Öğretmen Maaşı vs Asgari Ücret
-
-
sosyal türkçe edebiyat din felsefe gibi boş derslere asgari ücret bile fazla
matçılar eğer iyilerse 5500 geocular da aynı şekil
fizikçiler keza 5500
kimya biocular da 5000 hak ediyorlar
ayrıca bakın üstüne basa basa söylüyorum her öğretmen 2 yılda bir yeterlilik sınavlarına girmeli ben 6 sene koleje gittim orada bile bommmmmboş hiçbi işe yaramaz hocalar doluydu devlet hocalarından bile kötüydüler dershaneye gidiyordum devlet hocaları ek iş yapıyorlardı bizim kolej hocalarından daha iyidiler
şuan hukuk okuyorum örneğin iş icra ticaet deniz ticareti derslerinde hocaların dediğinden 1 zıkkım anlamıyorum salak gibi laf salatası yapa yapa anlatıyorlar sonra youtubeda benim hocam açıyorum tak anında anlıyorum okul hocalarının notundan bile bir cacık anlaşılmıyor hele bir cezacı var offff kendi çabam olmasa ceza adına hiçbir şey öğrenemezdim KOSSSKOCA 3 SENEDE
EĞİTİM İNNNANILMAZ KALİTESİZ ve çok gereksiz paralar kazanıyor hocalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 10 Ocak 2021; 9:57:11 >
-
Yani? Geçmesinde bir mahsur var mı. Madem asgari ücret daha avantajlı, bırakın öğretmenliği gidin asgari ücretli işte çalışın, tepenizde patron baskısı, işten çıkarılma tehlikesi, maaşların düzenli yatmamasi, haftada 6 gün 8-6 mesai, yılda 2 hafta kısacık tatil gibi avantajlardan faydalanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğretmene gerek bile yok. Youtube yüklesinler dersleri oradan izleyelim. Okulları da çocuklar için sosyalleşme & proje yapma vs yeri halinr getirelim. Grup çalışması ve sosyal beceriler gelişsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X