Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Hiçbir üniversitede bedava yemek diye bir şey yoktur. "Yemek kartı faal olup yemek yiyenler" için bedava kahvaltıdan bahsedilmiş. Hemen çarpıtın

Ayrıca İstanbul üniversitesi, ege üniversitesi, bir dönem İtü'de de bulundum kütüphane 24 saat açık değil. 10'da kapanır, taksim kütüphanesi 24 saat açıktır o da ağzına kadar dolu.

Ben köpek gibi koca istanbul'da 24 saat insan gibi ders çalışacağım yer bulamadım, adam + bedava yemekten bahsediyor. Bir de tıp, mühendislik okuyan adamın kendini geliştirmeye vakti bile kalmıyor lan? herkes senin gibi ingilizce ilahiyat gibi basit boş bir bölüm okumuyor. Ben de ingilizce ilahiyat (ki bilim dalı bile değil) okusam boş beleş takılır gezer tozardım.

Başlığa da kocaman HERŞEY BEDAVA yazmış. cahil.

Öyle sağda solda devlet güzellemesi yapmak kolay, hem okuyan hem de çalışan yüzbinlerce öğrenci var. Herkes sizin gibi değil.

devlet güzellemesi yapmıyor ki
    öğrencileri aşalığıyor sadece

kendisi diyarbakırlı bir kürt
    ve türk nefreti yüzünden bu konuları açıyor
    bildiğin trol

ırkçılık yapman tamamen bir rezillik. Irkçılık bir insanlık suçudur!

Bir insanın ırkı onu yüceltmediği gibi, aşağılamaz da!

Sanki Türk dediğin ırk fevakalade! Haberlerdeki kadın cinayetleri, ırz-namus cinayetlerine bakarsan, övündüğün türk ırkının da bir nane olmadığını görürsün.

Ben Türk'üm ama asla ırkımla övünmem. Övüneceğim birşey varsa, o kesinlikle ırkım değildir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Birde hangi üniversite oldugunu yazsaydın keşke

Ankara üniversitesi...

Ama herhangi bir üniversitenin bile çok fazla imkanı var yurt dışındakilere nazaran...

Her üniversitede topluluklar bulunuyor, spor salonu, kütüphane, yüzme havuzu vs. Şartlar güzel eğitim sistemi bozuk çünkü yöneticiler de, halk da, öğrenciler de tembel, oradan kaynaklanıyor maalesef.

Teşekkürler. Bence mükemmel bir uygulama. Her üniversitemiz böyle olsa keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaş yazmış parasız olunca kıymeti olmuyor diye. Vatandaşımızın bir kısmı parasını reklam etmeyi sever.

Gayet sağlıklı bir bayanı marketten çıkarken gördüm geçen gün. 2 küçük poşeti tutturmuş 25 yaşında delikanlının eline lüks arabasına doğru yürüdüler. Açtı uzaktan kumandalı barajını, delikanlı poşetleri hooop bagaja. Hanfendi delikanlının eline 10 lira yapıştırdı. Hadi canım iyi günler.

*Araba ile market arası 15 metre.

**Abartmıyorum.

• quote:

quote:

Hiçbir üniversitede bedava yemek diye bir şey yoktur. "Yemek kartı faal olup yemek yiyenler" için bedava kahvaltıdan bahsedilmiş. Hemen çarpıtın

Ayrıca İstanbul üniversitesi, ege üniversitesi, bir dönem İtü'de de bulundum kütüphane 24 saat açık değil. 10'da kapanır, taksim kütüphanesi 24 saat açıktır o da ağzına kadar dolu.

Ben köpek gibi koca istanbul'da 24 saat insan gibi ders çalışacağım yer bulamadım, adam + bedava yemekten bahsediyor. Bir de tıp, mühendislik okuyan adamın kendini geliştirmeye vakti bile kalmıyor lan? herkes senin gibi ingilizce ilahiyat gibi basit boş bir bölüm okumuyor. Ben de ingilizce ilahiyat (ki bilim dalı bile değil) okusam boş beleş takılır gezer tozardım.

Öyle sağda solda devlet güzellemesi yapmak kolay, hem okuyan hem de çalışan yüzbinlerce öğrenci var. Herkes sizin gibi değil.

bildiğin trol

Zazayım ama Kürt olsam ne olacak?

Bu vatan için hangi Kürtler canını verdi bir bak!

Terörle mücadelede hayatını kayb demlerim Şehitlerimizin %26.8 i Kürt!

