Öğretmen 2022 maaş tablosu
-
-
Öğretmen 6880 tl alıyor aslında yeter bir tutar ama müsrif gittiğimiz için az geliyor -
Ders ücretleri hariç tutar mı. 6880 TL. Yani ek falan var mı bu ücretlere.
-
Yokkk -
Özel sektör olarak 6 milyon memuru daha ne kadar doyurabilecegiz bakalim
Saglik haric hepsi özelleştirilsin devlet beceremiyor kurum isletmeyi -
ben anlamadım bu emekli maaşımı yoksa , göreve yeni başlamış memur maaşımı eğer yeni başlamış kişi ise orada yazan 2021 rakamları doğru değil miktarlar doğru değil
emekliyse bilemem
edit: Çalıştığı alanda en ust kademeye gelmıs memur maaşıymış, yani ordaki oranlar doğru düzeltiyorum evet 10-15 yıldır calısıyorsanız o maası alıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 30 Ağustos 2021; 21:30:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Özel sektör olarak 6 milyon memuru daha ne kadar doyurabilecegiz bakalim
Saglik haric hepsi özelleştirilsin devlet beceremiyor kurum isletmeyiPolis ve Yargı da özelleşebilir mi?
youtubeDREDD Clip - Last Stand (2012) Karl UrbanMega City One is a vast, violent metropolis where felons rule the streets. The only law lies with cops called "judge...https://m.youtube.com/watch?v=4QWkXBIzIyI&t=36s -
Tablodan da gördüğünüz üzere 657 candır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 30 Ağustos 2021; 21:18:21 > -
Öğretmenlerin %90'i bu maaşı almıyor. Hayvan gibi ek ders/kurs doldurursanız anca ulaşırsınız, o da zaten imkan olmadığı için alamazsınız bile. -
Hocam mesleğinin en ilerisindeki maaş ama nasıl hesaplamışlar anlamadım, o şekilde bile bunu kazanan yok. -
La 1'in 4'ünün 2022 yılında çocuk yardımı falan dahil maaşı o. Emekliliğe yakın alırsınız ancak.
5800 civarında ortalamada. İstanbul'da o para ile bekar bir öğretmen olarak örneğin sürünürsünüz ancak.
Çift maaşla işte Anadolu'da toki moki bir ev alıp 15 sene ödersiniz aile kurup aç kalmayabilirsiniz. Tatil falan zaten olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Ağustos 2021; 10:5:54 > -
1'in 4'ü o en üst düzey 20 yıllık öğretmen maaşını 2022 yılında aile yardımı dahil vermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 30 Ağustos 2021; 21:33:7 > -
Önümüzdeki sene 2022 de herşeye yeniden 2 kat zam geleceği için bu yazılan maaşlar bile az gelecek göreceksiniz. -
2021 Temmuz maaşı 5440 lira.Ek ders, kurs vs. varsa tavan ücret +2 bin gelir. Ki çoğu öğretmen alamaz. Çünkü o kadar derse giremez. Haftalık 21 saate göre öğretmen kadrosu belirlenir. Keşke yazılan maaşlar alınsa... -
Konu sahibi akp sevdalısı neymiş efendim 6800 gayet yeterli bir tutarmış, 6800 alan kişiler müsrifmiş ondan yetmiyormuş, canım kardeşim benim kirada 1+1 evlerim var şu an en kötüsü 2500 TL civarı kiralanıyor, elektiriği, suyu, site aidatı, interneti derken 3500 lira sadece başını sokacak eve harcıyorsun, bu insanlar devamlı sizler gibi makarna, ekmek mi yiyecek ?
Bahsetiğiniz 6,8 k maaşı alan birisinin barınma giderlerini çıktıktan sonra elinde kalan 3,3 k ile nasıl bir müsriflik yapacak? her gece pavyonda paraları mı ezecek? kafanız iyi cidden, etin kilosu 100 TLye, doğru düzgün peynirin kilosu 70 TLye, dayanmış ayıptır.
-
Fazla bile açıkçası kalite ölçütü olsa ekstra bir mali yük getirmese eğitim ticarileşmese
Az derdimde hepsi bir noksanlığın ürünü.Kalite noksanlığıda bunun sebebi denetleyici mekanizma yok.Ürünler çürük üretici fazla ne yapacaksın.Çıkanda değersiz olur hali ile.Ürünü daha kaliteli yapmak içinde ekstra maliyet lazım.Biraz düşünürseniz durum buna gidiyor. -
,,..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Ağustos 2022; 13:7:24 > -
Kamuda memursunuz ne var bunda? Belli bir maaş skalası var. Öğretmen özel bir memurluk mu oldu vali gibi kaymakam gibi? Olmadı sıradan b grubu memur. Diğerleri ne kadar zam alıyorsa sende o oranda zam alacaksın.
Konu sahibi akp sevdalısı neymiş efendim 6800 gayet yeterli bir tutarmış, 6800 alan kişiler müsrifmiş ondan yetmiyormuş, canım kardeşim benim kirada 1+1 evlerim var şu an en kötüsü 2500 TL civarı kiralanıyor, elektiriği, suyu, site aidatı, interneti derken 3500 lira sadece başını sokacak eve harcıyorsun, bu insanlar devamlı sizler gibi makarna, ekmek mi yiyecek ? Bahsetiğiniz 6,8 k maaşı alan birisinin barınma giderlerini çıktıktan sonra elinde kalan 3,3 k ile nasıl bir müsriflik yapacak? her gece pavyonda paraları mı ezecek? kafanız iyi cidden, etin kilosu 100 TLye, doğru düzgün peynirin kilosu 70 TLye, dayanmış ayıptır. |
La 1'in 4'ünün 2022 yılında çocuk yardımı falan dahil maaşı o. Emekliliğe yakın alırsınız ancak.
5800 civarında ortalamada. İstanbul'da o para ile bekar bir öğretmen olarak örneğin sürünürsünüz ancak. Çift maaşla işte Anadolu'da toki moki bir ev alıp 15 sene ödersiniz aile kurup aç kalmayabilirsiniz. Tatil falan zaten olmaz. |
Öğretmenlerin %90'i bu maaşı almıyor. Hayvan gibi ek ders/kurs doldurursanız anca ulaşırsınız, o da zaten imkan olmadığı için alamazsınız bile.
|
1'in 4'ü o en üst düzey 20 yıllık öğretmen maaşını 2022 yılında aile yardımı dahil vermiş. |
25 yıllık da olsa hiçbir öğretmen bu maaşları almıyor. Kafalarına göre ek ders falan eklemişler.
|
Benzer içerikler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- 25 yaşında hakim olunur mu
- izol aşireti tehlikeli mi
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- adresten fay hattı sorgulama
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- türkiye"deki gsm operatörleri
- almanya 16 pro max fiyat
- 750 tl savunma sanayi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X