Bildirim
Öğretici kitap tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Önce o iki kitabı bitir, ardından hemen Tutunamayanlar'a başla. Çok şey katıyor, en azından bana kattı. Henüz bitirmiş değilim kitabı, kuzenim, özellikle sonunun çok güzel olduğunu söyledi. Heyecanlıyım, çünkü kitabın ilk kısımları öyle hava yaratıyor ki... -
quote:
Orijinalden alıntı: Disiplinli
Önce o iki kitabı bitir, ardından hemen Tutunamayanlar'a başla. Çok şey katıyor, en azından bana kattı. Henüz bitirmiş değilim kitabı, kuzenim, özellikle sonunun çok güzel olduğunu söyledi. Heyecanlıyım, çünkü kitabın ilk kısımları öyle hava yaratıyor ki...
Dostum roman'dan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.Ben okurken zevk alıyorum ama birşey öğretmiyor.Daha çok bilimsel,tarihi,felsefi kitaplar tercih etmeye çalışıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: D. Ace
quote:
Önce o iki kitabı bitir, ardından hemen Tutunamayanlar'a başla. Çok şey katıyor, en azından bana kattı. Henüz bitirmiş değilim kitabı, kuzenim, özellikle sonunun çok güzel olduğunu söyledi. Heyecanlıyım, çünkü kitabın ilk kısımları öyle hava yaratıyor ki...
Dostum roman'dan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.Ben okurken zevk alıyorum ama birşey öğretmiyor.Daha çok bilimsel,tarihi,felsefi kitaplar tercih etmeye çalışıyorum.
Anlıyorum; Sapiens'i okudum ve bu kriterleri sağladığını düşünüyorum.
-
İyi bir roman düşünce dünyana çok şey katar.Bunu anlamak için daha fazla kitap okumanın gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sapiens varmış zaten zamanın kısa tarihine de bakabilirsin stephen hawkingin kitabı
Ana britannica
quote:
Bu tutunamayanlar nasıl bir kitap herkes ağır falan demiş? Nesi ağır? -
Sokratesin Savunması
Özgür Eğitim - Joel Spring
Romanlarda çok şey katar. Sen dümdüz romantik hikaye okursan başka tabi. Suç ve Ceza, Kürk Mantolu Madonna, Satranç, 1984, Hayvan Çiftliği, Martin Eden, Otomatik Portakal, İçimizdeki Şeytan, Dönüşüm. Ve daha niceleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X