Bu ülkedeki Kürtlerin nüfusa oranından daha fazla!

Sen bir BÖLÜCÜSÜN ırkçı olduğun kadar!

http://www.haber7.com/guncel/haber/352461-sehitlerimizin-yuzde-kaci-kurt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bildiğin trol

adam sorunlu, asker değilsen neden vatanımı seviyorum edasıyla askerlik fotosu paylaşasın ahahahha?

Resmî asker değildim... orası Bitlis Hizan ve oraya Jandarma Özel Harekat olan askerlerimize ücretsiz olarak ev yemekleri yapmaya gitmiştim, 20 gün boyunca onlara hizmet ettim bulaşığı ile yemeği ile!

Bunu da paylaşmak zorunda bıraktınız ya!

Ayrıca inanmıyorsanız resim atabilirim tabi özelden çünkü onları ifşa etmek istemiyorum güvenlikleri açısında....

• Okuduğum bölümde hoca yok dekana gidiyoruz inşallah olur diyor adamlar hiçbir hazırlık yapmadan bölüm açmış sen bir de okulun imkanlarını düşün, denetleyen de yok.

Sen ne imkanından bahsediyorsun. Okulda imacli bilgisayar laboratuvarı var kapanan bir özel üniversiteden geldi. kurgu dersimiz olmasına rağmen kullanamıyoruz, dersi projeksiyondan işliyoruz. O kadarını ben biliyorum zaten. 3. sınıfa geldim okulda daha doğru düzgün bilmediğim bir şey görmedim. Vizyon katacak hoca falan da yok. Kendi kendine birşeyler yaptın yaptın yoksa nanay.

Yarı olimpik yüzme havuzu yapıldı ama kapalı 1 senedir öyle duruyor :D

Kütüphane 10da kapanıyor.

Merak etmişsindir yazayım bu detayları.

Özetle okul daha en basit yükümlülüklerini yerine getirmiyor imkanları tartışmayalım.

Parası olan özele gitsin giden arkadaşlarımdan görüyorum imkan var çatur çutur da faydalanıyorlar. Başka okulları bilemem ama benim okulumda imkan falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Ocak 2018; 17:19:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Baba parası yiyen yada milleti hortumlayan dolandıran biri değilseniz ülkede öğrenciye herşey bedava gibi saçma sapan konu acmazsiniz. Gidin Isparta ya sorun öğrencilere herşey bedava mı sizi bir kovalasinlar Davraz dağına kadar.

Ülkede öğrenciye herşey bedava olsa okumak isteyip okuyamayan nice genç var çatır çatır mezun olur okur.

Üniversite içinde imkanların verilmiş olması bdeava diye algılanıyor ise ülkede öğrenciye hiç kolaylık verilmesin ozaman . otobuse uçakta hiç bir yerde öğrenci diye indirim olmasın. Kafalar bir milyon flakka mi kullanıyor bu tipler çözmek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Bi arkadaş yazmış parasız olunca kıymeti olmuyor diye. Vatandaşımızın bir kısmı parasını reklam etmeyi sever.

Gayet sağlıklı bir bayanı marketten çıkarken gördüm geçen gün. 2 küçük poşeti tutturmuş 25 yaşında delikanlının eline lüks arabasına doğru yürüdüler. Açtı uzaktan kumandalı barajını, delikanlı poşetleri hooop bagaja. Hanfendi delikanlının eline 10 lira yapıştırdı. Hadi canım iyi günler.

**Abartmıyorum.

Fıtıktır belki kadın, neden işin iç yüzünü bilmeden yargılıyorsunuz, ayrıca o kadın pinti olup misal fıtık olmasına rağmen o poşetleri kendi taşısa bu sefer o çocuğun ekmek kapısı kapanmayacak mı ?

Bir öğrenemediniz gitti şu serbest ekonomiye burun sokmamayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Bi arkadaş yazmış parasız olunca kıymeti olmuyor diye. Vatandaşımızın bir kısmı parasını reklam etmeyi sever.

**Abartmıyorum.

Fıtıktır belki kadın, neden işin iç yüzünü bilmeden yargılıyorsunuz, ayrıca o kadın pinti olup misal fıtık olmasına rağmen o poşetleri kendi taşısa bu sefer o çocuğun ekmek kapısı kapanmayacak mı ?

