Şimdi Ara

Öğretmenlerimizin en adam olmadığı anları yazıyoruz. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
14
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lise 3'te biyoloji sınavından 60larda bir şey almıştım. Sınava çalışmamıştım ama beklediğimden düşük gelmişti. Hoca kağıdına ısrar eden var mı dediğinde elimi kaldırmıştım. Fazla puan verdiysem alırım ama bak dedi, kontrol ettiremedim O günden sonra sisteme ve yetkiliye karşı çıkmaya korkar olmuştum ta ki gezi olaylarına kadar.
  • İngilizce hocası Huriye. Beşinci sınıfta bir kelimeyi tüm sınıftan iyi söylediğim halde bana 80, diğer tüm sınıfa (Ortak olduğum, hiçbir kelimeyi söyleyemeyen arkadaşım dahil) 100 vermişti. Sınıf 35 kişi, 34 kişi 100 alıyor ben 80
    Birde aklınca laf yapıyordu "Ben öğretmenim istersem 50 veririm istersem 100 siz bana karışamazsınız ! İsterseniz ananız babanız gelsin karışamaz !" diye. Bir arkadaşım (kız) kavga etmişti hocayla, karışmamam en büyük pişmanlıklarımdandır.
  • Dershanede Türkçe dersi vardı. Dershanenin de verdiği rahatlıkla telefonla oynuyordum. Geldi telefonu bırak dedi güldü, hocayla aramız baya iyi. Yok hocam dedim, tokat atarım bak dedi. Bende atarım dedim. Tokat attı, bende attım. Mal oldu ilk anlayamadı. Sonra sınıfın kahkahasıyla bozuldu gülmeye başladı garip bi şekilde
  • üniversite hocalarım için konuşuyorum:
    öğrencinin kağıdını sınıf arkadaşına okutup notu ona verdirttiği an (bu adamın daha çok icrati var yazamayacağım),
    yardımcı doçentin öğrencilerini ötekileştiren ve zaman zaman onları sapıklıkla, sapkınlıkla itham ettiği an,
    yine bir yardımcı doçentin öğrencilerine daimi vasat daimi yetersiz damgası vurduktan sonra öğrencilerini bununla suçlaması -sizden bi şey olmaz mantığı-
    biri de sakız çiğneyen insanlara o***pu dedi (alın size bu da doçent)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıll

Benimkiler ;

7. sınıf mı ne , bi tane çocuk "öğretmenim basket yerine futbol oynayabilir miyiz?" demişti
    Zaten değişik bi adam olan hoca da " Beynini patlatırım senin" deyip yumruğunu sıkmıştı çocuğa..

Ben görmedim ama müdür bey iki çocuğun kulağından tutarak birbirlerinin kafasına çarpıştırmış, ilkokuldayken.

1. sınıfta ödev yapmayanları tokatlardı, adi pislik hoca, ne anlatacaksa çocuğa şiddetle ..

Sıra sizde .

Edit : Lise de kızlana sulanır gibi konuşan hocalar . İğrenç lan .
    Edit 2: Millet yazdıkça benzerleri benim başıma geldiğini hatırlıyorum . O zamanlar SBS de sosyal hocama 2-3 yanlışım var deyince
    sözde şakadan kolumu tutup ısırmıştı. Acı hissetmedim ama mosmor olmuştu ..

Edit 3 : Açmasaydım keşke başlığı nefretim arttık, ne pislik insanlar varmış arkadaş ya. Nasıl dövebiliyorsun küçücük çocuğu.

