Şimdi Ara

Öğrencimize herşey BEDAVA ama TEMBEL (Ss'li) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
21.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Çok da güzel değil, kasma kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: gençkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Çok da güzel değil, kasma kendini

Aşırı güzel ve seksi, saçmalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Yav arkadaş bu millet neden böyle?Adam sonuna kadar haklı olduğu bir konu açıyor,millet dil bilgisinden laf sokmaya çalışıyor.Bu kadar mı çaresizsiniz

Mehmet kardeşim yine döktürmüşsün.Gerçekleri yine anlayanların yüzlerine vura vura dile getirmişsin.Her daim arkandayım

Bir ara forumu süresiz bıraktı dediklerinde gerçekten üzülmüştüm.Seni tekrar sahalarda görmek güzel

Çok teşekkür ederim.

Konuya diyecek bir şeyleri kalmayınca imla kuralları ile konuyu sabote edeceklerini sanıyorlar.

Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek çünkü.

Söyleyecek söz kalmadı (23 sayfa) evet. Forumca şoktayız şu an.

Senmisin bağcı? Bilge insan...

Oldun şu an. Geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 15 Ocak 2018; 5:58:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

quote:

quote:

Yav arkadaş bu millet neden böyle?Adam sonuna kadar haklı olduğu bir konu açıyor,millet dil bilgisinden laf sokmaya çalışıyor.Bu kadar mı çaresizsiniz

Mehmet kardeşim yine döktürmüşsün.Gerçekleri yine anlayanların yüzlerine vura vura dile getirmişsin.Her daim arkandayım

Bir ara forumu süresiz bıraktı dediklerinde gerçekten üzülmüştüm.Seni tekrar sahalarda görmek güzel

Çok teşekkür ederim.

Konuya diyecek bir şeyleri kalmayınca imla kuralları ile konuyu sabote edeceklerini sanıyorlar.

Oldun şu an. Geldi mi?

Bilge değilim, cahilin önde gideniyim ama konuyu açıp güzel bir şeye nokta bastım diye diğer tüm konular gibi şahsi hakaret ve tepkilere maruz kaldım konudan tamamen bağımsız olarak.

Konuya değil konuyu açana tepki vermek, konuda yazana değil konu sahibine odaklanmak sorunu forumun en büyük sorunu, daha doğrusu ülkenin en büyük sorunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim.

Oldun şu an. Geldi mi?

Bilge değilim, cahilin önde gideniyim ama konuyu açıp güzel bir şeye nokta bastım diye diğer tüm konular gibi şahsi hakaret ve tepkilere maruz kaldım konudan tamamen bağımsız olarak.

Konuya değil konuyu açana tepki vermek, konuda yazana değil konu sahibine odaklanmak sorunu forumun en büyük sorunu, daha doğrusu ülkenin en büyük sorunu.

Yoo olur mu hiç? Senin sözlerin üzüm, sen de bağcısın. O bilgece düşünce pınarından bizi mahrum etme sakın.

• Konunun ilk 2 ve son 2 sayfasını okuyabildim, zamanım yoktu. Muhtemelen kaçırdığım çok önemli şeyler de vardır.

Öğrencilerimiz gerçekten de tembel bu doğru. Tamam üniversiteler ücretsiz yemekhaneler, spor salonları, havuzlar sunmak durumundalar bu doğru, fakat bizim öğrencilerimiz de bunları kullanmaya ayıracak vakit yönetimi yok.

Ayrıca şu "yok anadoludan gelen 800-900 tl aylık ile geçinen gariban kardeşim" muhabbetini de bi es geçin artık. Bu hitap şekliyle o öğrenciyi siz rencide ediyorsunuz. Şehrine göre değişmekle birlikte 900 tl aylık ile yaşanabiliyor kanımca. (Bunun polemiğini yapanlara cevap vermeyeceğim)

Benim şahsi kanaatim, öğrencilerimizde vakit yönetimi denen olay sıfıra yakın olduğu için, hem böyle sosyal imkanlardan yararlanamıyorlar hem de derslerine son gün "sıctın mavisini" görene kadar çalışıyorlar.
    Günlük vakti yönetme dersi gibi birşey verilse liseden ya da ortaokuldan itibaren çok daha verimli geçirir herkes üniversite hayatını.

