Öncelikle herkese selamlar. Bir araç almak istiyorum ve bütçem en fazla 12 bin tl. Corsa, Palio, 206 derken aylardır hiçbirşey alamadım çünkü öğrenciyim ve 12 bin tl nin bir kuruş üstünde para harcatmayacak birşey almam gerekli. İnanılmaz araba bilgisine de sahip değilim. Şuan 110 bin km'de ki dogrumu bilmiyorum 2000 model corsa 1.5 tdi eco buldum. değişen yok diyor adam ve birkaç parçası boyalıymış nedir net bilmiyorum şuan yarın bakılacak. fiyatı 11900 pazarlıkla birşeyler daha düşürürüm diyorum. tek airbag ve hidrolik var arabada. klima yok. bu araç nasıldır? sorun çıkarır mı satmak istediğimde neler yaşarım 8v diye sorun olur diye yazılar okudum internette. birde dizel sonuçta yarın öbür gün 2-3 bin masraf çıkarmasın bana? bugun yarın bakacağım arabaya temizsede alacağım artık bıktım araba aramaktan. en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim.
kardeş bildiğim kadarı ile 48 beygirdir eğer öyle ise çok üzer seni ayrıca 1.8 altı dizel(yeni nesil dizelleri ayrı tutarsak) gitmez ve masraflı olur bence lpg li olanlara bak onlar daha yüksek fiyatlı niye çünkü masrafı yok