Şimdi Ara

Öğrenciyim, Mahalle muhatarlığına adaylığımı koymayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir üniversitede öğrenciyim ve üniversitemizin olduğu mahalle muhtarlığına adaylığımı koymayı düşünüyorum. Mahallemizin %70 i öğrencilerden oluşmaktadır, ve sosyal medya üzerinden bayağı öğrenciye ulaşmaktayım ve çevremde geniş sayılır. Burada öğrenciler kiralardan ve halktan çok yakınmaktalar ve büyük ihtimal bayağı oy toplayabilirim gibi görünüyor ama şöyle bir sorun var öğrencilerin büyük çoğunluğu ikametgahlarını aldırmamışlar.
    Burada size danışacağım konu ise, yetkilerim ve yükümlülüklerim, internet üzerinden ufak çaplı araştırmalar yaptım fakat yinede ailesi yada yakın çevresinde muhtar olanlar varsa onların fikirlerini almanın daha doğru olacağını düşündüm. Gerçekten öğrencilikle beraber yürütülebilir bir iş mi yoksa, hiç bulaşmayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersdf13 -- 9 Şubat 2014; 15:25:50 >

• Bence hiç bulaşma
  • Yaş sınırı var mı?
    Birde derslerini sosyal hayatını etkiler.
    Ama güzel para var
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Yaş sınırı var mı?
    Ama güzel para var

25 yaşındayım, o yönden sıkıntı yok Çok fazla zaman ayıramam aslında sosyal hayattan ziyade derslerimi etkilemesin yeter.
  • Parası nedir
  • quote:

Yaş sınırı var mı?
    Ama güzel para var
    800 Lira için değer diyorsun yapmalısın dostum
    Fakat ben çabalamam çünkü seni seçme oranları daha düşük. Daha tecrübelileri seçerler
    Yinede katılacaksan kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Bence hiç bulaşma

quote:

Bence hiç bulaşma

neden öyle söylediniz hocam, gerçekten yükümlülükleri çok mu fazla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersdf13

quote:

Yaş sınırı var mı?
    Ama güzel para var

25 yaşındayım, o yönden sıkıntı yok Çok fazla zaman ayıramam aslında sosyal hayattan ziyade derslerimi etkilemesin yeter.

Alıntıları Göster
    aday olmak için para veriliyor sanırım
  • quote:

quote:

Bence hiç bulaşma

quote:

Bence hiç bulaşma

neden öyle söylediniz hocam, gerçekten yükümlülükleri çok mu fazla?

Alıntıları Göster
    hiç bulaşma derim göründüğü gibi değil o işler

katılırsan editle takipteyiz

• Gurbette okuyorsan saçma + okudugun bolum ile ilgili planlar yap
  • TitanyumluKek kullanıcısına yanıt
    Öğrenci arkadaşların neredeyse hepsinden oy alacağımı düşünüyorum fakat tek sıkıntı ikametgahlarını buraya alıp almadıkları,
    tam miktarı bilmiyorum ama o düzeyde diye duydum, bence iyi para onunda etkisi büyük tabi :)
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

Gurbette okuyorsan saçma + okudugun bolum ile ilgili planlar yap

Gurbette değilim hocam, makine mühendisliği okuyorum. okul bittiğinde muhtemelen burada kalacağım, eğer iyi hizmet verebilirsem halktanda çevre edinmiş olurum diye düşündüm aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

aday olmak için para veriliyor sanırım

bildiğim kadarıyla para vermiyosunuz, tek gider reklam. bende onu sosyal medya aracılığı ile gidermeye çalışcam.
  • quote:

quote:

Yaş sınırı var mı?
    Ama güzel para var

Alıntıları Göster
    Kardeşim yanlış anlama fakat mahalleli hakkında ''Daha kendi kıçını silemeyecek yaşta birde aday mı oluyor bu velet'' gibisinden laflar gelebilir kulağına.Ben bulaşma derim.Bırakalım 40+ yaşlarındaki insanlar soyunsunlar bu tür işlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Kardeşim yanlış anlama fakat mahalleli hakkında ''Daha kendi kıçını silemeyecek yaşta birde aday mı oluyor bu velet'' gibisinden laflar gelebilir kulağına.Ben bulaşma derim.Bırakalım 40+ yaşlarındaki insanlar soyunsunlar bu tür işlere.

Alıntıları Göster
    Mahallemizin %70 i öğrencilerden oluşmaktadır

kardeşim iyi güzel diyosunda bu öğrenci arkadaşların hepsinin ikametgahı bulundugun mahalleye mi kayıtlı. ayrıca bizim köyde toplasan 100-110 kişi var 5 muhtar adayı çıktı hepsi birbirinin arkasından iş çeviriyo. bu işlerin öyle sosyal medya ile olacağını hiç düşünmüyorum.

eğer niyetin ciddiyse çık mahalle kahvelerini felan dolaş kendini anlat seçmenine tanıt kendini.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    doğru diyosunuz, illaki o tarz söylemlerde bulunanlar olacaktır. zaten daha çok emeklililerin yaptığı bir iş sayılır
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    evet, benimde belirttiğim üzere tek kaygım o. çoğu öğrenci arkadaşımız ikametgahlarını aldırmamışlar. yoksa kesin kazanırım gözüyle bakardım.
    aslında daha araştırma sürecindeyim. işin yükümlülüğene görer karar vercem
    tabi onlarda olur illaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersdf13 -- 10 Şubat 2014; 0:34:26 >
  • Takarsin tabancayi beline zort zort gezersin 2 kagida imza tamamdir
  • PasaDarius kullanıcısına yanıt
    hehe, okulda da fena karizmam olur hem :)
  • quote:

evet, benimde belirttiğim üzere tek kaygım o. çoğu öğrenci arkadaşımız ikametgahlarını aldırmamışlar. yoksa kesin kazanırım gözüyle bakardım.
    aslında daha araştırma sürecindeyim. işin yükümlülüğene görer karar vercem
    tabi onlarda olur illaki.
    öğrencilerin ikametgahı yoksa daha ne uğraşıyorsun ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.