Bildirim
Öğretmenlere laf eden liseli kardeşlerimiz gelsin....
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hoca sabırla anlatmaya devam ediyor, ben utandım gerçekten yazık. Bu kadar düşmemeli bir insan, tamam dersi dinlemek istemezsin ama insan olarak birazcık saygı gösterir şu adama birkaç kişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocanın sabrına hayran kaldım. Yerinde olsam hepsini, işkence ederek öldürürdüm.
Videoyu izlemedim
Tek videoya göre tüm öğrencileri veya öğretmenleri yargılayamazsınız
Bana kötü davranan hocaya saygısızlık da yaparım eziyet de çektiririm dalga da geçerim
İyi eğitim veren bize bi şeyler katmaya çalışan iyi niyetli hocaları zaten hepimiz baş tacı yaparız
BAZI ÖĞRETMENLER GERÇEKTEN DAYAKLIK AMA BU ADAMA ÜZÜLDÜM. -
Zaten bu bölümün yaş ortalaması 13-15 arası yani burda öğretmenlerin sevilmemesi normal ergen kardeşlerimiz sınavdan zayıf alıyor.Sonra gelip buraya öğretmenler aldığı parayı haketmiyor falan filan diye konu açıyorlar.Yani burayı pek ciddiye almayın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi lisemi hatırladım. Durum birçok meslek lisesinde maalesef böyle. Ama eğitim sistemimizdeki her şeyde öğrenci haklıdır diyip öğretmenlik yetkilerini kısıtlayan bir anlayış olduğu sürece bu durum sürüp gider. -
La bizim zamanımızda hocaya soru sormaktan bile korkardık biz. Şimdi hocalarla asker arkadaşıymış gibi konuşulup alay ediliyor. Çevremden biliyorum. Ne değişti bu kadar?
Cogu ogretmen ayni olamaz tabi,bu nesil ogrencilerde cok saygisiz ben ilk okul 3.siniftayken bizim bir ogretmenimiz vardi Allah dusmanin basina vermesin,kadin bize az eziyet cektirmedi,tabi cok seker hocalarimda oldu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kız meslekte okuyorum ve bizim sınıfta bunlar rutin olarak her ders yaşanıyor, hoca tahammül edemediği vakit top oynamamızı ya da kantinde oturmamızı teklif ediyor. bir çok sınıfta da böyle hatta meslek lisesinde okuyup sınıfında bu tür bir atmosfer olmayan yoktur tahminen. videoya çeksek bu kadar büyütüleceğini bilmiyordum açıkçası. bunları eleştireceğinize okumak istemedikleri ve en kısa yoldan lise diploması almak için meslek lisesini tercih eden tiplere seçtiği bölümle alakası olmayan dersler dayatan milli eğitim sistemini eleştirin. -
bu ülkedeki liselilerden bi halt olmaz hepsi soytarı bunu kabul edin önce. suçu sadece hocalara atıp kaçmayın asıl sorun liselilerin olmayan beynindedir -
Tiplereden ne oldukları anlaşılıyor zaten.Malum ırk.
Çakmakta bi gülme bastı
Videoyu izlerken ben utandım.
Şimdi bu veletler büyüyüpte adam mı olacaklar, ülkeye hayırlı insanlar mı olacaklar ?
Hocaya pandik atıldığını bilirim. -
Bu hocaya gerçekten acıdım ben olsam cinnet geçirir bir tanesine girişirdim ancak birde benim 14 senenin içinde olduğum öğrencilik hayatımda şahit olduğum şeyler var ;
7.sınıfa giderken sürekli konuşuyor diye bir arkadaşımı kaldırıp sınıfın ortasında onun onurunu gururunu düşünmeden tekme tokat girişen Türkçe öğretmeni gördüm.
9.sınıfa giderken bir tane edebiyat öğretmeni gelmişti sözleşmeli olarak ilk dersten asarım keserim öldürürm şeklinde konuşmalarını yaptıktan sonra söz alıp ayağa kalktım ve "dayakla eğitim verebileceğinize inanıyor musunuz" diye sordum ve aldığım cevap "dayak eşeğe atılır" oldu düşünebiliyor musunuz bir öğrencinin yanlışı var diye dayak atmayı kendine hak görüyor üstelik öğrenciyi de eşek yerine koyuyor.
Daha isteyen olursa bu örneklerden 5 6 tane daha yazabilirim ancak bunlar yeterli diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X