Merhaba. Ben Eskişehirde ögrenciyim. Bildiyiniz gibi Eskişehirde eğer öğreciysen motosiklet ya da bisiklet şart.. Bisikletden bıktım artık .. 3000 Tl civarında motor almayı düşünüyorum .. Hangi modeli önerirsiniz
Yamaha YBR125'elere bak bi istersen bana 2006 kasaları çok hoş geliyo yeni kasasına göre
mondial zn125 :) en güzel öğrenci motorudur
Kardeşim scooter alırsan benzin masrafın vitesli yada yarı otomatik Motorlara göre 2 kat olur. Bence sana sorun çıkarmıyacak sıfır mondial Cub alırsan 3/4 yıl sorunsuz sürersin. Benzin masrafın %50 azalır.
125 mh drift, ybr cbf arasından en uygunu bana bu gelmişti ve bunu aldım gayet memnunum. 2750-2800e sıfır olarak alınabilecek en iyi motor bence.
cok tesekkur ederim hepinize .. bi sorum daha var Mondial hangi ulkenin markasiidir ?
quote:
Orijinalden alıntı: azbor
cok tesekkur ederim hepinize .. bi sorum daha var Mondial hangi ulkenin markasiidir ?
mondial kanuni vs hepsi çin. Benim bahsettiğim model ve son çıkan modeller eskisine nazaran daha kaliteli. Şöyleki balansör vs var ve titreşim minimum seviyede zorlarsan vs olur yani.