Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buradaki yorumlarınız gerçekten çok faydalı oldu. hepinize teşekkür ederim.

Ben de geçen gün aldim maviden bilgisayari.. xp pro yükledim. ilk başta sp2 yükledigim icin ses karti sorun cikardi..driver kurulmadı falan.. sonra baştan xp pro ve sp1 i kurunca ses karti da dahil bütün driverlari tanidi.
    Cihazi laptop modunda kullaninca fan neredeyse hiç çalışmıyor. pil de 3.5-4 saat arasi gidiyor. desktop modunda fan daha fazla çalışıyor ve pil de daha az gidiyor ama sıcaklık yine de aşırı değil. bu bilgisayarı alırken korkum fazla ısınma sorunu idi. ama böyle bir sorun yok. Bence şüpheniz varsa içiniz rahat olsun, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    kullandıkça daha geniş yorum yapmaya çalışırım. selamlar.
  • arkadaşlar ben de bu laptobu aldım. makine linux kurulu olarak geldi fakat ben windows kurmak istiyorum fakat kuramıyorum. bootable windows xp cd'sini takıyorum ve bios'tan cd'den boot et seçeneğini seçiyorum. bilgisayar açılıyor 'cd'den boot için bir tuşa basın yazısı çıkıyor', bir tuşa basıyorum. ekran kararıyor ve öylece kalıyor. window kuran arkadaşlardan yardım istiyorum. şu xp'yi bir kursam laptobun performansı hakkında bilgi vereceğim.
  • SELAM ARKADAŞLAR...

YAHU ALLAH AŞKINA, BU KONU VAR YA TAAAA SONSUZU BULUR VALLA BEN SİZE SÖYLEYİM. HERKEZİN FİKRİ DÜŞÜNCESİ VEDE BEĞENDİĞİ MALZEME ELBETTE FARKLI OLACAK. BURADAKİ ANA AMAÇ NE PEKİ? TEKNİK VERİLERİ KONTROL EDEREK AZ PARAYLA EN İYİSİNİ ALMAMIZ DEĞİLMİ ARKADAŞLAR? TAMAMSA SORUN YOK. HERKEZ ÇIKACAK YOK ŞU ŞÖYLE YOK BU BÖYLE, FALAN FELAN... TAMAM TAMAM! ANLIYORUZ...

SÖZLERİM KİMSEYİ KIRMAK YADA KIZDIRMAK İÇİN DEĞİL, ELBETTE BURADA TARTIŞARAK KARAR VERİLMEYE ÇALIŞILIYO AMA BEN SİZE BİR SIR VEREYİMMİ?? BİR ŞEYİ BUKADAR ÇOK UZUN UZUN KONUŞUP DURURSAK HERTÜRLÜ ŞEY YANLIŞ ANLAŞILMAYA BAŞLAR... YANİ DOĞRU VERİLER BİLE TARTIŞILICAKTIR. BUDA BANA GÖRE SONUCUN ÇARPITILMASI DEMEK...

BURADA BUKADAR İNSAN KONUŞUYO. BİLEN BİLMEYEN(yannış anlaşılmasın gene), BİLGİ ALMAK İSTEYEN VE DOĞRUYU BULMAK İSTEYEN OKADAR İNSAN VARKİ... BEYİNLERİ SULANACAKTIR...

VE SADEDE GELEYİM BENİM ISMARLADIĞIM LAPTOP DATRON AERO KXA GELMİŞ BUGÜN... BİLMİYORUM, P.TESİ DİYOLARDI AMA CEPTEN ARAYIP GELDİĞİNİ SÖYLEDİLER.... HAYIRLISI GİDİP ALACAZ BUGÜN. O YÜZDEN ARTIK DİYORUM Kİ BU YAZI BU KONUDA YANİ KXA HAKKINDA SON OLSUN....

NE TEST İSTİYORSANIZ, NE ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ BURADAN YAZIN AKŞAM CHECK EDİP SİZİN İÇİN SONUÇLAR HAZIRLALAYIM. BÖYLECE Bİ REHBER OLUR ELİNİZDE....

BENİM AKLIMDAKİLER 3DMARK2001 SE, EVEREST, SİSOFT SANDRA 2005, NFSU2, BULURSAM QUAKE 3, HERALDE BUNNAR YETER... AKLINIZDA BAŞKA ŞEYLER VARSA YAZIN... BAKALIM BERABER... OKİ...?

