Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Cay nerde 50 kurus? Suyu bile 1.5tan saticaklar utanmasalar artik.

Resmini atmıştım... ilk sayfalarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Teolog polyanacılık oynuyor.

Yarın bir trafik kazası geçirip iki kolunu, iki bacağını, iki gözünü birden kaybetse yine buraya gelir "siz hayatın güzelliklerini görmekten acizsiniz çünkü gönül gözünüz kapalı, ben bu halimle bakın hayata 4 elle sarılmış durumdayım ( hatırlatırım iki kol kopuk ) ve çok mutluyum, hayatta her şey para değil. Gitmek istediğim her yere otostop yaparak gidebiliyorum bla bla bla bla.

Oksijen ile kafa bulma sendromu deniyor buna, namı diğer polyanacılık, meali "siz işinizi bilmiyorsunuz, mutluluk içinizde"

Sizin gibi her önüme geleni boş ve faydasız şekilde eleştirmiyor olmam beni polyanna sendromuna sokmaz...

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

İşte kanıtı buyurun kendi hayatım... linki inceleyin.

Çalışmalar da var hep gezdiğim gözünüze takılıp kalmasın, malum bardağın boş tarafını görmekten su gibi temel bir ihtiyaçtan bile mahrum kalmış, kurumuşsunuz...

https://goo.gl/photos/RmBppUcACwAzk4V9A

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Sevgili Ali İhsan. Konuyu farklı yerlere çekmenin gereği yok. Laf cambazlığı da yapmayacağım . Bak anlatayım sana kardeşim, benim bu kadın ve 25 yaşlarındaki genç çocuk hakkındaki yorumum seni rahatsız etmemeli. Ben onlara hakaret etmedim. Çocuğu hor da görmedim. Delikanlının parayı alması beni rahatsız etmedi bilâkis kadının hareketi ilginç geldi. Alanın memnun olması gayet doğal. Verenin ( çok zahmetli bir iş olmadığı açık ) buna hazır olması beni şaşırttı. İlk mesajımda bahsettim. Yine söyleyeyim; mesafe 15 metre, iki küçük poşet 1kg etmeyecek miktarda ürünler var. Şimdi iyi niyetle sunu soracağini varsayiyorum ; kadın fıtık veya değil o parayı verecek kardeşim seni ne ilgilendirir. Elbette Kendi tercihidir. İster iki küçük poşeti tasitir verir, ister taşıtmadan da verir. Bu çok çok farklı bir konu. Ayrıca fıtık olan ya da poşet taşıyamayacak kadar çok olan biri online alışveriş yaparak bu dertten de kurtulabilir. Market online hizmete açık. ( Ama sen iyi niyetle sunu söyleyeceksindir; arkadaşım Belki markete gitmek istiyor. Belki online alışveriş yapmayı bilmiyor. )ya da belki senin dediğin gibi serbest ekonomiye katkı sağlamayı hedefliyodur bu da olabilir.

Benim o anda gözlemlediklerimi ve fikirlerimi ilk mesajımda yazdım. Vatandaşlara hakaret etmeden.

Peki, benim bu alışverişe karşı olan gözlemim ve yorumum seni neden bu kadar meşgul etti. Buda benim merakımı celbetti.

Senin ilk mesajını aynen alıntılıyorum.

quote:

Bi arkadaş yazmış parasız olunca kıymeti olmuyor diye. Vatandaşımızın bir kısmı parasını reklam etmeyi sever.

Gayet sağlıklı bir bayanı marketten çıkarken gördüm geçen gün. 2 küçük poşeti tutturmuş 25 yaşında delikanlının eline lüks arabasına doğru yürüdüler. Açtı uzaktan kumandalı barajını, delikanlı poşetleri hooop bagaja. Hanfendi delikanlının eline 10 lira yapıştırdı. Hadi canım iyi günler.

*Araba ile market arası 15 metre.

