Şimdi Ara

Öğrenciye uygun Motosiklet.. lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben Eskişehirde ögrenciyim. Bildiyiniz gibi Eskişehirde eğer öğreciysen motosiklet ya da bisiklet şart.. Bisikletden bıktım artık .. 3000 Tl civarında motor almayı düşünüyorum .. Hangi modeli önerirsiniz

• Yamaha YBR125'elere bak bi istersen bana 2006 kasaları çok hoş geliyo yeni kasasına göre
  • mondial zn125 :) en güzel öğrenci motorudur
  • Kardeşim scooter alırsan benzin masrafın vitesli yada yarı otomatik
    Motorlara göre 2 kat olur.
    Bence sana sorun çıkarmıyacak sıfır mondial Cub alırsan 3/4 yıl sorunsuz sürersin.
    Benzin masrafın %50 azalır.
  • 125 mh drift, ybr cbf arasından en uygunu bana bu gelmişti ve bunu aldım gayet memnunum. 2750-2800e sıfır olarak alınabilecek en iyi motor bence.
  • cok tesekkur ederim hepinize .. bi sorum daha var Mondial hangi ulkenin markasiidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azbor

cok tesekkur ederim hepinize .. bi sorum daha var Mondial hangi ulkenin markasiidir ?

mondial kanuni vs hepsi çin. Benim bahsettiğim model ve son çıkan modeller eskisine nazaran daha kaliteli. Şöyleki balansör vs var ve titreşim minimum seviyede zorlarsan vs olur yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç alım yardım -acil
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yamaha dururken o fiyata taş gibi bence diğerlerine yönelme.YBR125 gayet iyi seçim.
  • bulabiliyorsan temiz ybr125 al derim ben. hem az yakar hem kaliteli motordur. esd modellerinin şeklide hoşuma gidiyor. bi bak derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.