ŞİMDİLİK GÜLE GÜLE...

• Arkadaşlar Merhaba,
    Alamya karar veren arkdaşlar varsa Datron KXA'yı
    ben de uzun zamandır piyasada araştırıyorum.
    Şu anda bulduğum en uygun yer,

1.6
    512 RAM
    wireless dahil b/g
    ama çanta yok
    Bonus 10*163
    HSBC 12*137

dan veriyor.

Tabii kurdan dolayı fiyatlar biraz düşmüş olabilir. Mağaza İstanbul'da, foruma adresi atmıyorum çünkü
    reklama girer oda pek hoş olmaz. İlgilenen olursa bana özel mesaj atsın.
    Bu arada blutooth ve grafik kartı soketleri tr deki modellerde var mı? alanlar yazarsa memun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newone -- 3 Haziran 2005, 16:10:49 >
  • Arkadaşlar mavibilgisayardan laptop'u işlemcisi 1.73 olacak şekilde alma ihtimalimiz yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

yahu datron laptopu kimse kullanmamis birde kullanmis gibi camur atiliyor bu ayiptir beyler. adamlar piyasada yer edinmeye calisiyor ve bence keske daha fazla marka ciksa böylece rekabet ortami gelisiyor ve fiyatlar dusuyor yoksa belli basli markalar fais fiyatlar suruyor ortaya. ayrica datron parcalari kendi üretmiyor ki onu suclayasiniz adamlar diger markalar gibi alip birlestiriyor sadece. hatta bu verilen konfigirasyon mebin verdigi toshibayi sollar bunu toshibanin muhtesem teknik servisleri bile engelliyemez göz var nizam var parcalar iyi.. datronun teknik servisi az deniliyor dogrudur buna bi sey diyemem ama zaten 1 veya 2 teknik servis varsa bunlarin tamir edilmeyi bekleyen cihazlarla dolu olmasi normaldir. PEKİİİ siz ARCELİK markasini hic inceledinizmi?? her 2-3 sokakta bir tane arcelik teknik servisi vardir ve hepsi agzina kadar tamir bekleyen cihazla doludur ve halen mantar gibi arcelik teknik servisi acilmaktadir ama bu KALİTEYİ GÖSTERDİGİNDEN DEGİL ürünlerinin asiri derecede DANDİK olmasindandir yinede teknik bilgisi az olan vatandas gider arcelik marka alır !!! evdeki SONY televizyon bizim hatamizdan dolayı bozulunca teknik servis aradik biliyormusunuz o zaman koskoca İZMİRde sadece ve sadece 3 tane yetkili teknik servis bulabildik (karsiyaka, yesilyurt, alsancak) adamlara cok zor oldu niye boyle az dedigimde bana "sony cihazlarina güvendigi ve bozulmayacagina inandigi icin servis acilmasina izin vermiyor" dedi. saka mi dedim hayir cidden böyle dediler... alin size arcelik servis mantigi alin size SONY servis mantigi !!!!

len meco saçmalamışsın yaptığın karşılaştırmaya sony teknik servisinde çalışan birinin lafına inanıp dalıyo arkasından.
    peki sana BİR SORUM VAR BU SONY OKADAR KALİTELİ MADEM NEDEN AVRUPA GİBİ KALİTELİ MALLARIN SATILDIĞI HALKININ BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİ OLDUĞU BİR YERDE NEDEN ARÇELİK SONY DEN KAT VE KAT FAZLA SATILIYO ACABA ORDA ARÇELİK TEKNİK SERVİSİ DAHA MI AZ
    SONY DAHAMI FAZLA.
    BENDE SANA BİŞEY SÖYLEYEYİM BENİM PHİLİPS VE DİĞER YABANCI MARKA TV SATAN BİR ABİM VAR ADAMIN KENDİSİ BANA DİYORKİ TV ALCAKSAN ARÇELİK-BEKO AL....

