Şimdi Ara

Öğretmen Dizisi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya dramadan uyarlanan dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizim eğitim sistemimizle ve kültürümüzle çok bağdaşmıyor, bizde ne olursa olsun öğretmene saygı oluyor ama dizide bu yok gibi fragman ise şiddet içerikli bence tutmayacak
    doğru eğitimyoutube
    Öğretmen Dizisi İlker Kaleli İlk Tanıtım Fragman 4 Mart Çarşamba
    https://www.youtube.com/watch?v=EQU5N_FfX-I&t=4s

• Bir şey düşünmüyorum. İsteyen izler isteyen izlemez. Dizi işte, çok fazla anlam yüklememek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizilerin yayınlandığı ülkenin kültürüne veya sistemine uyma zorunluluğu mu var?

• Ne olursa olsun ögretmene saygı mi oluyor ? :DDD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamın edebıyat acıtasyonunu hıc sevmıyorum
  • Şu an ki dönemde hiçbir öğretmenin bu tarz davranışlarda bulunması mümkün olmadığından dolayı baya yapmacık bir dizi gibi geldi.

• Öğretmene saygı derken ? 6 yıldır pek saygı göremedim ben 🙃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasak Elma dizisini seyretmeye devam edin o zaman
  • Bilmiyorum Yerli yapım Türk Dizi seyretmiyorum.Zamanında Arka sıradakiler Hayat Bilgisi falan seyretmiştim ozamanlar güzel geliyidu sonradan beynim ilerledikce saçma olduğunu anladım.Şimdide çok farklı birşey beklemem bizim Tv sektörü bu kafayla gelişmez gelişemez.Diziler hayla 2 saat Bütün Dünyan dizileri max 60 dk bunu bile hayata geçirmekten aciz bir sektöre şans tanımayı düşünmüyorum.Hayla eski kafada yaşamaya devam ediyoruz ısrarla Hiç Netflix den fala örnek alan yok işlerine gelmedikleri için yapmıyorlar bu sektörde çalışan arkadaşlarım var adamlar çok fazla para gider die onay vermiyorlarmış bu kafayla batarlar birgün inşallah diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Yasak Elma dizisini seyretmeye devam edin o zaman
    yıldızın hastasıyım
  • Pirisu P kullanıcısına yanıt
    Saygı dedin sesli güldüm

• Aynen moruk geçen annem anlattı (kendisi öğretmen) meslektaşı tayin isteyip başka yere gitmiş onu CİMER'e şikatet etmişler
  • Uzak doğu sinemasını severim.Sevmenin nedeni adamların bir konuyu bir sezon içinde üstelik 10-20 bölüm gibi bir bölüm sayısında kısa ve öz şekilde anlatmaları.Yani bizdeki gibi gereksiz uzatmalar,saçma sapan ek konular pek olmaz.Mesela bir Kore dizisinden uyarlanma olan Mucize Doktora bakın. Orjinal hali 16 ya da 20 bölüm müydü neydi fakat bizdeki sanırım 30.bölüme geldi.Yani izlendikçe bu dizi uzadıkça uzayacak ve bir yerden sonra sıkacaktır.

Burada Öğretmen dizisinde de muhtemelen aynı sorun olacak.Fragman gayet ilgi çekici lakin adım gibi eminim orjinali 20 bölümse bizimkiler en az 200 bölüm çekeceklerdir.Bu da bir yerden sonra sıkacaktır.O nedenle bu diziyi izleyeceğime gider orjinalini izler geçerim.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Babil izliyorum yasak elma sanırım en kalitesiz olanı
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum
  • mstfztkn M kullanıcısına yanıt
    aslında cümleyi yanlış kurdum haklısınız sanırım:)
  • Biz arka sıradakiler izlemiş nesiliz yigen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    içerik üretmekte çok kısırız kaliteli senaryolar yok katılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.