Şimdi Ara

öğrenim kredisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar seneye üniversite 4. sınıfta olcam. son sene öğrenim kredisi almak için başvuru yapabilirmiyim (geri ödemeli olan). Bilgisi olan varmı acaba???

• Tam da açmayı düşündüğüm konulardan birisiydi.Bende 4. sınıfa geçtim 3 sene öğrenim kredisi aldım.Nisan ayında üzerime ait işyeri olduğundan dolayı öğrenim kredimi kestiler acaba işyerini sattıktan sonra tekrar öğrenim kredisi için başvurabilirmiyim ?
  • benimde hiç bi bilgim yok 3 sene almadım son sene biraz maddi sıkıntı yaşıcam gibi o yüzden düşünüyorum bilen birinin aydınlatması çok iyi olcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn88

benimde hiç bi bilgim yok 3 sene almadım son sene biraz maddi sıkıntı yaşıcam gibi o yüzden düşünüyorum bilen birinin aydınlatması çok iyi olcak..

Aynen hatta bilgisi olan kullanıcılar burs imkanlarından da bahsetsin lütfen
  • Tercih sonuçlarından sonra başvuru yapabilirsiniz arkadaşlar ama çıkar mı bilmem. Benim arkadaşım 2. sınıfta almaya başlamıştı ama 4ü bilemiyorum.
  • Başvuruyu kabül ediyorlar normalde.En azından ben 3. sınıfta almaya başlamıştım.Hep söylerim bu krediyi ihtiyacınız varsa kullanın.Ki yüksek ihtimalde çıkar.
  • Evet alınabiliyor son sınıfta. Ama çok çok önemli değilse hiç bulaşmamak lazım bu krediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Evet alınabiliyor son sınıfta. Ama çok çok önemli değilse hiç bulaşmamak lazım bu krediye.

bende aynı fikirdeyim maddi zorluk çekeceğini düşünüyorsan al, ama biraz lüks düşünüyorsan hiç bulaşma...
  • Arkadaşlar mezun oldum ve 10.058 TL (Öğrenim Kredisi+ Katkı kredisi) borcum var
    gerçektende bunu alacak olan iyi düşünsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfear -- 15 Temmuz 2010; 15:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfear

Arkadaşlar mezun oldum ve 10.058 TL (Öğrenim Kredisi+ Katkı kredisi) borcum var

+1.
    mezun olunca iş bulamayacaksın. "iş buldum çalışıyorum artık borcumu ödeyebilirim" derken de askere çağıracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: obscuredesorder

quote:

Orijinalden alıntı: blackfear

Arkadaşlar mezun oldum ve 10.058 TL (Öğrenim Kredisi+ Katkı kredisi) borcum var

+1.
    mezun olunca iş bulamayacaksın. "iş buldum çalışıyorum artık borcumu ödeyebilirim" derken de askere çağıracaklar

Bizde zevkten almıyoz hem işe başlayınca alınıyo diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.