• Acer - TM2355NXC

İşlemci Celeron 1.4GHz
    Ağırlık: 2.9 kg
    Batarya Ömrü: 3.5 saat Lithium Ion Batary
    Bellek: 256MB DDR
    Ekran Kartı: Intel Graphics 64MB Onboard paylaşımlı
    Ethernet: Realtek 10/100MB Ethernet Kartı
    Işlemci: Intel Celeron M 360 1.4GHz 400MHz
    LCD: 14" XGA TFT LCD
    Modem: V92 Modem
    Optik: DVD-CD RW Combo
    Port: VGA port
    Sabit Disk: 40GB 4200rpm
    USB Çıkışı: 3 x USB 2.0
    İşletim Sistemi: Linux

Bu laptop estore'de 699$ + KDV ve Birçok kredi kartına vade farksız 10 taksit var.
    Tabii ki çok daha iyi sistemler var ama oyun oynamayı düşünmeyenler için bir alternatif olabilir.
  • Datron, AERO KXA, Celeron1.3 1MB, 40GB, 256MB, 15.4", DVD/CDRW, LINUX 777 USD
  • Arkadaşlar mavi bilgisayara yeni bir bilgisayar gelmiş acer 64 bit işlemcili amd'li fiyatıda uygun yalnız ekran kartı paylaşımlı,

ACER Aspire 5002 WLMI
    1200$ + kdv

İşlemci AMD Turion 64 ML30 1.6GHz
    512MB DDR (2x256MB) Bellek (Max. 2GB)
    60GB Sabit Disk
    15.4'' WXGA TFT LCD Ekran
    1200X768 Ekran Çözünürlüğü
    64MB Paylaşımlı Ekran Kartı
    DVD+RW (DVD Dual)
    Acer Invilink IEEE 802.11g Wireless
    56K Modem
    10/100 Ethernet
    3 Adet 2.0 USB Port
    Firewire IEEE 1394 Port
    Kızılötesi (Infrared) Port
    S-Video, TV-Out
    Diğer Portlar Modem, Ethernet, External VGA, Mic, Headphone, 1 Type II
    İşletim Sistemi MS XP Home TR

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?ur_no=515&ad=tasinabilir&s=7WS6btZQhDC3ZaAfYkPk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 3 Haziran 2005, 19:27:21 >

• Slm arkadaslar;
    Allah cok sukur Laptopu 30dk once aldim.En kisa zamanda Xp kuracagim
    ama sizlere belirtmek istedigim benim aslinda skorlardan ziyade
    urunu IZMIRDEN EN UYGUN FIYATA ALMIS OLMAM.1 Mayistan beri
    urunu inceliyorum ve en uygun fiyata buldum sonunda.Biraz gec geldi
    ama cok suku ii oldu.UMARIM BI SORUN YASAMAM.
    Firma ismini merak edenler pm atsin.
    SAYGILAR ...
  • benimde laptop geldi arkadaslar su an sarjda duruyor ... yahu bi arkadas demiski sp2 kurunca ses kartinda sorun cikti felan yazmis gercekten boyle bir sey varmI? yani bende xp pro kurduktan sonra sp2 kuracagim eger ses kartinda gercekten sorun cikiyorsa simdiden belirtirseniz sevinirim? bir arkadasimizda xp pro yu cd den boot ederek kurmak istemis fakat olmamis ben daha denemedim fakat xp pro kuran arkadaslar nasil kurduklarini paylasirsa sevinirim saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dengesiz_boy

quote:

Orjinalden alıntı: meco

yahu datron laptopu kimse kullanmamis birde kullanmis gibi camur atiliyor bu ayiptir beyler. adamlar piyasada yer edinmeye calisiyor ve bence keske daha fazla marka ciksa böylece rekabet ortami gelisiyor ve fiyatlar dusuyor yoksa belli basli markalar fais fiyatlar suruyor ortaya. ayrica datron parcalari kendi üretmiyor ki onu suclayasiniz adamlar diger markalar gibi alip birlestiriyor sadece. hatta bu verilen konfigirasyon mebin verdigi toshibayi sollar bunu toshibanin muhtesem teknik servisleri bile engelliyemez göz var nizam var parcalar iyi.. datronun teknik servisi az deniliyor dogrudur buna bi sey diyemem ama zaten 1 veya 2 teknik servis varsa bunlarin tamir edilmeyi bekleyen cihazlarla dolu olmasi normaldir. PEKİİİ siz ARCELİK markasini hic inceledinizmi?? her 2-3 sokakta bir tane arcelik teknik servisi vardir ve hepsi agzina kadar tamir bekleyen cihazla doludur ve halen mantar gibi arcelik teknik servisi acilmaktadir ama bu KALİTEYİ GÖSTERDİGİNDEN DEGİL ürünlerinin asiri derecede DANDİK olmasindandir yinede teknik bilgisi az olan vatandas gider arcelik marka alır !!! evdeki SONY televizyon bizim hatamizdan dolayı bozulunca teknik servis aradik biliyormusunuz o zaman koskoca İZMİRde sadece ve sadece 3 tane yetkili teknik servis bulabildik (karsiyaka, yesilyurt, alsancak) adamlara cok zor oldu niye boyle az dedigimde bana "sony cihazlarina güvendigi ve bozulmayacagina inandigi icin servis acilmasina izin vermiyor" dedi. saka mi dedim hayir cidden böyle dediler... alin size arcelik servis mantigi alin size SONY servis mantigi !!!!