**Abartmıyorum.

Gayet sağlıklı bir bayan derken sağlıklı ise neden kendi poşetini taşımıyor demeye getiriyorsun, 2 küçük poşeti derken yeniden neden kendi iki küçük poşetini taşımıyor demeye getiriyorsun, lüks araba vurgusunu yapmandaki kasıttan bir sonuca varmak istemiyorum ama aslında açıkça ortada değil mi ? Lüks arabalı hatun kendi taşımıyor 25 yaşındaki çocuğa taşıtıyor, uzaktan kumandalı bagaj demişsin çok da lüks değilmiş bak yeni modellerde arabanın arka tamponunun altına ayağını salladığında bagaj kendiliğinden açılıyor anahtar eğer belli bir mesafe içerisindeyse, hanımefendi delikanlının eline 10 lira yapıştırmış, iki küçük poşeti bir kaç metre lüks otomobil sahibi bir hanımın yanında taşımak için hiç de az bir meblağ değil 10 tane böyle hanım gelse 100 tl eder, kaç işçinin memurun günlüğü 100 tl ?

Bak ben de sana başımdan geçen bir mevzuyu anlayayım, bir süre İngiltere'de yaşadım. Oradaki fast food dükkanlarında buraya nispeten çok daha az katlar içinde masa toplayan, temizleyen insanlar oluyor. Orada kendi masana getirdiğin tepsini çöp tenekesine götürüp atma adetten olmuş ama elbet atmayan da var. Elim alıştığından ben burada da orada alıştığım adeti yerine getirip kendim tepsimi götürüp atmak istediğim bir seferinden genç çalışanlardan biri yanıma gelip "aman abi bırak tepsiyi bana, beni işimden mi edeceksin" dedi.

Aslında daha fazla açmaya gerek var mı bilmiyorum ama kaş yapayım derken göz çıkardığının farkında değilsin.

O kadın fıtık mıdır değil midir bilmem ama bir diğer senaryoya göre sadece çocuğa kendini dilenci gibi hissetmesin emeğinin karşılığını aldığını hissetmesi için o iki küçük poşeti taşıtmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Hiçbir üniversitede bedava yemek diye bir şey yoktur. "Yemek kartı faal olup yemek yiyenler" için bedava kahvaltıdan bahsedilmiş. Hemen çarpıtın

Ayrıca İstanbul üniversitesi, ege üniversitesi, bir dönem İtü'de de bulundum kütüphane 24 saat açık değil. 10'da kapanır, taksim kütüphanesi 24 saat açıktır o da ağzına kadar dolu.

Ben köpek gibi koca istanbul'da 24 saat insan gibi ders çalışacağım yer bulamadım, adam + bedava yemekten bahsediyor. Bir de tıp, mühendislik okuyan adamın kendini geliştirmeye vakti bile kalmıyor lan? herkes senin gibi ingilizce ilahiyat gibi basit boş bir bölüm okumuyor. Ben de ingilizce ilahiyat (ki bilim dalı bile değil) okusam boş beleş takılır gezer tozardım.

Başlığa da kocaman HERŞEY BEDAVA yazmış. cahil.

Öyle sağda solda devlet güzellemesi yapmak kolay, hem okuyan hem de çalışan yüzbinlerce öğrenci var. Herkes sizin gibi değil.

devlet güzellemesi yapmıyor ki
    öğrencileri aşalığıyor sadece

kendisi diyarbakırlı bir kürt
    ve türk nefreti yüzünden bu konuları açıyor
    bildiğin trol

adam sorunlu, asker değilsen neden vatanımı seviyorum edasıyla askerlik fotosu paylaşasın ahahahha?

ah bi anlasam muhaha

resmen asker edasıyla operasyona gidiyor sanki

anca coluk coucugu kandırır

Henüz şikayetinle ilgilenilmedi... forumdan uzaklaştırılmana pek fazla zaman kalmadı. Devam et istersen...

bütün konularını bimer'e ayrıca
    bağlı bulunduğu üniversite linklerini attım.