Bilmeden konuşuyorsun. Görmeden konuşuyorsun. Ben biliyorum ben görüyorum. Her gün geçtiğim yerler. Tanıdığım insanlar. Gördüğüm poşetleri görmüş olsaydın bunu bana söylerken utanırdın.

Keşke sen bilmediğin konulara burnunu sokmasaydın.

Benim dikkat çekmek istediğim mevzu çok farklıydı. Senin anladığın (anlamadığın) çok farklı.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Boşverin alışık forum o tiplere.Hep eleştiri bir yere kadar. Şurada bir kardeşimiz bile senin şu yazdıklarından sonra yararlanirsa konu başarılı olmuştur, Onun ve senin adına sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Boşverin alışık forum o tiplere.Hep eleştiri bir yere kadar. Şurada bir kardeşimiz bile senin şu yazdıklarından sonra yararlanirsa konu başarılı olmuştur, Onun ve senin adına sevinirim.

Çok çok teşekkür ederim... bugün aldığım şu mesaj dünden bu yana saldıranların verdiği zahmete fazlasıyla değdi...

Çok teşekkür ederim özverinize, farkındalığınız için de takdir ettim.

Ve şahsıma saldıranlar da genelde hep aynı kişiler oluyor her konuda...

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li)

• quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

Ya Theo bu manüpilatif konularınla sadece "önemli olan okul değil, kendini geliştirmek" diye kendini kandıran tayfayı inandırırsın.

iki bedava yemek yiyince millete ahkâm kesiyorsun.

Bakınız dünyaya yön verenlerin çoğu okulu bitirmemişler bile... Amazon’un CEO’su, Alibaba’nın kurucusu Bill Gates veya Einstein vs

Mesele okul değil mesele insanın kendini gerçekleştirmesi, aşması, keşfetmesi, merak ve ilgi duyması... bu da aç karınla olmaz...

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Işte bundan bahsediyorum, çok çok mutlu oldum adınıza...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

**Abartmıyorum.

Bilmeden konuşuyorsun. Görmeden konuşuyorsun. Ben biliyorum ben görüyorum. Her gün geçtiğim yerler. Tanıdığım insanlar. Gördüğüm poşetleri görmüş olsaydın bunu bana söylerken utanırdın.

Keşke sen bilmediğin konulara burnunu sokmasaydın.

Benim dikkat çekmek istediğim mevzu çok farklıydı. Senin anladığın (anlamadığın) çok farklı.

Dikkat çekmek istediğin mevzu çok farklı ise nedir, aç bilelim.

Poşetlerini taşımak istemeyen ve bunun için bir miktar para vermeye hazır olan biri var, diğer yanda o kişinin poşetlerini vereceği meblağ karşılığında taşımaya hazır olan işsiz (işi olsa gider onu yapar değil mi ?) biri var. Alan memnun, veren memnun.

Bir de karşı kaldırımdan bu olayı izleyip "neden kendi poşetini kendi taşımıyor" diye bu basit alış-verişe kafa yoran (ama gidip müdahale etmenin de yerinde bir davranış olmadığını açıkça bilen) fakat sadece kafasını boş yere meşgul eden biri var.

• quote:

quote:

quote:

Ya Theo bu manüpilatif konularınla sadece "önemli olan okul değil, kendini geliştirmek" diye kendini kandıran tayfayı inandırırsın.

iki bedava yemek yiyince millete ahkâm kesiyorsun.

Bakınız dünyaya yön verenlerin çoğu okulu bitirmemişler bile... Amazon’un CEO’su, Alibaba’nın kurucusu Bill Gates veya Einstein vs

Mesele okul değil mesele insanın kendini gerçekleştirmesi, aşması, keşfetmesi, merak ve ilgi duyması... bu da aç karınla olmaz...

Hocam sermayesiz de olmaz ama.

O Amazon kuralım, Google kuralım devri bitti.

Yeni, denenmemiş bir fikrin varsa onlar gibi olabilirsin.

Ama o bile çok zor.

Sen devlet politikalarına, topluma bakmadan toplum tembel deyip geçiştiriyorsun.

Bu manüpülasyonu, dejenerasyonu yapma artık!

Sana göre tek sorun insanlar.

Evet, bu ülke böyle ise, içindeki toplumu bunda etken ama bunu tek noktadan eleştirirsen bir yere varamazsın.

Ben devlette sorun yok demedim hiç bir zaman...

Ama devletin sorunlarını konuşmakla kuru kuru eleştirmekle çözebilir miyiz?