len meco saçmalamışsın yaptığın karşılaştırmaya sony teknik servisinde çalışan birinin lafına inanıp dalıyo arkasından.
    peki sana BİR SORUM VAR BU SONY OKADAR KALİTELİ MADEM NEDEN AVRUPA GİBİ KALİTELİ MALLARIN SATILDIĞI HALKININ BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİ OLDUĞU BİR YERDE NEDEN ARÇELİK SONY DEN KAT VE KAT FAZLA SATILIYO ACABA ORDA ARÇELİK TEKNİK SERVİSİ DAHA MI AZ
    SONY DAHAMI FAZLA.
    BENDE SANA BİŞEY SÖYLEYEYİM BENİM PHİLİPS VE DİĞER YABANCI MARKA TV SATAN BİR ABİM VAR ADAMIN KENDİSİ BANA DİYORKİ TV ALCAKSAN ARÇELİK-BEKO AL....

komik cok sakacı bir abin var anlasılan

• Slm;
    ARKADASLAR BEN DATRONU IZMIR BORNOVADA
    ALMIRA BILGISAYARDAN ALDIM.Maviden daha uygun fiyat verdi valla.
    Gecen hafta gelecekti ama Ufotek saolsun herkese oldugu gibi benim urunde
    gec geldi AMA COK SUKUR SIMDILIK SORUNU YOK.
    Sadece xp kurunca Linux isletim sistemi listesinde gozukmuyo ve
    Direk windows Yukleniyo alette.
    Birde PCI driver yuklenmiyo.Ses icin galiba.Bilen varsa bir yardim etsin.
    Almiraya Bilgisayar icin tskurler.Almak isteyen varsa Forumdan YAVUZ
    bizi gonderdi derseniz yardim ederler umarim.Ercan Bey var.
    SAYGILAR...
  • Slm;
    Ses karti driver olayini hallettim.Driver cd'si icinde audio
    klasorunde bir tane exe var update icin.Onun sayesinde
    pci ve modem ses suruculerini goruyor.Sonrada audio\wdm\*.inf
    dosyalari ile yukleme yapiliyor.
    AMA LINUX VE WINDOWS'un secenekli olarak yuklenmesi olayini bilmiyorum.
    LINUX kaldirip yeniden kurmak mi gerek.BIR YOLU VAR mi?
    SAYGILAR...
  • win98 açılış disketi ile fdisk /mbr mi neydi öyle birşey yapıcan önce, sonra fdisk, sonra xp kurucan
    bende linux yüklüydü, xp cd si ile direk kuramadık, böyle yaptık
  • Slm;
    Abi ben XP Proyu sp2'li kurdum zaten.
    Benim sordugum windows kurduktan sonra sistem acilirken
    Linux ve Windowx secenegi cikmiyor.Yani direk Linux aciliyor.
    Linux'a hic dokunmadim ben zaten xp kurarken.
    Yeni partition olusturup XP kurdum yani.
    2 sitemi acilista secmek istiyorum.
    Yardim eden olursa sevinirim.
    SAYGILAR...
  • Toshibadan şaşmayın derim ben. Benim MEB kampanyasından aldığım laptop geldi: harika.
  • zaten bi espirisi kalmadı meb in.carrefourda acer satıyolar 1600 e aynı alet.ayrıca datronun 1.6 ghz 15.4 ws 512 ramli bi modelini satıyo lar 1800 e 18 ay taksitle.herkes onlardan alıyo özellikle datron satıyo yani.zamanla diğerleride gelecek o fiyata

• Ve yine arkadaşın yukarıda belirttiği
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?ur_no=515&ad=tasinabilir&s=7WS6btZQhDC3ZaAfYkPk

amd 64 bit ürünü kesinlikle incelenmeye değer bir ürün. Carrefour da varmı bilmiyorum am avarsa iyi taksitle alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.