Türk milletini alenen aşağılayan sen
    bakalım şimdi ne yapacaksın

tck'dan yargılanırsın umarım

Bana değil ceza tebrik mesajı gönderirler diye düşünüyorum, teşekkürler... senin içinse kötü olmuş kendi ayağına sıkmışsın..

yazdım seni kenara
    mesajlarımda herhangi bir hakaret yok

belki okumuyorsundur bile

anladığım kadarıyla hayal dünyan geniş

• quote:

quote:

Yarın bir trafik kazası geçirip iki kolunu, iki bacağını, iki gözünü birden kaybetse yine buraya gelir "siz hayatın güzelliklerini görmekten acizsiniz çünkü gönül gözünüz kapalı, ben bu halimle bakın hayata 4 elle sarılmış durumdayım ( hatırlatırım iki kol kopuk ) ve çok mutluyum, hayatta her şey para değil. Gitmek istediğim her yere otostop yaparak gidebiliyorum bla bla bla bla.

Oksijen ile kafa bulma sendromu deniyor buna, namı diğer polyanacılık, meali "siz işinizi bilmiyorsunuz, mutluluk içinizde"

Sizin gibi her önüme geleni boş ve faydasız şekilde eleştirmiyor olmam beni polyanna sendromuna sokmaz...

Çalışmalar da var hep gezdiğim gözünüze takılıp kalmasın, malum bardağın boş tarafını görmekten su gibi temel bir ihtiyaçtan bile mahrum kalmış, kurumuşsunuz...

Teolog ben seni çok iyi biliyorum kardeşim daha 6 ay önce "hayatım tehlikede her an öldürülebilirim evimde beni öldürmek isteyen biri var" diye konu açan adamsın kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

Teolog ben seni çok iyi biliyorum kardeşim daha 6 ay önce "hayatım tehlikede her an öldürülebilirim evimde beni öldürmek isteyen biri var" diye konu açan adamsın kardeşim.

Evet eski konular duruyor, ses kayıtları ile beraber...

Da ne ilgisi var bu konuyla?

• teog hangi vakıflardan burs alıyorsun ?
  • quote:

teog hangi vakıflardan burs alıyorsun ?

Bursum yok... ihtiyacım da yok...

Gizli saklı da yok, işte hayatım buyur bi bak.

Alengirli işlere girmeye ne gerek var, çok fazla Ahaber izlediğinden olabilir sendeki durum... komplo teorileri konusunda üstümüze yok.

• Ben üniversite okuduğum zamanda aktif olarak görev yaptığım kulüpte aktiviteler için SKS birimi ödeme yapmayı reddetiyordu. Sebep paramız yok. Havuz sadece hocalara, otomat cihazları yok, kütüphanedeki en yani kitap 10 yıl öncesinden ve e kütüphanenin üye olduğu uluslararası arşivler, siteler hakgetire. Okuduğum bölüme yurtdışından öğrenci mi . Yurtdışı imkan mıBen mezun olalı 2.5 yıl oldu sadece. Sorsan tüm imkanlar ayağınızın altında derler. Yersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF0AFFF38 -- 13 Ocak 2018; 18:44:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Sevgili Ali İhsan. Konuyu farklı yerlere çekmenin gereği yok. Laf cambazlığı da yapmayacağım . Bak anlatayım sana kardeşim, benim bu kadın ve 25 yaşlarındaki genç çocuk hakkındaki yorumum seni rahatsız etmemeli. Ben onlara hakaret etmedim. Çocuğu hor da görmedim. Delikanlının parayı alması beni rahatsız etmedi bilâkis kadının hareketi ilginç geldi. Alanın memnun olması gayet doğal. Verenin ( çok zahmetli bir iş olmadığı açık ) buna hazır olması beni şaşırttı. İlk mesajımda bahsettim. Yine söyleyeyim; mesafe 15 metre, iki küçük poşet 1kg etmeyecek miktarda ürünler var. Şimdi iyi niyetle sunu soracağini varsayiyorum ; kadın fıtık veya değil o parayı verecek kardeşim seni ne ilgilendirir. Elbette Kendi tercihidir. İster iki küçük poşeti tasitir verir, ister taşıtmadan da verir. Bu çok çok farklı bir konu. Ayrıca fıtık olan ya da poşet taşıyamayacak kadar çok olan biri online alışveriş yaparak bu dertten de kurtulabilir. Market online hizmete açık. ( Ama sen iyi niyetle sunu söyleyeceksindir; arkadaşım Belki markete gitmek istiyor. Belki online alışveriş yapmayı bilmiyor. )ya da belki senin dediğin gibi serbest ekonomiye katkı sağlamayı hedefliyodur bu da olabilir.