Yarının devlet adamı aramızdan çıkacak ve biz tembelsek aramızdan tembel çıkma ihtimali yüksek olmayacak mı?

Kısaca nasılsak öyle yönetiliriz, kendimizi düzeltmeden devleti düzeltemeyiz...

Haksız mıyım?

Hollanda Başbakan’ını getirsen ne değişecek sanki? Hollanda seviyesine mi çıkacağız?

• Teolog polyanacılık oynuyor.

Yarın bir trafik kazası geçirip iki kolunu, iki bacağını, iki gözünü birden kaybetse yine buraya gelir "siz hayatın güzelliklerini görmekten acizsiniz çünkü gönül gözünüz kapalı, ben bu halimle bakın hayata 4 elle sarılmış durumdayım ( hatırlatırım iki kol kopuk ) ve çok mutluyum, hayatta her şey para değil. Gitmek istediğim her yere otostop yaparak gidebiliyorum bla bla bla bla.

Oksijen ile kafa bulma sendromu deniyor buna, namı diğer polyanacılık, meali "siz işinizi bilmiyorsunuz, mutluluk içinizde"
  • Sevgili Ali İhsan. Konuyu farklı yerlere çekmenin gereği yok. Laf cambazlığı da yapmayacağım . Bak anlatayım sana kardeşim, benim bu kadın ve 25 yaşlarındaki genç çocuk hakkındaki yorumum seni rahatsız etmemeli. Ben onlara hakaret etmedim. Çocuğu hor da görmedim. Delikanlının parayı alması beni rahatsız etmedi bilâkis kadının hareketi ilginç geldi. Alanın memnun olması gayet doğal. Verenin ( çok zahmetli bir iş olmadığı açık ) buna hazır olması beni şaşırttı. İlk mesajımda bahsettim. Yine söyleyeyim; mesafe 15 metre, iki küçük poşet 1kg etmeyecek miktarda ürünler var. Şimdi iyi niyetle sunu soracağini varsayiyorum ; kadın fıtık veya değil o parayı verecek kardeşim seni ne ilgilendirir. Elbette Kendi tercihidir. İster iki küçük poşeti tasitir verir, ister taşıtmadan da verir. Bu çok çok farklı bir konu. Ayrıca fıtık olan ya da poşet taşıyamayacak kadar çok olan biri online alışveriş yaparak bu dertten de kurtulabilir. Market online hizmete açık. ( Ama sen iyi niyetle sunu söyleyeceksindir; arkadaşım Belki markete gitmek istiyor. Belki online alışveriş yapmayı bilmiyor. )ya da belki senin dediğin gibi serbest ekonomiye katkı sağlamayı hedefliyodur bu da olabilir.

Benim o anda gözlemlediklerimi ve fikirlerimi ilk mesajımda yazdım. Vatandaşlara hakaret etmeden.

Peki, benim bu alışverişe karşı olan gözlemim ve yorumum seni neden bu kadar meşgul etti. Buda benim merakımı celbetti.

• Cay nerde 50 kurus? Suyu bile 1.5tan saticaklar utanmasalar artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğin trol

adam sorunlu, asker değilsen neden vatanımı seviyorum edasıyla askerlik fotosu paylaşasın ahahahha?

ah bi anlasam muhaha

resmen asker edasıyla operasyona gidiyor sanki

anca coluk coucugu kandırır

Henüz şikayetinle ilgilenilmedi... forumdan uzaklaştırılmana pek fazla zaman kalmadı. Devam et istersen...

bütün konularını bimer'e ayrıca
    bağlı bulunduğu üniversite linklerini attım.

Türk milletini alenen aşağılayan sen
    bakalım şimdi ne yapacaksın

tck'dan yargılanırsın umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğin trol

ah bi anlasam muhaha

resmen asker edasıyla operasyona gidiyor sanki

anca coluk coucugu kandırır

Henüz şikayetinle ilgilenilmedi... forumdan uzaklaştırılmana pek fazla zaman kalmadı. Devam et istersen...

bütün konularını bimer'e ayrıca
    bağlı bulunduğu üniversite linklerini attım.

Türk milletini alenen aşağılayan sen
    bakalım şimdi ne yapacaksın

tck'dan yargılanırsın umarım

Bana değil ceza tebrik mesajı gönderirler diye düşünüyorum, teşekkürler... senin içinse kötü olmuş kendi ayağına sıkmışsın..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.