Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Golbasi kampusundeki yemekhanede de mi ucretsiz kahvalti var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin bu saydiklariniz her unide yok ama. Birde kacinci sinifsiniz. Yaz kis programlari ucretli diye biliyorum ben ?

• capslock35310 C kullanıcısına yanıt
    404 Not Found

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın bir ölçüde haklılık payı var.Özeleştiri yapmamız gerektiğini hatırlatan bir konu açması güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

Arkadaşın bir ölçüde haklılık payı var.Özeleştiri yapmamız gerektiğini hatırlatan bir konu açması güzel olmuş.

Bir konumu, bu bininci konusu öz eleştiri yapmamızı talep ettiği.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

Arkadaşın bir ölçüde haklılık payı var.Özeleştiri yapmamız gerektiğini hatırlatan bir konu açması güzel olmuş.

Bir konumu, bu bininci konusu öz eleştiri yapmamızı talep ettiği.

Farklı farklı konular ama sorun hep aynı, bin farklı yol hep aynı kapıya çıkıyorsa bu o sorunu doğru kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Hocam sizin bu saydiklariniz her unide yok ama. Birde kacinci sinifsiniz. Yaz kis programlari ucretli diye biliyorum ben ?

Doktora...

SKS yolumuzu, çadırımızı, kamp malzememizi veriyor zaten, geriye sadece yiyecek kalıyor o da bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Golbasi kampusundeki yemekhanede de mi ucretsiz kahvalti var ?

Ben Gölbaşında değilim ama bir önceki mesajlarda Gölbaşından bir arkadaş ücretsiz kahvaltı verildiğini ve bundan faydalandığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

bedava kahvaltinin ulkeye ne yarari var

Besin sorununu, geçim sorununu geçenler kendini gerçekleştirmeye imkan bulabilir...

Hiç görmediniz mi Antik Yunan tarihini?

Spartalıları ne yapalım? adamlar yaz-kış demeden yalın ayak dolaşarak,aynı elbiseleri giyerek,çok az beslenerek yaşıyordular.bu koşullara rağmen askeri alanda ve günlük yaşantılarında neler yaptıkları ortada.

antik yunan örneği verdiğine göre ya yunanca ya da tarih bölümü okuyor olman gerekiyor,hangisi ?

Felsefecileri kastetti sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

İyi güzel ama her üniversite aynı değil ki.

Ben Çukurova Üniversite'sinde okuyorum.

24 saat açık bir yer mi HAYAL ötesi ...

Ücretsiz kahvaltı mı imkansız ...

Kış kampı diye bir şey ilk defa duydum burada öyle bir dünya yok :D

Havuz var ona lafım yok ancak ben ne zaman havuza gitsem zaten boş olmuyor hatta yoğunluğundan sıkılıyorum rahat yüzemiyorum.

Egzersiz salonu dediğin Fitness ise o da paralı bedava değil.

Bunlar için bana ciddi cevaplar vermeni bekliyorum.

Her üniversitenin benzer imkanları var bence sizin haberiniz yok.

24 saat için dilekçe verin, değerlendirmek zorundalar, örnek olarak diğer üniversitelerin listesini de verin, imza toplarsanız yapmak zorunda kalacaklar.

Ücretsiz kahvaltı olayı bizde yeni başlamış.

Dağcılık topluluğuna üye misiniz ki haberiniz olsun?

Fitness bizim de bedava değil ama dışarıya göre neredeyse bedava, sizin ne kadar?

• Ümstad ben de bu aralar seni dusunuyordum acaba nerde diye.

Bu konulara gelince bir an gaza geliyorum sonra Ankara ve okulum karsima ciktigi anda planlarim duman oluyor

Bir sorum var sana kac yildir boyle maceracisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: capslock35310

Asıl soru nereye oturuyordun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

bedava kahvaltinin ulkeye ne yarari var

Besin sorununu, geçim sorununu geçenler kendini gerçekleştirmeye imkan bulabilir...

Hiç görmediniz mi Antik Yunan tarihini?

Spartalıları ne yapalım? adamlar yaz-kış demeden yalın ayak dolaşarak,aynı elbiseleri giyerek,çok az beslenerek yaşıyordular.bu koşullara rağmen askeri alanda ve günlük yaşantılarında neler yaptıkları ortada.

antik yunan örneği verdiğine göre ya yunanca ya da tarih bölümü okuyor olman gerekiyor,hangisi ?

Felsefecileri kastetti sanırım

Antik Yunan dedim aklına Sparta geldi... felsefe gelmediğine göre ciddi bir eğitim sorunu var arkadaşın zaten....

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ümstad ben de bu aralar seni dusunuyordum acaba nerde diye.

Bu konulara gelince bir an gaza geliyorum sonra Ankara ve okulum karsima ciktigi anda planlarim duman oluyor

2009 yılından bu yana hemen hemen... bir sabah çantamı sırtıma atıp Mısır’a gitmemle başladı tek başıma parasız... bir buçuk yıl falan sürdü o süreç, Ürdün İsrail civarları ile devam etti.