Benim o anda gözlemlediklerimi ve fikirlerimi ilk mesajımda yazdım. Vatandaşlara hakaret etmeden.

Peki, benim bu alışverişe karşı olan gözlemim ve yorumum seni neden bu kadar meşgul etti. Buda benim merakımı celbetti.

Senin ilk mesajını aynen alıntılıyorum.

quote:

Bi arkadaş yazmış parasız olunca kıymeti olmuyor diye. Vatandaşımızın bir kısmı parasını reklam etmeyi sever.

Gayet sağlıklı bir bayanı marketten çıkarken gördüm geçen gün. 2 küçük poşeti tutturmuş 25 yaşında delikanlının eline lüks arabasına doğru yürüdüler. Açtı uzaktan kumandalı barajını, delikanlı poşetleri hooop bagaja. Hanfendi delikanlının eline 10 lira yapıştırdı. Hadi canım iyi günler.

*Araba ile market arası 15 metre.

**Abartmıyorum.

Gayet sağlıklı bir bayan derken sağlıklı ise neden kendi poşetini taşımıyor demeye getiriyorsun, 2 küçük poşeti derken yeniden neden kendi iki küçük poşetini taşımıyor demeye getiriyorsun, lüks araba vurgusunu yapmandaki kasıttan bir sonuca varmak istemiyorum ama aslında açıkça ortada değil mi ? Lüks arabalı hatun kendi taşımıyor 25 yaşındaki çocuğa taşıtıyor, uzaktan kumandalı bagaj demişsin çok da lüks değilmiş bak yeni modellerde arabanın arka tamponunun altına ayağını salladığında bagaj kendiliğinden açılıyor anahtar eğer belli bir mesafe içerisindeyse, hanımefendi delikanlının eline 10 lira yapıştırmış, iki küçük poşeti bir kaç metre lüks otomobil sahibi bir hanımın yanında taşımak için hiç de az bir meblağ değil 10 tane böyle hanım gelse 100 tl eder, kaç işçinin memurun günlüğü 100 tl ?

Bak ben de sana başımdan geçen bir mevzuyu anlayayım, bir süre İngiltere'de yaşadım. Oradaki fast food dükkanlarında buraya nispeten çok daha az katlar içinde masa toplayan, temizleyen insanlar oluyor. Orada kendi masana getirdiğin tepsini çöp tenekesine götürüp atma adetten olmuş ama elbet atmayan da var. Elim alıştığından ben burada da orada alıştığım adeti yerine getirip kendim tepsimi götürüp atmak istediğim bir seferinden genç çalışanlardan biri yanıma gelip "aman abi bırak tepsiyi bana, beni işimden mi edeceksin" dedi.

Aslında daha fazla açmaya gerek var mı bilmiyorum ama kaş yapayım derken göz çıkardığının farkında değilsin.

O kadın fıtık mıdır değil midir bilmem ama bir diğer senaryoya göre sadece çocuğa kendini dilenci gibi hissetmesin emeğinin karşılığını aldığını hissetmesi için o iki küçük poşeti taşıtmış olabilir.

Evet güzel, bu durum hakkında ben de niyet okudum. Bir nevi sen de niyet okuyorsun.olasiliklar çok. İkimizin bahsettiğinden çok farklı bir yaklaşım da olabilir. Bilemeyiz. Şunu da söyleyeyim; Sigarani yakması için adam dahi tutabilirsin. Bunun için belli bir bütçe ayarlayabilirsin. Elbette beni ilgilendirmez lakin bu örneklerin sonu yok. Çok uzatmak istemiyorum yine söyleyeyim, bizler gibi sıradan işlere sahip olan insanlar saatini 10 lira 30 lira arasında çalışıyor. Bizler gibi boğazına kadar borcu olan insanların 10 liraya da 5 liraya da ihtiyacı var. Biz sınırlı imkânlarla yetiştik. 1 liranın ne kadar değerli olduğunu biliriz.o bayan bilmiyor mu. Umarım biliyordur. İhtiyacı yoksa serbest piyasaya çalışsın. Gösteriş yapmadığını varsaymak isterim.

