Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Duşla,kahvaltıyla,sporla öğrenci mi gelişir ne saçma düşünce bu ya?Eğitim sistemine bir baksana önce.Öğrencilerin gelişimi için ortaya konulan bir müfredat var mı?Ders saatleri ona göre mi?Bu kadar bir sığ yaklaşım olamaz.Bahsettiğim genel tabi.Üniversitede işler değişir ama kulüplerin içeriği o kadar boş ki.

İnsan kendini eğitir, antik çağda yaşamıyoruz, bilgi için illa hoca şart değil, İnternet diye parmaklarının ucunda tüm bilgi,..

Öğrenciye ortam verilir öğrenci araştırmasını yapar, üniversite böyle bir ortamdır...

Orada öğrenci hocayı sadece içinden çıkamadığı problemler için rahatsız etmelidir, hocanın da görevi yeniliktir, çocukları karşısına alıp sıfırdan bir şey anlatmak değildir...

Gidip bakabilirsiniz gelişmiş ülkeler hep böyle...

Saçma demeden gerekçenizi sunun önce...

Karnı aç, pis, tembel, bilgisiz biri nasıl yenilik getirtsin? Nasıl düşünsün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yazmaya gelmistim gerek kalmamis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

hangi üniversite olduğunu söyleseydin bari . ilk kez senden duydum böyle bir şeyi biraz serin hikaye gibi geldi kahvaltı nın ss sini falan bari koysaydın

Ankara Üniversitesi, bu sabah geldim turdan yenilik var mı diye baktım değdi geldiğime, şimdi İstanbul’a geçiyorum...

Ss alamadım ama bir dahakine davet ederim sizi... ss i birlikte alırız ki konuları bilen bilir, yalan yok, gerek de yok.

Bu resmî zaten yemekhane kapısında çektim,

Görevliler tek tek öğrencileri davet ediyordu bana bir kaç defa sordular yedin mi diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ocak 2018; 22:13:31 >
  • Ankara üniversitesi mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gölbaşı kampüsünde ettik kahvaltımızı ve kalabalıktı😀

• Onların sesi ancak harç parası olunca çıkar.hizmetle işleri yok.hoş uzun zamandir harc parasi yok bunlar onun da kiymetini bilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

BİR DEVLETİN YAPMASİ GEREKEN ŞEYLERİ GELİP BURDA " BAKİN BU MAL OGRENCİLER SUKRETMİYOR DEVLETİMİZ İNANİLMAZ İYİ " DİYE LANSE ETMEYİN ALNİNİZİ KARİSLARİM

Demişim farkindaysan . Yani senin devletin bunu yapmali zaten. Bu şuna benziyor SSK nin borçlu çıkması halk tarafından kötü görülüyor ama adam bilmiyor ki SSK kar amacı gutmuyor çünkü halka hizmet adina kurulmuş bir şey ki üni lerde öyledir birçoğunun bütçesi bazi illere harcanan paralardan fazla yani zaten olmasi gereken bir şey için çıkıp da bakın Bizim uniler harika demen mantiksiz

İkincisi senin devletin gazozdan bile ÖTV alıyor farkindaysan yani bir 7 yaşındaki çocuk bile vergi veriyor gazoz aldığında yani sistemli kölelik var devlete (ve ÖTV korkarım ileride ölümüne artacaktır).Bunu şuraya baglayacagim devlet zaten senin parani sana veriyor ustune kalan parayi da saçma sapan yerlere yatırıyor (her şehire stadyum kurulumu,paso yol yapmak vs.)

Üstüne üstlük 800 milyar dolar borç aciklasana bana bunu dünyanın en fazla vergi veren ulkesiyiz ve bir halt olmuyor

Bak dönüp dolaşıp boş tarafını görmeye devam ediyorsun....

Bana bedava kahvaltı veren bir üniversite göstersene dünyada? Ben görmedim Almanya’da Hollanda’da !

En pahalı vergi, en pahalı benzin, en pahalı saçma sapan şeyler hatta pasaprot bile en pahalı... eeeee? Bunun böyle olmadığını söyleyen mi var?

Ben dolu tarafını görüyorum sen boş tarafını sadece ama sadece söylüyorsun... laf var icraat yok...

Eeee bunları söyledin de ne oldu?

Bilmeyen mi var?

Zaten birinci dünya savaşını kaybetmiş yenik bir devletsin, sömürgesin... kendi arabanı bile üretmemişsin onu bırak sim kart gibi küçük bir kartı bile üretecek iraden yok.... bunu zaten biliyoruz hepimiz ama bilmek ve sürekli söylemek neyi değiştiriyor söylesene?

Kahvehane muhabbeti yapmaktan başka bir şey yapmıyorsun, boş boş eleştiri!

• quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

Gölbaşı kampüsünde ettik kahvaltımızı ve kalabalıktı😀

Afiyet olsun evet :)

Ama Tandoğan boştu...

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Iki havuzda yuzdu diye hayat sartlari zor diyenler nerede diyor.

Onu baba parasiyla gecinip havuzda yuzerken degil 1600 lira para alip 700 lira kira verip 4 cocuk buyutene soracaksin hemen gaza gelme genc.