• Abi avrupa başka ya

• seneye gaziyi hedefliyorum gazide durum nedir ? dediğin imkanlardan gazidede varmidir ?

• Abi sende euro var burda çok kıymetli ondan sana öyle geliyor bide manuş babaya. Çok benziyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ümstad ben de bu aralar seni dusunuyordum acaba nerde diye.

2009 yılından bu yana hemen hemen... bir sabah çantamı sırtıma atıp Mısır’a gitmemle başladı tek başıma parasız... bir buçuk yıl falan sürdü o süreç, Ürdün İsrail civarları ile devam etti.

EyvAllah hocam daha nice gezilere cikarsin umarim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşım 38 haliyle öğrenci değilim. herhangi bir üniversitede gidip kahvaltı yapıp imkanlardan faydalanabilirmiyim ?

Yaşı falan bilmem ama bizim Teologu Türkiye'de bilmeyen üniversite yoktur eğer o tüm bu imkanlardan faydalanabiliyorsa halen siz de kesinlikle yapabilirsiniz.

Ama elinizi çabuk tutun bu işin boku çıkmak üzere gibime geliyor.

Yok ben ciddi sordum artık öğrenci değiliz sonuçta yaş oldu 38 ben öğrenciyken hiç bu tür uygulamalar yoktu.suan faydalanalım bare faydalanabilirsek.

Aynı yaştayız ben iki tane üniversite bitirdim ikisinde de adım atmak paralıydı Yeditepe'ya aracımı bir gün dahi götürmedim park parası+benzin taksi kadar tutacağında evim çok yakındı, Maltepe'de otopark ücretsizdi onun dışında fotokopi, hatta öğrenci kimliği için bile para aldılar.

Valla hocam bu arkadaş hayatı bedava yaşıyor ama nasıl beceriyor anlayamıyorum.

Ben şiir ile anlattım ya hava bedava, su bedava, otomobillerin dışı bedava.

Siz hiç Hz.İsa filmi izlediniz mi ? Sürekli yarını düşünüp kaygılanmayın, kuşları da, filleri de doyuran Tanrı seni mi aç bırakacak sözleriyle öyle bir kafa yapar ki antidepresan içmiş gibi olursun ama işlerin hiç de öyle olmadığını görmen için bir iki saat yeterlidir.

Mutluluğu karın tokluğuna endeksleyip çimlere yatıp kitap okursan elden ayaktan düştüğünde bisikletin pedalını çeviremez hale geldiğinde sorarım ben ona mutluluğu

Elden ayaktan düşmeyecek olan var mı? Ölmeyecek olan var mı?

Boş yaşayıp dört teker araba dört duvar elde etmek için hayatımı heba etmektense, sürünüp eziyet çekmektense hayatımı elimden geldiğince Yaşar, öğrenir, öğrendiklerimi yayar öyle ölürüm... sonunda ölüm varsa ha evde ölmüşsün ha çadırda...

Sadece felsefe yapıyor ve onunla buradaki gençlere "bir hurma, bir zeytin daha fazlasına ihtiyacınız yok mutlu olmak için" propagandasını yapıyorsun oysa ben çok rasyonel bir şey söylüyorum. Her mesajında atladım bisiklete soluğu Mısır'da aldım, arkadaşlarla kampa gittim, oradan çıktım üniversitenin havuzuna anlatıyorsun ama söylediğim gibi elden ayaktan düşeceğin günler için yaptığın bir yatırım yok, yatırımı sadece maddiyat olarak söylemiyorum bir gün oradasın öteki gün başka yerde ortaçağda her şeyi sırtındaki bohçasında olan evsizlerden farkın yok.

Dilediğini yaşamakta serbestsin elbet ama birgün o disko, öteki gün başka gece kulübü har vurup harman savuran zengin züppelerinden tek farkın onları para ile gününü gün etmesi senin beleşe bunu yapman ve Donanım Haber'de şakşakçı bir kitle oluşturman.

En büyük yatırım insanın kendisine yaptığı yatırımdır...

Beleşe değil öğrenmek için dolaşıyorum, şimdi Hollanda yolcusuyum, Almanya’daki iki büyük proje var devam ediyor üstelik finansmanı Almanya veriyor 100.000 Euro hibe.

Bunları da defalarca konularda ifade ettim ama gözden kaçırmakta ısrar ediyorsun, işine gelmiyor belli ki...

Ayrıca bir çok konuda Ssli şekilde çalıştığım işleri de attım, en son geçen hafta çalıştım günlüğü minimum 1850 lira diye de ayrıntısı ile anlattım bu da işine gelmemiş!

Bir halta yaramadıktan sonra paranın evin ne kıymeti var? Ben ölünce vay be adamın evi vardı diye mi anacak millet?

Felsefe değil asıl rasyonel olan bu....

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonyy

seneye gaziyi hedefliyorum gazide durum nedir ? dediğin imkanlardan gazidede varmidir ?

Gazi de yemekler daha ucuz yine benzer imkanlar var mesela 24 saat açık kütüphane gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.