• Ben demiştim master yalancı diye. Dökülmeye başlamış açık vermeye başlamış 😁

• Emin ol avrupada ki üniversitelerde adamlar eğitim öğretimden para alıyorlar fakat insanı bir meslek sahibi yapabiliyorlar bizimkiler anca işsizliğe yeni elemanlar katıyorlar okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

Ben demiştim master yalancı diye. Dökülmeye başlamış açık vermeye başlamış 😁

Nerede yalan buyur? İzle bak neredeysem kare kare resimler... 143.000 resimden küçük küçük örnekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ramonVictorino

Emin ol avrupada ki üniversitelerde adamlar eğitim öğretimden para alıyorlar fakat insanı bir meslek sahibi yapabiliyorlar bizimkiler anca işsizliğe yeni elemanlar katıyorlar okadar.

Avrupada öğrencilerin devam zorunluluğu bile yok, benim tanıdıklarımın hemen hepsi okul okurken aynı zamanda çalışıyor garsonluk falan...

Hiç birinin arabası olduğunu görmedim yaz kış yar yağmur hepsi okula bisikletle gidiyorlardı...

Bizimkiler gibi üşengeç miskin mi ki işsiz kalsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

Konunun ilk 2 ve son 2 sayfasını okuyabildim, zamanım yoktu. Muhtemelen kaçırdığım çok önemli şeyler de vardır.

Öğrencilerimiz gerçekten de tembel bu doğru. Tamam üniversiteler ücretsiz yemekhaneler, spor salonları, havuzlar sunmak durumundalar bu doğru, fakat bizim öğrencilerimiz de bunları kullanmaya ayıracak vakit yönetimi yok.

Ayrıca şu "yok anadoludan gelen 800-900 tl aylık ile geçinen gariban kardeşim" muhabbetini de bi es geçin artık. Bu hitap şekliyle o öğrenciyi siz rencide ediyorsunuz. Şehrine göre değişmekle birlikte 900 tl aylık ile yaşanabiliyor kanımca. (Bunun polemiğini yapanlara cevap vermeyeceğim)

Benim şahsi kanaatim, öğrencilerimizde vakit yönetimi denen olay sıfıra yakın olduğu için, hem böyle sosyal imkanlardan yararlanamıyorlar hem de derslerine son gün "sıctın mavisini" görene kadar çalışıyorlar.
    Günlük vakti yönetme dersi gibi birşey verilse liseden ya da ortaokuldan itibaren çok daha verimli geçirir herkes üniversite hayatını.

Tarafsız ve çok doğru bir bakış açısı, kesinlikle katılıyorum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    bizimkiler üşengeç miskin olmasalar bile şuann 10 milyon işsiz var , 10 milyonun sence 10 milyonuda mı miskin ve üşengeç yapma allah aşkına
  • quote:

bizimkiler üşengeç miskin olmasalar bile şuann 10 milyon işsiz var , 10 milyonun sence 10 milyonuda mı miskin ve üşengeç yapma allah aşkına

İşsizlerin değil çalışanların bile televizyon izleme oranlarına, kitap okuma oranlarına bakarsan ne kadar çalışkan (!) olduğumuzu anlarsın.

Daha önceki konularda Ss ve kaynaklar ile paylaşmıştım, sosyal medya, diziler, televizyon vs dünya birincisiyiz.. kitap, spor, Pisa vs konularda ise sonlarda

• Theologist kullanıcısına yanıt
    ben burada bizim halkımız çalışkandırı savunmuyorum ki sen hala neyin sayılarını verıyorsun bana anlamadım , yani bizim insanımız calısmıyor fakat bizim yöneticilerimiz de hiç çalışmaya teşvik etmiyor zaten.
  • quote:

ben burada bizim halkımız çalışkandırı savunmuyorum ki sen hala neyin sayılarını verıyorsun bana anlamadım , yani bizim insanımız calısmıyor fakat bizim yöneticilerimiz de hiç çalışmaya teşvik etmiyor zaten.

Tabi ki haklısın çünkü biz nasılsak öyle yöneticileri seçiyoruz, tembel bir halktan hiç çalışkan yönetici çıkar mı?

Bence suçlu yöneticiler ve devlet değil, ondan ziyade kendi gibi yöneticileri başa getiren halktır.

Tembel halka tembel yönetici pek şikayet etmemeliyiz onlardan çünkü onları biz getirdik, bizim gibiler...

O yüzden önce halk değişmeli bu da buradaki gençlerin değişmesinden başlar.

