Arkadaşlar ben geçen sene açıköğretime kayıt yaptırdım. bu senede öss'ye giricem. kaydım olduğu için aşağıdaki resimdeki hangi seçeneği işaretliycem bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
bi yardımda ben bekliyorum hadi arkadaşlar bi el atın konuya.
bir yükseköğretim programına kayıtlıyım olucak bende bugün aynı şekilde hocamı aradım öyle söyledi. Adres değişikliği hakkında bir bilgin varmı acaba?
çok teşekkürler. adres değişikliği derken ne açıdan. başka bi yere mi taşındınız?
Ben yanlışlıkla Yerleştirilmedim seçeneğini işaretledim. Benim için bir sorun olurmu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Mindhunters
Ben yanlışlıkla Yerleştirilmedim seçeneğini işaretledim. Benim için bir sorun olurmu acaba?
Problem olmaz mı, olur tabi. Benim de öyle oldu. Kılavuz aldıysan orada düzeltme için dilekçe örneği var o örnekle bir dilekçe yazıp onu ÖSYM merkezine göndereceksin. Bir dehttp://ais.osym.gov.tr/ adresinden giriş yaptığında Aday Bilgilerim sekmesindeki belgeyi yazdır onu da yolla.
hmm orasını bilemiycem sana en yakın liseye git ordaki ilgili kişiye danış. bi yanlışlık olabilir.
Mindhunters Hemen en yakın okula sabahtan gidip durumu anlat dilekçe yollanması gerekiyorsa eğer hızlı postayla yolla hemen. Bende açıköğretim yazdım bugn aradım sordum yerleştirildimi seçmek gerekiyormuş. ama benim sormak istediğim farklı ben eğitim için istanbula geldimüniversite için değil.Şimdi nisan ayında benim eğitimim devam ediyo olucak. Online başvuru yaparken adresimi değiştirsem acaba ordan istanbulu yazsam olabilirmi? ilk sınav merkezine istanbul yazar ikinciyede kendi memleketimi yazarım. Sizce olurmu böyle birşey yoksa ikametgah vs mi?
hayır canım türkiyenin istediğin yerinde girebilirsin sınava. hemen gir değiştir istersen.http://ais.osym.gov.tr/
Beyler bende geçen sene AÖF e kayıt oldum 4 yıllık ama sınıfta kaldim. Ayrica 2008-2009 2. dönem ve 2009-2010 3. dönem taksidini yatırmadım. Onları faizi ile yatıracağım. Bu senede ÖSS ye girip 2 yıllık bir bölüm seçmeyi düşünüyorum. sormak istediğim öğrenim durumum değişmişmi oluyor. yani lise mezunu olarakmı AÖF terk olarakmı kayıt olacağım.
Yok zaten daha sadece parayı yatırdım başvuru yapmadım. Dilekçe falan yollamama gerek yok değilmi ösymye online başvuruda adresimi kendim değiştirsem yeterli?
quote:
Orijinalden alıntı: berkayblack
Yok zaten daha sadece parayı yatırdım başvuru yapmadım. Dilekçe falan yollamama gerek yok değilmi ösymye online başvuruda adresimi kendim değiştirsem yeterli?
İnternette değiştirilebilen bilgi için dilekçeye gerek yok.İnternetteki hesabından değiştiremediğin şeyler için dilekçeye gerek var..
Teşekkür ederim
Ben geçen sene açıköğretime kayıt oldum ama gitmediğim için ve harç yatırmadığım için bu sene kaydım silindi ben disiplin suçu dışındaki bir nedenden dolayı kaydım silindiyi işaretledim doğru işaretledim dimi ?
arkadaşlar ben aöf kazandım ama kayıt yaptırmadım benim e yazmam gerekiyor
2 sene önce sınavlara girip yerleştirildim. sonraki sene sınavlara girerken öğrenim durumu kısmına yerleştirildim kayıt olmadım seçeneğini işaretledim. puanımda kırıldı.bir bölüme yerleştirilmedimde. 2 sene sonra yani bu sene ygs başvurusu için 2 sene önceyi düşünüp tekrar yerleştirildim gitmedim seçeneğinimi yoksa geçen seneyi düşünerek yerleşmedim seçeneğinimi işaretlemeliyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: EmreUӏan
hmm orasını bilemiycem sana en yakın liseye git ordaki ilgili kişiye danış. bi yanlışlık olabilir.
Okul puanının düşme gibi bi riski yok dimi hocam
Arkadaşlar başvuru ücretini yatırıp ösym sitesinden işlemleri tamamladıktan sonra çıktı alıp okulda imzalatmaya gerek var mı? Bu arada mezunum..
Ben de parayı yatırdım ancak Bankaya para yatırdıgınız zaman başvuru yapabileceksiniz gibi birşey yazıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Peterez
quote:
Orijinalden alıntı: EmreUӏan