çabuk geliştirir bence...

Mesela en yakın arkadaşlarımdan Yağmur hem Tıp öğrencisi hem de Flarmoni Orkestrasında müzisyen, Yan Flütte... Aynı zamanda Astronomi konusunda muhteşem geliştirmiş kendini, daha bir çok farklı ilgi alanı... bu da yetmezmiş gibi bölümünde de çok başarılı...

Yeter ki insan istesin... İlk ağızdan örnek verdim ki yerinde olsun.

• Kardeş şizofren misin nesin tüm üniversitelerde aynı imkanlar mı var da bu şekil konuşuyorsun BOŞ KONUŞUYORSUN.

Nasil buldun hocam bu isi bende üniversitedeyim ilgim var photoshopa falan ama bu işten para kazanamiyorum tamda paraya ihtiyacim varken bir yol göstersen bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ysjodyy

Kardeş şizofren misin nesin tüm üniversitelerde aynı imkanlar mı var da bu şekil konuşuyorsun BOŞ KONUŞUYORSUN.

Bana Üniversite ismi söyle sana imkanlarını dizeyim KANITLARI ile...

Bekliyorum...

Sen Pessimistsin biliyorum ama benim Şizofren olduğumu iddia ediyorsan hadi kanıtlayalım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.