Baba parası olduğunu kim söyledi? Konuda da yazdım kendim çalışıyorum ayrıca hangi üniversite öğrencisinin dört çocuğu var hangisi asgari ücretle çalışıyor?

• BEDAVA
    Bedava yaşıyoruz, bedava;
    Hava bedava, bulut bedava;
    Dere tepe bedava;
    Yağmur çamur bedava;
    Otomobillerin dışı,
    Sinemaların kapısı,
    Camekanlar bedava;
    Peynir ekmek değil ama
    Acı su bedava;
    Kelle fiyatına hürriyet,
    Esirlik bedava;
    Bedava yaşıyoruz, bedava.
    Orhan VELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Gayet güzelmiş hocam peki kuran, kelam, hadis vb Arapça kaynaklı dersleri işlerken sorun olmuyor mu yani bunları da ingilizce metinler vb üzerinden mi işlediniz?

Umarım sıkmıyorum sizi, bir öğrenciye Arapça veya Türkçe ilahiyat değil ingilizce ilahiyat okumasının şu, bu gerekçelerle daha iyi olduğunu söyleyebilirim diyebilir misiniz? Diyebiliyorsanız gerekçeleri yazar mısınız? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler, hayırlı akşamlar.

Önce sağlam çok güzel bir İngilizce Eğitimi veriliyor size, Amerika’ya gitmenize gerek kalmıyor, onlar size geliyor...

Ama önce okul öğretim üyesi kadrosunu iyi araştırın, hocalar yerliyse uzak durun İngilizce ilahiyat olmaz tiyatro olur sadece o.

Daha sonra Arpaça Eğitimini de Arap hocalar gelip size veriyor çok güzel öğrenim görüyorsunuz.

Yazın hocalar size yurt dışı görevler veriyorlar, kurumlardan, iyice pekişiyor.

Mevcut çok az 18 kişiydik 14 e düştük daha kaliteli ki tek erkektim.

Sorularınızı detaylı konuşalım geniş zamanda özelden.

Alan derslerini de gayet iyi alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

BEDAVA
    Dere tepe bedava;
    Yağmur çamur bedava;
    Otomobillerin dışı,
    Sinemaların kapısı,
    Camekanlar bedava;
    Peynir ekmek değil ama
    Acı su bedava;
    Kelle fiyatına hürriyet,
    Esirlik bedava;
    Orhan VELİ

Diyarbakırlıyım....

Ama Diyarbakırlı diye illa her konuda muhalif olmam gerekmiyor....

Doğruya doğru demek neden bu kadar insanın zoruna gider ki?

Takdir edeceklerine nefret kusuyor insanlar genel olarak!

• Cebeci.lampusunde cay 75 krs otomat yok bu kahvalti yeni cikti heralde

• Bizim üniversitede hep sıra olurdu bu tarz şeylerde demek sizin üniversite öyle sadece, kalabalık olsa bu sefer de kalabalık, yetmiyor diye şikayet edersin.

Bir de cidden merak ediyorum sen ne yapıyorsun, başarılı mısın bu kadar şeyi söylediğine göre fakülte birincisi falan olman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

BEDAVA
    Dere tepe bedava;
    Yağmur çamur bedava;
    Otomobillerin dışı,
    Sinemaların kapısı,
    Camekanlar bedava;
    Peynir ekmek değil ama
    Acı su bedava;
    Kelle fiyatına hürriyet,
    Esirlik bedava;
    Orhan VELİ

Diyarbakırlıyım....

Ama Diyarbakırlı diye illa her konuda muhalif olmam gerekmiyor....

Doğruya doğru demek neden bu kadar insanın zoruna gider ki?

Takdir edeceklerine nefret kusuyor insanlar genel olarak!

Tam İlyas Salman tiradı olmuş.

-abi süt içer misin ?

-İlyas Salman: mandırada ineklerin hayvan hakları sömürülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Ocak 2018; 22:46:16 >

• Yaşım 38 haliyle öğrenci değilim. herhangi bir üniversitede gidip kahvaltı yapıp imkanlardan faydalanabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: capslock35310

Asıl soru nereye oturuyordun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Yaşım 38 haliyle öğrenci değilim. herhangi bir üniversitede gidip kahvaltı yapıp imkanlardan faydalanabilirmiyim ?

Yaşı falan bilmem ama bizim Teologu Türkiye'de bilmeyen üniversite yoktur eğer o tüm bu imkanlardan faydalanabiliyorsa halen siz de kesinlikle yapabilirsiniz.

Ama elinizi çabuk tutun bu işin boku çıkmak üzere gibime geliyor.
  • Olum imkanlar güzelmiş havuz olucak ben yüzmüycem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Yaşım 38 haliyle öğrenci değilim. herhangi bir üniversitede gidip kahvaltı yapıp imkanlardan faydalanabilirmiyim ?

Yaşı falan bilmem ama bizim Teologu Türkiye'de bilmeyen üniversite yoktur eğer o tüm bu imkanlardan faydalanabiliyorsa halen siz de kesinlikle yapabilirsiniz.

Ama elinizi çabuk tutun bu işin boku çıkmak üzere gibime geliyor.

Yok ben ciddi sordum artık öğrenci değiliz sonuçta yaş oldu 38 ben öğrenciyken hiç bu tür uygulamalar yoktu.suan faydalanalım bare faydalanabilirsek.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.