Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Ümstad ben de bu aralar seni dusunuyordum acaba nerde diye.

Bu konulara gelince bir an gaza geliyorum sonra Ankara ve okulum karsima ciktigi anda planlarim duman oluyor

Bir sorum var sana kac yildir boyle maceracisin?

2009 yılından bu yana hemen hemen... bir sabah çantamı sırtıma atıp Mısır’a gitmemle başladı tek başıma parasız... bir buçuk yıl falan sürdü o süreç, Ürdün İsrail civarları ile devam etti.

EyvAllah hocam daha nice gezilere cikarsin umarim

Teşekkür ederim, gezmenin çok çok öğretici olduğunu bize dünyanın en çok gezen iki milleti olan Japon’lar ve Almanlar çok açık göstermeli aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Abi sende euro var burda çok kıymetli ondan sana öyle geliyor bide manuş babaya. Çok benziyorsun

Tek Euro harcamadım hesapta duruyor hatta elimi sürmedim... para bahane tembel bir nesiliz tüm sorun bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Senden bahsetmedim devletten bahsettim.

Bu arada bunları yapman gercekten güzel.Ama aynısını ben yapmak isteyip AFAD a gönüllülük ile ilgili gelip gönüllü olmak istiyorum diye mail attigimda zerre yardimci olmadılar nasil bu gönüllülük islerine girdiğin konusunda bana yardımcı olursan sevinirim

Teşekkür ederim,

O yöntemle gönüllü olunmuyor maalesef çünkü söylediğin kurum artık kamusallaşmış, ben de TİKA ya bizzat gittim ama gönüllülük üzeri çalışmıyor bunlar.

Gönüllü çalışmak istiyorsan sivil toplum dernekleri var binlercesi, üniversite toplulukları var, mesela kanserlemücadelederneği güzel bir başlangıç...

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dijitall.portakall

Haklısın başkan gelin damat olayını duymuştum da onun için guzel bir dslr lazim ben daha cok telefonla falan cekebiliyorum. kisa zamanda stok fotograf sitelerine giris yapmayi planlıyorum. sen biometrik vesikalik demişsin studyon falan var herhalde dimi?

Stüdyo dediğin Bir makine bir tripod bir beyaz perde hepsi bu... Ufak bir şey üstelik ama kazancım günlük 1.850 liraydı minimum bazen 2.500... Ayrıca Dslr şart değil ben Kompakt ile çektim Fujifilm Finepix S100fx gayet yeterliydi...

Günlük 1850 lira kazanıyordun ve sabah beleş kahvaltı kovalıyorsun öylemi çok inandırıcı.

Kovalamıyorum, sadece burada paylaştım, o imkandan sadece bir defa faydalandım... hiç bir şey sürekli değil olmamalı... iki günü eşit olan zararda olur bence.

• Hocam çok haklısınız gerçekten. Devlet üniversitelerde hayat çok ucuz.

Yurtlar ucuz, yemek ucuz, spor salonu ucuz, kütüphane bedava.

Keşke aile yanından ayrılıp başka şehirde okusaydım da üniversite içinde daha çok zaman geçirseydim.
  • akdenizdeyim daha imkan göremedim
  • Devlet üniversitelerinin kıymetini bilmek lazım. Yaz okuluna kalan arkadaşlarımız tek ders için 3-4 bin tl ödüyor bizim okulda. Hacettepe yıllarımı özledim postu görünce.

• Hocam doğru demissiniz çoğu unide imkan var ama kullanan öğrenci yok. Siz genelde köklü unileri yazmışsınız ben buraya alku yazsam kaç kişi üniversite olduğunu bilir. Evet Alanya alkü hiç bir imkan maalesef yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manonofy -- 12 Ocak 2018; 3:14:15 >
  • Buldun kitleyi sömür bakalım. Git twitter hesabı aç, orada bunları yaz ipleyen bile olmaz.

• Smepte kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşım itü'den vakıf üniversitesine geçti. Her gün yaz okuluna kalmamak için ekstra çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Kız arkadaşım itü'den vakıf üniversitesine geçti. Her gün yaz okuluna kalmamak için ekstra çalışıyor

Vakıf üniversitelerinin bir kısmında tam burslu okuyan öğrencilere yaz okulu ücretsiz ancak Atılım'da hem büt yok hem de yaz okulunda 3 derse kalsan bir araba parası gidiyor. Biz de buraya okul diyoruz işte Hacettepe'den Atılım'a geçtim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smepte -- 12 Ocak 2018; 3:29:41 >
  • Kayseri adına konuşayım istersen Theo. Biraz ülke şartlarını da işin içine katacağım ama kusura bakma.

Erciyes'te Dağcılık az çok faal gerisi fıs. Bisiklet kulübü boş. Kaybisler paralı kışın haliyle kapalı. İlk yarım saat bedava sonrası 50 Kr 1 TL falan. Gayet makul istasyon araları 30 dk da gidiliyor yani Bırak-al taktiği ile beleş gez. Bu konuda haklısın ki şahsen ben ve bir kaç arkadaşım bunu yapıyoruz.

Yemekhane 2 tl çok sıra var ve yeni fakülteye uzak kısmen. Evde kalıyorum yol git sıra bekle uzun iş. Zaten bu sene burs ayarlayamadığım için part çalışıyorum. Vakit yok anlayacağın. O imkanlar vakti olana.

Haklı olduğun kısımlar var ama şartlar el vermiyor bazen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Sizin konuları görünce üniversiteye gidesim geliyor hocam.

Mesele sadece Üniversite değil ki...

Her alanda geride yaşıyoruz...