Bu arada umarım fıtık da değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya Theo bu manüpilatif konularınla sadece "önemli olan okul değil, kendini geliştirmek" diye kendini kandıran tayfayı inandırırsın.

iki bedava yemek yiyince millete ahkâm kesiyorsun.

Bakınız dünyaya yön verenlerin çoğu okulu bitirmemişler bile... Amazon’un CEO’su, Alibaba’nın kurucusu Bill Gates veya Einstein vs

Mesele okul değil mesele insanın kendini gerçekleştirmesi, aşması, keşfetmesi, merak ve ilgi duyması... bu da aç karınla olmaz...

Hocam sermayesiz de olmaz ama.

O Amazon kuralım, Google kuralım devri bitti.

Yeni, denenmemiş bir fikrin varsa onlar gibi olabilirsin.

Ama o bile çok zor.

Sen devlet politikalarına, topluma bakmadan toplum tembel deyip geçiştiriyorsun.

Bu manüpülasyonu, dejenerasyonu yapma artık!

Sana göre tek sorun insanlar.

Evet, bu ülke böyle ise, içindeki toplumu bunda etken ama bunu tek noktadan eleştirirsen bir yere varamazsın.

Ben devlette sorun yok demedim hiç bir zaman...

Ama devletin sorunlarını konuşmakla kuru kuru eleştirmekle çözebilir miyiz?

Yarının devlet adamı aramızdan çıkacak ve biz tembelsek aramızdan tembel çıkma ihtimali yüksek olmayacak mı?

Kısaca nasılsak öyle yönetiliriz, kendimizi düzeltmeden devleti düzeltemeyiz...

Haksız mıyım?

Hollanda Başbakan’ını getirsen ne değişecek sanki? Hollanda seviyesine mi çıkacağız?

Senin ülkedeki siyasetten haberin yok herhalde?

Ülkede kaç tane kaliteli hukuk fakültesi, siyasal bilimler fakültesi var? Ben söyleyeyim 4-5 tane en fazla.

Sen toplumun desteğini almadan parlamenter sistemde nereye geleceğini zannediyorsun?

Onu da geçtim toplumu idealist bir öğretmen olup değiştirebileceğini mi zannediyorsun?

Sen nasıl bir ülkede yaşadığının farkında değil misin?

O çocuklara ışık oldun diyelim, o çocukların önünde bir sürü sınav engeli var, müfredat sistemi ortada.

Çok yüzeysel bakıyorsun olaya.

Toplumda bir tembellik var ama bu böyle herkesin kendini geliştirmesiyle çözülecek birşey değil.

Emeğin karşılığını bulmakta zorluk çektiği bir ortamda bu yola kimse girmiyor.

Bunu gör artık.

Herkes kendini geliştirse toplum ve devlet bir süre sonra nasıl gelişmez açıklar mısın?

Mevcut hükümeti götürüp İsveç’in başına koysanız halk o gün isyan çıkartır... çünkü toplum bazı şeyleri aşmış bulunuyor artık.

Yüzeysel mi bu bakış açısı?

Toplumu düzeltmedikten sonra istediğin yöneticiyi getir o toplum buna ayak uyduramaz, mümkün değil... tarih örnekleri ile dolu.

Kaliteli hukuk yok çünkü kaliteli hoca yok,

kaliteli hoca yok çünkü hocalar öğrenciyken kaliteli eğitim almadılar,

kaliteli eğitim almadılar çünkü kaliteli eğitim yoktu,

kaliteli eğitim yoktu çünkü kaliteli eğitimciler yoktu,

kaliteli eğitimciler yoktu çünkü eğitimciler kendilerini iyi eğitemediler,

Eğitemediler çünkü TEMBELDİLER tüm saydıklarım gibi...