• Hükumetine söyle halk değişecek ise önce kendine yakın kanallar düzgün programlar diziler yapsın. Önce harcamaya yastık altı bozdurmaya milleti kendileri yönlendirmesin. Önce kendileri 10bin TLlik çantaları. Milyon dolarlık arabaları vb bıraksınlar. Hibe aldım demişsin bizim çok fasla tanıdığımız var hükumetin hibe verirkenki kriterlerini hepimiz biliyor. Bu millete tembel dedin belki hadi ona bir şey dememiş olalım ama herkes uyanık onu da çok iyi bilirsin. O yüzden dönen hile hurda torpil haram hak yeme kimden Kaynaklı iyi bilirsin ve buna milletin ya bana da düşerse diye göz yumduğunu görmezden geldiğini de iyi bilirsin. Bu ülkede çalışarak hiçbir yere varamazsın. Boş lafı geç tubitakın müdürünün önceki mesleğine bak. Meb bakanı Ismet Yılmazın ne kadar öğretmen olduğuna bak. Hangi bakanlıkta mesleklerle alakalı bakan var. Ulan hangisini biz çalışarak düzeltelim ayıp ve ayıp!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

Hükumetine söyle halk değişecek ise önce kendine yakın kanallar düzgün programlar diziler yapsın. Önce harcamaya yastık altı bozdurmaya milleti kendileri yönlendirmesin. Önce kendileri 10bin TLlik çantaları. Milyon dolarlık arabaları vb bıraksınlar. Hibe aldım demişsin bizim çok fasla tanıdığımız var hükumetin hibe verirkenki kriterlerini hepimiz biliyor. Bu millete tembel dedin belki hadi ona bir şey dememiş olalım ama herkes uyanık onu da çok iyi bilirsin. O yüzden dönen hile hurda torpil haram hak yeme kimden Kaynaklı iyi bilirsin ve buna milletin ya bana da düşerse diye göz yumduğunu görmezden geldiğini de iyi bilirsin. Bu ülkede çalışarak hiçbir yere varamazsın. Boş lafı geç tubitakın müdürünün önceki mesleğine bak. Meb bakanı Ismet Yılmazın ne kadar öğretmen olduğuna bak. Hangi bakanlıkta mesleklerle alakalı bakan var. Ulan hangisini biz çalışarak düzeltelim ayıp ve ayıp!

Öncelikle bu hükümet benim değil bu bir...

BOP eşbaşkanlığını yapan bir hükümetin tam karşısındayım bu iki...

Beni tanımış olsaydın forumda 2010 yılında çarşaf çarşaf dizilerin pisliklerini döktüğümü görürdün bu üç...

Halkı dolandırıcı üçkağıtçı olan bir ülkenin yöneticisinin düzgün olmasını mı beklerdin bu dört...

Hibeyi bu devlet değil Almanya verdi bu beş...

Hile hurda haram hak halktan kaynaklı, devletin başındakileri de halk getiriyor halkın içinden çıkıyor bu altı...

Bakan demişsin ben hiç birini savunmuyorum ki zaten aksine savunma bakanının MEB bakanı olması rezaletin de ötesinde ki ben bu hükümete karşıyım ama senin gibi kuru eleştiri ile hiç bir şey düzelmez bu yedi...

Kahvehane muhabbetini bırak bence sistemin düzelmesi için sistemdekilerin düzelmesi lazım yani toplumun, bu yaştan sonra şimdikiler düzelmez ama geleceğin düzelmesi için bizim düzgün olmamız şart...

Yoksa aynı tas aynı hamam 50 yıl sonra da rezalet içinde yaşayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 15 Ocak 2018; 20:27:22 >

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    konu zaten öğrenciler için açılmış bir başlığı okusaydınız keşke
    ve konu sahibi sonuna kadar haklı ben üniversiteye yeni başladım ilk dönem imkanlarını iyi bir şekilde değerlendiremedim malesef
    ama sürekli eleştirmek yerine imkanlarından yararlanabildiğim kadar yararlanıcam
    kulüpler de işe yaramaz falan değil bazı arkadaşların dediği gibi ve aktif değilse bile aktifleştirebiliriz sürekli birierinden beklemek yerine
  • nükleerbaslıklıkız kullanıcısına yanıt
    Yav he he ilk siniftan cozmuzsun butun herseyi helal olsun.

• Lütfen lise öğrencisine bedava olan şeyleri söyler misiniz Theogolist bey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 16 Ocak 2018; 16:4:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.