Sabah trenle geldim Ankara'ya, yataklı, rahat, otel gibi, otobüsle aynı saatte hemen hemen ama koca tren boştu, mis gibi yataklar, sessiz, sıcak, hemen kalk lavaboya git, canın sıkıldı restoran hemen orada, vagonlar arasında yürü, manzaranın tadını çıkar vs.

Ama halkımız kullanmıyor...

Biz bilinçli olarak zeka problemli bir halk haline getirilmişiz...

Bundan eminim...

+1500

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ümstad ben de bu aralar seni dusunuyordum acaba nerde diye.

Bu konulara gelince bir an gaza geliyorum sonra Ankara ve okulum karsima ciktigi anda planlarim duman oluyor

Bir sorum var sana kac yildir boyle maceracisin?

2009 yılından bu yana hemen hemen... bir sabah çantamı sırtıma atıp Mısır’a gitmemle başladı tek başıma parasız... bir buçuk yıl falan sürdü o süreç, Ürdün İsrail civarları ile devam etti.

EyvAllah hocam daha nice gezilere cikarsin umarim

Teşekkür ederim, gezmenin çok çok öğretici olduğunu bize dünyanın en çok gezen iki milleti olan Japon’lar ve Almanlar çok açık göstermeli aslında.

Hah iyi bir nokta bizim neden boyle oldugumuzla alakali

Almanlar ve Japonlar diyorsun ikiside ekonomide zirveye oynuyor butceleri fazla veriyor cok zengin ulkeler ve milletler hatta japonya butce fazlasini gezsinler diye memurlarina veriyor diye duymustum

Bizdeki imkansizliklarin psikolojik bir sonucu oldugunu dusunuyorum soyle aciklayayim

Insanimiz her insan gibi bir seyler istiyor ama sartlar malum istiyor alamiyor istiyor alamiyor istiyor alamiyor sonra ne oluyor? Adam artik istememeye karsi sartlaniyor şükür psikolojisine giriyor karni doysa ona yetiyor tek eglencesi tv izlemek mac siyaset tartismak oluyor iyice uyusuyor

Bu isteme olayi cocukluktan basliyor bakiyorum markette avmde sagda solda cocuk bir sey istiyor istediği alinamaz pahali falan bir sey degil ya bir abur cubur ya uyduruk bir oyuncak annesi tutturuyor almayacagiz da almayacagiz yalan soyluyor kandiriyor aglatiyor cocugu mahfediyor ortalik yerde yine de almiyor inanki bu durumla karsilasinca icimden ulan ben vereyim parasini be ne degerliymis malin diyorum

Insanimizin ilk amaci 1 ev 1 araba ve 1de es bu bitince 2. Amac cocuklari evlendirmek 3.amac ev al kiraya ver

Son asamasi ne bunun =kazandigin paralari yiyemeden öl

Cok kotu durumdayiz coook umarim kendimi kurtarabilirim bu sirkülasyondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonyy

seneye gaziyi hedefliyorum gazide durum nedir ? dediğin imkanlardan gazidede varmidir ?

Kardes gaziyi iyi arastir yeminle hayatin kayar

Theologist ankara universitesinin merkez kampusunde okuyor orasi inanilmaz guzel bir yer gezdim biliyorum gazi merkez eh iste denebilecek bir yer ben besevler yerleskesindeyim ÇÖP wcde bile sira bekliyorsun yemekhane vs leş kantinler leş

Ha ama ben merkez kampuse yururum dersen (500 900m civari) merkezden yararlanirsin

Misal ankara hukukta okursan ankara merkwzden yararlanman zor ankaraya binmen lazim

Unini bolumunu okuyacagin kampusu cok iyi arastir ben biliyordum bu ......sini..... Yaptigimin ..... Yerini ama mecbur geldim

• Dostum hangi üniversiteden bahsediyorsun daha önce konularına bakmıştım ankara üniversitesiydi galiba para vermemek için kütüphanede sabahlayıp çimlerde felan yuvarlanıyordun Ben 3 senedir ktü deyim ne parasız klüp gördüm ne parasız bisiklet ne ücretsiz yemek.Gerçi yalan olmasın bir iş adamı bir kaç öğrenciye ücretsiz yemek sağladı.Spor salonu dışarıya göre uygun ama adam akıllı ekipman yok havuz yok her yeri kendi olduğun yer gibi düşünme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HR Creative -- 14 Ocak 2018; 0:25:23 >
  • Bir iki kaliteli mühendislik, hukuk, iktisat üni/bölümünü, 4,5 kaliteli Tıp fakültesini çıkar, geri kalan üni ve öğrencilerinin büyük bir kısmı hakkaten boş yaşıyor.

Konularında yazdığın bazı şeyler cidden abartı ama haklı olduğun kısımlar da var. Üni öğrencileri inanılmaz musrif, saçma sapan bölümlerde saçma sapan işler yapıyorlar.

Adam hayvani hevesatlarını gidermekten başka bişey yapmıyor üni bölümünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

bedava kahvaltinin ulkeye ne yarari var

Azıcık düşünebilseydi keşke..

• Element uydurma önemli şirket genel müdürleri o kadar alamıyor bu ülkede . Saklıyorsun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Element uydurma önemli şirket genel müdürleri o kadar alamıyor bu ülkede . Saklıyorsun bence.

1 Milyon taşeron işçiden beş adet vesikalık resim istendi. İşçi başı 20 TL çoğu biyometrik de çektirdi onlar da 20TL

Bir daha düşün şimdi ki yeni kimlikler için herkes çektirmek zorunda!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.