• quote:

quote:

Alengirli işlere girmeye ne gerek var, çok fazla Ahaber izlediğinden olabilir sendeki durum... komplo teorileri konusunda üstümüze yok.

kim fonluyor seni ?
    onun cevabını ver önce

• quote:

quote:

quote:

kim fonluyor seni ?
    onun cevabını ver önce

Tutturmuşsun Soros da soros diye günahım kadar sevmem kan emicileri...

Kimsenin fonladığı yok, bisikletimi alıyorum dünyayı geziyorum, gittiğim yerlerde çalışıyorum, ne fonlamasından bahsediyorsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

kim fonluyor seni ?
    onun cevabını ver önce

Kimsenin fonladığı yok, bisikletimi alıyorum dünyayı geziyorum, gittiğim yerlerde çalışıyorum, ne fonlamasından bahsediyorsun...

vay kardeşim çözmüşsün bu işi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kim fonluyor seni ?
    onun cevabını ver önce

vay kardeşim çözmüşsün bu işi

Çözme ne kelime, sağlamasını bile yapmış. Kimi yoksulluktan kendini yakıyor, kimi bisiklete atlıyor günde 1800-3000 tl para kazanıyor.

https://odatv.com/yoksulluktan-kendini-yakti-1201181200.html

Birinde bir gariplik var ama kimde dersiniz.

Güvenlik görevlisi alacağız diye iş ilanı veriliyor yüksek lisans mezunu adam bile asgari ücrete fit oluyor binlerce insan kuyruğa giriyor ama kimine bisikletinin gidonunu döndürdüğü yerde iş var, eeeee ne de olsa deklanşöre basmasını biliyor adam kolay değil bu devirde deklanşöre basıp, yazıcısından çıktısını almak.

• Bu tarz ülke çok refah için de ülke şöyle iyi böyle iyi okumak sağlık bedava tarzı lafları söyleyenler.kimler ise onların desteği var diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Bu tarz ülke çok refah için de ülke şöyle iyi böyle iyi okumak sağlık bedava tarzı lafları söyleyenler.kimler ise onların desteği var diye dusunuyorum.

Sömürge ülkesi olduğumuzu ve başımızdakilerin bizi sömürdüğünü biliyorum ve görüyorum...

kimsenin desteğini aldığım yok...

• Blokluydu kaldırdım, pişmanım ben ettim siz etmeyin.

Geri blokladım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Element uydurma önemli şirket genel müdürleri o kadar alamıyor bu ülkede . Saklıyorsun bence.

1 Milyon taşeron işçiden beş adet vesikalık resim istendi. İşçi başı 20 TL çoğu biyometrik de çektirdi onlar da 20TL

Bir daha düşün şimdi ki yeni kimlikler için herkes çektirmek zorunda!

Yalancıyı Abdi öpsün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 13 Ocak 2018; 21:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Element uydurma önemli şirket genel müdürleri o kadar alamıyor bu ülkede . Saklıyorsun bence.

1 Milyon taşeron işçiden beş adet vesikalık resim istendi. İşçi başı 20 TL çoğu biyometrik de çektirdi onlar da 20TL

Bir daha düşün şimdi ki yeni kimlikler için herkes çektirmek zorunda!

Yalancıyı Abdi öpsün mü?

Buyur link!

https://blog.fotografium.com/fotografcilarin-gunluk-kazanclari/

Gidip bir kurumun önünde fotoğrafçı açabilirsin, mümkünse nüfus olsun... günlük kazancın yoğunluğa göre binlerce olabilir...

Ayrıca gelin damat çekimlerini iki bin ile yedi bin arasına yapabilirsin yeteceğine göre!

Sektörden haberin yoksa bu inanmamazlık niye...

Babam 35 yıllık fotoğrafçı sence o kadar krize rağmen neden iflas etmeyip kaç tane daha stüdyo açabildi?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.