Hala aklımda 2012 yılının Eylül ekim aylarında felan bi şeref yoksunu bana sataşmıştı.Bende kendimi korumak için arkadaşa saldırmıştım.O ara disiplin kurulu başkanı olayı görmüştü O zamanın matematik hocasıda o arkadaşı savunmuştu
    Disiplin kurulu başkanıda beni boğazlamıştı diğer arkadaşa birşey yapmamıştı hala disiplin kurulu başkanına bu olaydan dolayı aşırı sinirliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik dersin hoca kitaptan bir soru sordu, soruyu tahtayada çizdi.Kalktım yanıtladım, hoca tahtaya şekli yanlış çizmiş cevabım yanlış çıktı diye dayak yedik :)

Zil çalınca nerde hata yaptım diye bakınca anladım.

Eskiden çok saygılıymışız düşünüyorumda hep haksız yere şiddet gördük karşılığını hiç vermedik.
  • Müzik hocamız vardı kadın. bende bir kızdan hoşlanıyordum hatta okulda nöbetciyken müdür yardımcısının odasına girip hoparlörden kızı sevdiğimi söylemiştim. Her neyse hoca derste beni ayağa kaldırıp bu kız sana hiç bakarmı aynaya git de bir bak kendine tipsiz şey seni diyip benim moralimi dibe çökertmişti. O hoca yüzünden kendime güvenimi kaybettim...

Edit: Lisede bölümde arkadaşlarla şakalaşırken hoca sinirlenip bizi bölümün ortasında sopayla dövmesi :D ayaklarımda ve kollarım da morluk olmuştu tabi sonra bi güzel babamdan dayak yemesi de hoşuma gittydi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogubaba28 -- 8 Nisan 2015; 1:44:19 >
  • Hocam zaten karşı çıkmadığımız için eziliyoruz hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Bende öğretmenim.Bazı yorumlara bakıyorum da tek taraflı düşünenler çoğunlukta.Kendinizi birde öğretmen yerine koyun öyle düşünün.Bir tek sizler öğrenci olmadınız.Bizde geçtik aynı yoldan.Neyse söylenecek çok şey varda anlayana..

Ne diyecekseniz deyin 8 9 10 yasinda cocuklari dovmenin mantikli bir aciklamasi var mi. Allah hepsinin belasini versin. Surum surum surunurler insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsalih37

quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Bende öğretmenim.Bazı yorumlara bakıyorum da tek taraflı düşünenler çoğunlukta.Kendinizi birde öğretmen yerine koyun öyle düşünün.Bir tek sizler öğrenci olmadınız.Bizde geçtik aynı yoldan.Neyse söylenecek çok şey varda anlayana..

Ne diyecekseniz deyin 8 9 10 yasinda cocuklari dovmenin mantikli bir aciklamasi var mi. Allah hepsinin belasini versin. Surum surum surunurler insallah.

Sizde haklısınız..

• Ogretmenlerimz konudan rahatsiz olsada maalesef bazi meslektslariniz hkediyor. Lisede milli guvenlik, psikoloji ve edebiyat hocamiz sinirli gorunen lakin cok babacan insanlardi. Tum sinf hem korkar hemde cok syardik. Bunun yaninda oto poka gelip gecerken zevkine saka ayagina ense tokatlayan mat hocami hic iyi anmam. Burada anlatilnlar zaten butun hocalar degil o yuzden ogretmenler bence korumayi birakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 9 Nisan 2015; 2:40:58 >
  • lisede cog hocasi araba kazaso geçirdi adam öldü gözüküyordu meb de neyseki olmedi iyilesti geldi geri ama kisilik pert abaza bi adam olmuş kizlara hard yavsayan karimi sevmiyorum diyen butub kizlara askimlindiyen faceden msjlar atan no isteyen birisi olmustu. Sürekli aksam raki sofrssini mal varlığını ankatirdi kizlara keske olseydi dedigim insan kizlar korkudan derse girmiyordu ve mudur dahil herkes biliyordu ama yaoacak bisey yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: 2 P a c

quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

Kimya hocasi 50 al gecicem demisti 60 aldim gecirmedi serefsiz

50 alsaydın geçircekmiş

Gece gece iyi güldüm

Sağol varol

• Şuan beni almadı mesela derse :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.