Şimdi Ara

Öğrenciye göre hangisi daha iyi : mercedes a 180 , bmw 116 , audi a3 , vw scirocco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar geçenlerde konu açmıştım hangi aracı alsam diye ve bmw 645 ci ye karar vermiştim lakin işler değişti ailem bu kadar güçlü motora sahip bir araç almak istemedi ve görgüsüzlük olarak nitelendirdi . Ve 120 ps ı geçmeyen bir araç almaya onay verdiler ve bende hoşuma giden modelleri başlığa yazdım .
    A 180 alırsam sadece 2013 düşünüyorum fiyatta 15.000 euroya geliyor ama diğer modellerde 2005+ beni kurtarıyor ve fiyatlarda 4-5 bin eurodan başlıyor . Sadece scirocco 8 bin falan 2009 modeli ama çok hoşuma gitmiyor

Not: almanyada yaşıyoruz ehliyeti daha almadım nisanda fahreschule den alıyorum . Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louiswilliams09 -- 28 Eylül 2015; 19:19:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ben olsam A serisi alırdım ama 1 serisini de incelerdim.Diğerlerini çizin zaten direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Ben olsam A serisi alırdım ama 1 serisini de incelerdim.Diğerlerini çizin zaten direk

1 çok ayağa düştü gibi geliyor ama a180 de bütçeyi aşıyor ya . Ben zaten performans aramıyorum sadece ayağımızı yerden kessin güvenli olsun ama böyle dedim diye 206 da almak istemiyorum kararsız kaldım

• ordaki fiyatlarını bilmiyorum ama e93 kasaya ne dersiniz ?
     Öğrenciye göre hangisi daha iyi : mercedes a 180 ,  bmw 116 , audi a3 , vw scirocco
  • edit: yanlış alarm olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 28 Eylül 2015; 20:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Get Schwifty

ordaki fiyatlarını bilmiyorum ama e93 kasaya ne dersiniz ?
     Öğrenciye göre hangisi daha iyi : mercedes a 180 ,  bmw 116 , audi a3 , vw scirocco

Ya süper araba da 120 beygiri geçmemesi lazım ve keko arabası sedan düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: louiswilliams09

quote:

Ya süper araba da 120 beygiri geçmemesi lazım ve keko arabası sedan düşünmüyorum

Almanya gibi bir yerde yasama imkani olsun ama arabadan hic anlamamak uzucu :(

• louiswilliams09 kullanıcısına yanıt
    e93ler cabrio hocam. 2007 civarındaki 320iler 150küsür beygir.
  • E93 ve sedan,nice keko nice..

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

E93 ve sedan,nice keko nice..

birader ha coupe ha sedan benim için cabrio da aynı sınıfta . Gösterişçi işi . 18 yaşındayım diyorum o araba gitmez bana

• quote:

e93ler cabrio hocam. 2007 civarındaki 320iler 150küsür beygir.

http://m.autoscout24.de/angebote/bmw-318-i-cabrio-m-sportpaket-benzin-schwarz-276232525 20.000 euro yok hocam ayrıca cidden itici . Burda uyuşturucu satıcıları kullanıyor bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Hiç anlamamak ne alaka

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Hiç anlamamak ne alaka

anavatanında E93'e sedan derseniz sizede arabadan anlamıyor derler

• Al bi mercedes bin ya ne şirokkosu

• Volvo hayat onda
    Saka bi yana v40 tavsiye ederim ha yok istemem dersen BMW 1 serisi

• Ilerde uni veya fh okucaksan arabaya pek ihtiyacin olmaz gibi tam olarak butceni belirtirsen mobile.de arastirmasi yapabilirz.belirttigin araclardan o fiyat bazinda olanlar uzer seni soyliyim nerde yasiyosun bw veya bayerndeysen biraz daha bol bmw merco bulabilirsin bir okadarda servis.

Viel spaß

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Ilerde uni veya fh okucaksan arabaya pek ihtiyacin olmaz gibi tam olarak butceni belirtirsen mobile.de arastirmasi yapabilirz.belirttigin araclardan o fiyat bazinda olanlar uzer seni soyliyim nerde yasiyosun bw veya bayerndeysen biraz daha bol bmw merco bulabilirsin bir okadarda servis.

Viel spaß

Cevap için teşekkürler , Fh ne bilmiyorum mainz da yaşıyoruz uni olarak JGU yada koblenz falan düşünüyorum frankfurtta olabilir belki . Ama o fiyata alınan araç neden üzer dediniz onu anlamadım , almanyada yaşadığınıza göre sizde bilirsiniz millet smart falan sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Ilerde uni veya fh okucaksan arabaya pek ihtiyacin olmaz gibi tam olarak butceni belirtirsen mobile.de arastirmasi yapabilirz.belirttigin araclardan o fiyat bazinda olanlar uzer seni soyliyim nerde yasiyosun bw veya bayerndeysen biraz daha bol bmw merco bulabilirsin bir okadarda servis.

Viel spaß

Bütçem 11-12 en fazla ama ondan bile emin değilim yani 10 dan aşağısını kesin alırız da fazla istekli değil bizimkiler yüksek fiyata 2 seneye falan değiştiririm herhalde . Autoscout dan link atarsanız çok memnun olurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.